Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng"— Előadás másolata:

1 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

2 Hallgass rám fiam, fogadd el szavam, tartsd a szívedben a tanácsaimat
Hallgass rám fiam, fogadd el szavam, tartsd a szívedben a tanácsaimat! Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, Így Isten titka megnyílik neked.

3 Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket,
Figyelj rám fiam, kiálts hangosan! Mindent megértesz ha szíved nyitva van. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, Így Isten titka megnyílik neked.

4 Ó, Urunk, mi Urunk! Mily felséges a te neved az egész földön, az égen is megmutattad fenségedet!
Ha látom az eget, kezed alkotását, a holdat és a csillagokat, amelyeket ráhelyeztél, micsoda a halandó - mondom -, hogy törődsz vele, és az emberfia, hogy gondod van rá? Kevéssel tetted őt kisebbé Istennél, dicsőséggel és méltósággal koronáztad meg. Úrrá tetted kezed alkotásain, mindent a lába alá vetettél: a juhokat és marhákat mind, még a mezei vadakat is, az ég madarait, a tenger halait, amelyek a tenger ösvényein járnak. Ó, Urunk, mi Urunk! Mily felséges a te neved az egész földön! Zsoltár

5 Nem lesz egyedül szívem többé, glóri’, halleluja!
Velem van az én Uram mindörökké, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja!

6

7

8 Az élet száz veszély, én lelkem, mégse félj,
Jézus, te égi szép tündöklő fényű név. Legszentebb énnekem e föld ölén. Benned van irgalom, Erőd magasztalom, Terólad zeng dalom, ragyogj felém! Az élet száz veszély, én lelkem, mégse félj, Míg ő hord karjain, hű Mestered! Elhagynak emberek, mit árt, ha ő veled, Töröld le könnyedet: Jézus szeret!

9 szentelj meg,hadd legyen Fényedből fénysugár az életem,
Tisztíts meg teljesen, szentelj meg,hadd legyen Fényedből fénysugár az életem, Míg a homályon át a lelkem otthonát, Világosságodat elérhetem.

10


Letölteni ppt "Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng"

Hasonló előadás


Google Hirdetések