Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól."— Előadás másolata:

1 Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól

2 2 Citigold privát banki szolgáltatások Gondolt-e már arra, hogy Önre vonatkozóan milyen következményei lesznek annak, ha csak néhány országban lesz gazdasági fellendülés az elkövetkezendő 12 hónapban? Citigold, válasz a kérdéseire Citigold privát banki szolgáltatásunkat azon magánszemélyek számára indítottuk 1996-ban, akik pénzügyeikben is igénylik a kényelmet és az exkluzív kiszolgálást, megtakarításukkal biztonságra és függetlenségre törekszenek, mindemellett pedig legalább 15 millió Ft befektethető vagyonnal rendelkeznek. Az Ön pénze és ideje érték a számunkra, ezért Citigold szolgáltatásunkkal szeretnénk Önnek segíteni pénze és ideje lehető leghatékonyabb kamatoztatásában.

3 3 •Bankolás a Citigoldban •Presztízs, kapcsolatok, előnyök •Vagyontervezés, portfólió kezelés Pillérek

4 4 Pillérek: Bankolás a Citigoldban Belegondolt-e már abba, hogy együtt mozgatjuk a világot? Világszerte minden 30. személy Citi ügyfél A Citi legfőbb törekvése az egész világon az, hogy kitűnő minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtson munkatársai szakértelmére, elkötelezettségére, lelkesedésére és tapasztalatára építve. Önökért vagyunk.

5 5 Pillérek: Bankolás a Citigoldban - folyószámla és betéti kártya; utazási biztosítás és készpénz gyorssegély Szüksége van egy olyan betéti kártyára, amellyel a világon bárhol elérheti folyószámláit? A Citigold folyószámla – kezelje pénzét bárhol a világon 12 778 sárga taxi fut New York City-ben. Mi történne, ha Ön az egyikben felejtené a pénztárcáját? A Citigold mindig Önnel van, a világ bármely pontján

6 6 Pillérek: Bankolás a Citigoldban - Citibank offshore banki szolgáltatások Szüksége van külföldi bankszámlára céges/magán ügyeinek intézéséhez? Citibank International Personal Bank – a Citi nemzetközi bankolási lehetősége Citigold ügyfelek számára Amennyiben Önnek nemzetközi kitettsége van a cége vagy személyes okok folytán, vagy egyszerűen csak szeretné csökkenteni kitettségét forintban, a Citi IPB-n keresztül diverzifikálhat, mely hasznos lépés lehet a kockázatcsökkentés irányában.

7 7 Pillérek: Presztízs, kapcsolatok, előnyök - Citigold Club Több mint 500 étterem van Budapesten. Ön mely éttermekbe jár a barátaival? Vegye igénybe a Citigold Club kedvezményeit A Citigold számlanyitással Ön automatikusan Citigold Club taggá válik. Citigold Club tagjaink exkluzív szórakoztató rendezvényeken vehetnek részt, melyek kellemes kikapcsolódást biztosítanak. Mindemellett ügyfeleink a Citigold Club partnerek szolgáltatásait és kínálatát egyedi kedvezménnyel vehetik igénybe.

8 8 Pillérek: Vagyontervezés, portfólió kezelés Nyugdíjas éveit szeretné Toszkánában tölteni? Van-e lehetőség vagyonának gyarapítására a jelenlegi gazdasági helyzetben? Vagyontervezési módszerünk segítségével megértjük és felmérjük az Ön pénzügyi szükségleteit. A pénzügyi biztonság egyre fontosabb értékké válik - ugyanakkor hosszú távú befektetéseink során arra törekszünk, hogy pénzünk értéke növekedjék, ami mindenképpen bizonyos mértékű kockázattal jár. Nem könnyű e két, ellentétes irányú törekvés között megtalálni a megfelelő egyensúlyt, ám korántsem lehetetlen.

9 9 Citigold elérhetőség A Citigold egy beszélgetéssel kezdődik, itt az ideje, hogy Ön is megtegye Ha felkeltette érdeklődését Citigold szolgáltatásunk, várjuk egy személyes beszélgetésre. Hívjon minket a 06-80-GOLD24 (06-80-465-324) számon.


Letölteni ppt "Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól."

Hasonló előadás


Google Hirdetések