Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jó reggelt- Isten hozott !.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jó reggelt- Isten hozott !."— Előadás másolata:

1 Jó reggelt- Isten hozott !

2 Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé
Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé! Kóstolom öröklét kútjait, Megyek az Uram elé! Vágok a réten, a völgyön át, Hágok a szirtre fel, Útközben láthatok sok csodát, Vágyom az Uramhoz el.

3 Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég
Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég. A földet fedheti zúzmara, Megyek, ha fütyül a szél. Kezemben vándorbot és virág, Lábamon út pora, Zsákomban kalács, s a Bibliám, Ajkamon hála dala.

4 Látom a kitárt Menny kapuját, Terített asztalát, A nekem szabott fehér ruhát, Látom az Úr mosolyát.

5 Legszentebb énnekem e föld ölén. Benned van irgalom, Erőd magasztalom,
Jézus, te égi szép tündöklő fényű név. Legszentebb énnekem e föld ölén. Benned van irgalom, Erőd magasztalom, Terólad zeng dalom, ragyogj felém!

6 Az élet száz veszély, én lelkem, mégse félj,
Míg ő hord karjain, hű Mestered! Elhagynak emberek, mit árt, ha ő veled, Töröld le könnyedet: Jézus szeret!

7 szentelj meg,hadd legyen Fényedből fénysugár az életem,
Tisztíts meg teljesen, szentelj meg,hadd legyen Fényedből fénysugár az életem, Míg a homályon át a lelkem otthonát, Világosságodat elérhetem.

8 Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
Füves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizek­hez terelget engem. Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az Ő nevéért. Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te vessződ és botod, azok vigasztalnak engem. Asztalt terítesz nekem az én ellenségeim előtt; el­árasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam. Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig (mindörökké). 23. zsoltár

9 Hallgass rám fiam, fogadd el szavam, tartsd a szívedben a tanácsaimat
Hallgass rám fiam, fogadd el szavam, tartsd a szívedben a tanácsaimat! Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, Így Isten titka megnyílik neked.

10 Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket,
Figyelj rám fiam, kiálts hangosan! Mindent megértesz ha szíved nyitva van. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, Így Isten titka megnyílik neked.

11 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

12 Én vagyok az élet kenyere – felelte Jézus -
Aki hozzám jön, többé nem éhezik, s aki bennem hisz, nem szomjazik soha. János 6 

13

14 Nem, én nem a facebook-os vagy twitter-es online követésről beszélek.
Én azt szeretném, ha tényleg igazán követnél engem. Nem, én nem a facebook-os vagy twitter-es online követésről beszélek. Én azt szeretném, ha tényleg igazán követnél engem.

15

16 Jézus mondja: Én vagyok a jó pásztor.
A jó pásztor életét adja juhaiért.  … ismerem enyéimet, és enyéim is ismernek engem.  …Hallgatni fognak szavamra. János evangéliuma

17 Jó reggelt- Szép napot !


Letölteni ppt "Jó reggelt- Isten hozott !."

Hasonló előadás


Google Hirdetések