Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!"— Előadás másolata:

1 KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER

2 A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével! Webes felület Gyorsan és költséghatékonyan beüzemelhető Automatizálja a költségelszámolási folyamatot Támogatja a felhasználót az igény felmerülésétől a pénzügyi rendezésig

3 Kinek ideális? Közép- és nagyvállalatok számára Ahol havonta jelentős mennyiségű költség elszámolás készül, így indokolt a gyors és hatékony ellenőrzés Ahol az összvállalati utazási- és reprezentációs költségek (T&E) összegén már 10%-os megtakarítás is számottevő

4 A TruExpense használat előnyei A TruExpense a webes felületnek köszönhetően bárhonnan elérhető, a nap huszonnégy órájában. Használja bárhol, bármikor!

5 A TruExpense használat előnyei Ne költsön feleslegesen drága SAP rendszerre! A TruExpense a hasonló szoftverek töredékéért rendelkezik mindazon funkciókkal, melyekre az elszámolás során szüksége lehet. Költségelszámoló rendszer a lehető legjobb áron? TruExpense!

6 A TruExpense használat előnyei A TruExpense rendszernek köszönhetően ezt a problémát is elfelejtheti! Az egyedi projekt költségkövető rendszer (PMM) figyelemmel kíséri Ön helyett a projektek menetét. Folyamatosan figyelnie kell a projektköltségeket?

7 A TruExpense használat előnyei Ne aggódjon! Ha alkalmazottai túllépik a projekt keretet, a TruExpense a jóváhagyás során automatikusan jelez. Folyamatosan figyelnie kell a projektköltségeket?

8 A TruExpense használat előnyei A TruExpense rendszerrel alkalmazottai összes tranzakcióját egy folyószámlán vezetheti! A számos szűrési feltételnek köszönhetően mindig csak azt látja, amire éppen szüksége van. Szeretné rendezetten, naprakészen látni alkalmazottai valamennyi céges elszámolását? A megoldás a TruExpense egységes folyószámlája!

9 A TruExpense használat előnyei Könnyítse meg a cégvezető munkáját! Mostantól nem kell a cégvezetőnek ideje jelentős részét papíralapú költségelszámolások átnézésével töltenie.

10 A TruExpense használat előnyei Az elszámolások teljeskörű számviteli paraméterezésével könyvelésük egyszerűbbé válik, mint valaha. Könnyítse meg a könyvelők munkáját!

11 A TruExpense használat előnyei A TruExpense rendszerbe bármilyen eszközről feltölthet adatot, bizonylatot, legyen az okostelefon, szkenner, vagy digitális fényképezőgép. Ezzel az elszámolások egyszerűbbé és gyorsabbá válnak. Könnyítse meg az alkalmazottak munkáját!

12 A TruExpense használat előnyei Csökkentse felére a költségelszámolások kezelésével járó kiadásokat! A folyamatok (bizonylatbeadás, egyeztetés, jóváhagyás,visszatérítés, könyvelés) teljes automatizálásával megtakaríthatja a költségriport kezeléssel járó kiadások akár 50%-át.

13 A TruExpense használat előnyei Gyorsítsa meg az elszámolási folyamatot! Alkalmazottai bárhonnan, bármikor el tudják küldeni számláikat, így a költségek visszatérítésére a lehető legrövidebb idő alatt kerülhet sor.

14 A TruExpense használat előnyei Készítsen részletes jelentéseket! Elemezze költségei megoszlását, optimalizálja jövőbeli kiadásait! A TruExpense jelentéskészítő felületével költségtípusonként és munkatársanként is tanulmányozhatja adatait.

15 A TruExpense használat előnyei Segítse vállalati költségpolitikájának optimális megvalósítását! Alkalmazzon automatikus költségkeret beállításokat munkakörökre vagy akár dolgozókra szabva!

16 A TruExpense használat előnyei Chatszoba egy költségelszámoló rendszerben? Nekünk ez természetes! Itt minden az idő- és pénzmegtakarítás körül forog! Gyorsítsa meg a költségelbírálási folyamatot! Küldjön villámüzenetet az ügyhöz tartozó személy(ek)nek, akik azonnal válaszolhatnak a felmerülő kérdésekre.

17 A TruExpense használat előnyei Online használati útmutató A programhoz minden részletre kiterjedő, könnyen érthető használati utasítás tartozik, mellyel gyerekjáték a program használatának elsajátítása.

18 Támogatási szintek Alapszintű támogatás (ingyenes) A termékleírástól eltérő működés kezelése Emeltszintű támogatás A termékleírástól eltérő működés kezelése Alapfunkciókkal kapcsolatos kérdések megválaszolása VIP támogatás A termékleírástól eltérő működés kezelése Teljes funkcionalitásra kiterjedő támogatás Paraméterezés

19 Bevezetés - Helyszíni tanácsadás Pénzügyi szaktudással rendelkező tanácsadóink segítenek a program bevezetésében, és használatának elsajátításában.

20 Összefoglalás •A TruExpense teljes projektkezelést tesz lehetővé az igény felmerülésétől a pénzügyi rendezésig. •A TruExpense rendszer csökkenti a költségelszámolási kiadásokat valamint felgyorsítja a jóváhagyás és ellenőrzés folyamatát. •A webes felület lehetővé teszi, hogy a TruExpense a nap huszonnégy órájában elérhető legyen a cég minden munkatársa számára.


Letölteni ppt "KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések