Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mit kell tenned, ha meg akarsz térni Istenhez?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mit kell tenned, ha meg akarsz térni Istenhez?"— Előadás másolata:

1 Mit kell tenned, ha meg akarsz térni Istenhez?

2 Rómaiakhoz írt levél 3. rész, 23. vers.
Döntsd el Isten előtt, és légy kész vagy beismerni, hogy bűnös módon éltél, és mivel nem tiszteleted Őt az életed Uraként, vétkeztél és így távol vagy Istentől. A Biblia ezt mondja: „Mindenki vétkezett, és híjával van az Isten dicsőségének.” Rómaiakhoz írt levél 3. rész, 23. vers.

3 A Biblia ezt mondja: „Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta,
hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János evangéliuma 3. rész 16. vers. Döntsd el, hogy teljes szívvel elhiszed, azt hogy Jézus Krisztus Isten Fia, aki eljött erre a földre, Ő meghalt a kereszten, Ő magára vette a te bűneidet is és így megkaphatod Istentől a bűneid bocsánatát.

4 hasonlóképpen vesztek el.” Lukács evangéliuma 13. rész, 3. vers.
Döntsd el visszavonhatatlanul, hogy most meg akarsz térni és oda akarsz most fordulni Istenhez és kérni Őt, hogy bocsássa meg a bűneidet és fogadjon gyermekévé és segítsen Neki tetsző életet élned! A Biblia ezt mondja: „Sőt - mondom nektek -: ha meg nem tértek, mindnyájan hasonlóképpen vesztek el.” Lukács evangéliuma 13. rész, 3. vers.

5 Döntsd el most, hogy kész vagy megvallani Istennek, azt hogy el akarod fogadni Jézust a Megváltódnak, és az életed Urának! Ha misztikus vallásokat, vagy tanokat követtél, vagy tanulmányoztál, akkor ezeket meg kell tagadnod és el kell határolódnod ezektől. A Biblia ezt mondja: „Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz.” Rómabeliekhez írt levél 10. rész, 9. vers.

6 Meg vagyok győződve arról, hogy bűnös ember vagyok, ezért az
Ha mindezt eldöntötted magadban, akkor most mondd el hangosan ezt az imát! „Drága Istenem! Meg vagyok győződve arról, hogy bűnös ember vagyok, ezért az örök kárhozat lenne a sorsom. Hiszem, hogy Jézus Krisztus a Te Fiad, a világ Megváltója, aki minden bűnös emberért meghalt a kereszten, beleértve engem is. Ő kiontotta a vérét, hogy elmossa minden bűnömet. Megtagadok és elhatárolódok minden misztikus vallástól, tantól és ördögi praktikáktól. Megvallom, és most elfogadom Jézust életem Megváltójának és Urának. Istenem, kérlek, bocsásd meg minden bűnömet és fogadj gyermekeddé! Köszönöm, hogy örök életet adsz most nekem. Kérlek, segíts engem, hogy a Te tetszésed szerint élhessek. Ámen.”

7 Azt nem tudjuk, hogy Ő hogyan, és mikor teszi meg azt, amit imádságunkban kérünk Tőle, de abban biztos lehetsz, hogy Isten mindenben melletted van és megsegít. Üdvözöllek Isten családjában! Isten gyermeke lettél, most már Isten veled van életed minden percében és biztos lehetsz abban, hogyha imádkozol, akkor Isten minden szavadat meghallgatja. „Hívj segítségül engem a nyomorúság idején! Én megszabadítlak, és te dicsőítesz engem.” Zsoltárok könyve 50. rész, 15. vers

8 Isten áldja meg egész életedet!
Mindennap imádkozz és olvass el egy szakaszt a Bibliából! Az újszövetségi evangéliumokat kezdd el olvasni először! Olvasd lassan és elmélkedj el mindig, hogy Isten mit üzen abból a részből neked! Isten üzenetének veheted azokat a szavakat, amiket Isten, vagy Isten szolgái mondanak. Ne érzéseket keress annak bizonyítására, hogy Isten veled van. Az érzések változhatnak, de az Istennel most kezdődött új életed a Bibliában kijelentett ígéretein alapul. Ha megkérdezik miért változtál meg, akkor szégyenkezés nélkül beszélj másoknak Jézussal való új kapcsolatodról! A Biblia ezt mondja: „Aki segítségül hívja az Úr nevét, üdvözül.” Rómabeliekhez írt levél 10. rész, 13. vers. Isten áldja meg egész életedet! László tiszteletes


Letölteni ppt "Mit kell tenned, ha meg akarsz térni Istenhez?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések