Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!"— Előadás másolata:

1 copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!

2 copiright by Y. Önnek van családja? Sajnos az üzleti biztosítóknak a gyermeket vállalók nem jelentenek hasznot.

3 copiright by Y. Ön nyugdíjas? Készüljön fel rá, hogy nem talál olyan biztosítót, aki Önt biztosítja. Mert az üzleti biztosítóknak a nyugdíjas csak ráfizetés.

4 copiright by Y. Ön nem nyugdíjas, de családjában vannak olyanok, akik már nem dolgoznak? Ön tudja őket anyagilag támogatni?

5 copiright by Y. Ön krónikus beteg? Csak nem gondolja, hogy épeszű biztosító foglalkozik olyanokkal, akik keveset tudnak fizetni és rendszeres orvosi kezelésre szorulnak?

6 copiright by Y. Ön fizikai munkás? Az egészségre ártalmas munka és a munkahelyi baleset az üzleti biztosítóknak kockázat. Önben az üzleti biztosító kockázatot, költséges gyógykezelést és veszteséget lát majd.

7 copiright by Y. Ön orvos? Gondolta volna valaha, hogy vészhelyzet esetén az első kérdése az lesz: „Önnek milyen biztosítása van?” Az üzleti biztosítóknak fontosabb az betegek pénze, mint az egészségük.

8 copiright by Y.  HA Ön fiatal, és az is marad…  HA Ön egészséges, és az is marad…  HA Ön kiemelkedő jövedelemmel rendelkezik, és ez a jövőben sem fog változni…  HA Ön gyermektelen, és soha nem is akar gyermeket…  HA Ön az eddiginél lényegesen többet akar fizetni, és ezt hosszú távon is meg tudja tenni…

9 copiright by Y.  HA Ön nem dolgozik stresszes, egészségre ártalmas környezetben, és ez a jövőben is így lesz…  HA Ön az elmúlt 1-2 évben betegség miatt nem járt orvosnál, és ez az elkövetkezendő időkben is így lesz…  HA Ön nem nyugdíjas, és családjában nem nyugdíjas senki…

10 copiright by Y. akkor…

11 GRATULÁLUNK! ÖN BENNE VAN A SZERENCSÉS 0,5%-BAN!

12 copiright by Y. Több vizitdíj… Több bezárt kórház… Több ellátatlan beteg…

13 copiright by Y. Jelenlegi fizetésének közel 30%-a megy el TB járulékra… Kié lesz az, amit eddig befizetett? És milyen ellátást kap az üzleti biztosítótól azért, amit ezután fizetni fog?

14 copiright by Y. AMI JÓ AZ ÜZLETI BIZTOSÍTÓKNAK ÉS POLITIKAI SZÖVETSÉGESEIKNEK, AZ ROSSZ A LAKOSSÁGNAK. GONDOLJA VÉGIG… CSELEKEDJEN! MONDJON NEMET A TÖBB-BIZTOSÍTÓS LENYÚLÁSRA!


Letölteni ppt "Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések