Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ITT A KARÁCSONY!.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ITT A KARÁCSONY!."— Előadás másolata:

1 ITT A KARÁCSONY!

2

3 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

4 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng! Ha zörget Jézus, jól figyelj ám, Betér a szívünk ajtaján! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

5 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már három gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már három gyertyaláng! Múlnak az évek, életünk száll, De utunk végén Jézus vár! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

6 Adventi hírnök: friss fenyő ág,
Lobog már négy kis gyertya láng! Azt mondja Jézus, visszajön még, Újjá lesz akkor föld és ég! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

7 Nem lesz egyedül szívem többé, glóri’, halleluja!
Velem van az én Uram mindörökké, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja!

8 Adventi hírnök: friss fenyő ág,
Lobog már négy kis gyertya láng! Azt mondja Jézus, visszajön még, Újjá lesz akkor föld és ég! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

9 Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő
Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő. Törd át az ég zárt ajtaját, Vár a világ sóvárgva rád. Megnyílt az ég harmatozva, Megváltónkat hogy lehozza. Ég felhői, nyíljatok szét, Hozva Jákób fejedelmét!

10 Föld, virulj ki, hadd fakadjon
Viruló zöld völgyön-halmon! Nyílj ki, földnek szép Virága, Dávid háza nagy Királya! Ó,fényes Nap,Ó, szép Csillag, Téged vágyunk mi látni csak. Kelj fel napunk,fényességed Űzze el a sötétséget!

11 SZERETLEK-így szól az Úr!

12

13 Mennyből az angyal lejött hozzátok, pásztorok, pásztorok
Mennyből az angyal lejött hozzátok, pásztorok, pásztorok! Hogy Betlehembe sietve menvén, lássátok, lássátok.

14 Istennek Fia, aki született jászolban, jászolban, Ő leszen néktek Üdvözítőtök valóban, valóban.

15 A tűz körül ültek a pásztorok, sötét éjszaka volt,
és akkor jöttek a mennyből az angyalok, hoztak napvilágot. Hoztak napvilágot, hoztak napvilágot, és akkor jöttek a mennyből az angyalok, hoztak napvilágot.

16 Ezt látva mindnyájan megijedtek,
mert a fény vakító volt, és akkor szóltak a mennyből az angyalok, Jézus megszületett! Jézus megszületett, Jézus megszületett, és akkor szóltak a mennyből az angyalok, Jézus megszületett!

17 Pásztorok, pásztorok örvendezve sietnek Jézushoz Betlehembe
Pásztorok, pásztorok örvendezve sietnek Jézushoz Betlehembe. köszöntést mondanak a kisdednek, ki váltságot hozott az embernek.

18 Angyalok szózata minket is hív, értse meg ezt tehát minden hű szív: a kisded Jézuskát mi is áldjuk, mint a hív pásztorok magasztaljuk.

19

20 Dicsőség mennyben az Istennek. Dicsőség mennyben az Istennek
Dicsőség mennyben az Istennek! Dicsőség mennyben az Istennek! Az angyali seregek Vígan így énekelnek: Dicsőség, dicsőség Istennek.

21 Békesség földön az embernek
Békesség földön az embernek! Békesség földön az embernek, Kit az igaz szeretet A kis Jézushoz vezet, Békesség, békesség embernek.

22 Dicsérjük a szent angyalokkal, Imádjuk a hív pásztorokkal Az isteni gyermeket, Ki minket így szeretett, Dicsérjük, imádjuk és áldjuk.

23 BOLDOG KARÁCSONYT!


Letölteni ppt "ITT A KARÁCSONY!."

Hasonló előadás


Google Hirdetések