Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

DOKUMENTUM ARCHIVÁLÓ RENDSZER. Úgy érzi betemetik a céges iratok? Nem tud keresni archivált dokumentumai között? Az egyszer lefűzött dokumentumok végleg.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "DOKUMENTUM ARCHIVÁLÓ RENDSZER. Úgy érzi betemetik a céges iratok? Nem tud keresni archivált dokumentumai között? Az egyszer lefűzött dokumentumok végleg."— Előadás másolata:

1 DOKUMENTUM ARCHIVÁLÓ RENDSZER

2 Úgy érzi betemetik a céges iratok? Nem tud keresni archivált dokumentumai között? Az egyszer lefűzött dokumentumok végleg elkeverednek? Jelenlegi megoldása nem kapcsolható össze vállalatirányítási rendszerével? Nem tudja hozzárendelni iratait elektronikus nyilvántartásához?

3 A TruArchive dokumentum archiváló rendszer A TruArchive rendszerrel az archiválás többé nem okoz nehézséget. A számítógépen tárolt dokumentumok mellett külső forrásból is egyszerűen fogadhat iratokat. szkennerről digitális fényképezőgépről okostelefonról

4 Kinek ideális? Minden adminisztrációt végző vállalkozásnak Könyvelő irodáknak Ügyvédi irodáknak Szolgáltató cégeknek Kereskedelmi és outsource tevékenységet folytató cégeknek Otthoni nyilvántartásokhoz

5 A TruArchive használat előnyei Felhasználó csoportok létrehozása Felhasználók karbantartása Jogosultsági beállítások Fizikai tárhelyek kezelése Mezők megjelenítése / elrejtése Többféle működési sablon  Egy dokumentum fej – egy dokumentum  Egy dokumentum fej – több dokumentum Miért kéne Önnek alkalmazkodnia a szoftverhez? A testreszabható TruArchive rendszer használatával nem kell többé kompromisszumokat kötnie!

6 A TruArchive használat előnyei Archiválás a számítógépen tárolt anyagok közül Archiválás külső forrásból Több oldalas dokumentumok kezelése Mappák, dossziék, dobozok használata Számos archiválási lehetőség közül választhat, így mindig megtalálja az adott dokumentumnak megfelelő megoldást.

7 A TruArchive használat előnyei Rugalmas keresés Tetszőleges mennyiségű kulcsszó Átlátható formában jeleníti meg a keresett dokumentumokat A dokumentum tartalmára vonatkozó kulcsszavak megadásával címkefelhőt hozhat létre, így bármikor könnyedén visszakeresheti iratait.

8 A TruArchive használat előnyei Címszavas keresés Cimkefelhős keresés Fa struktúrás keresés Tárolási helyek szerinti keresés Az innovatív és sokszínű keresési lehetőségek gondoskodnak arról, hogy iratai soha többet ne keveredjenek el.

9 A TruArchive használat előnyei Többszintű tárhelyek kezelése Nyitott dossziék kezelése Gyors mozgatás tárhelyek között A fizikai tárhely rögzítésével azonnal látja, melyik irodában, melyik polcon, vagy dossziéban található az eredeti dokumentum.

10 A TruArchive használat előnyei A sablon beállításával a rendszer mindig jelezni fogja, ha egy szükséges dokumentumot még nem rögzített. Hozzon létre dokumentum csoport sablont olyan ügyleteknél, amelyeknél jellemzően azonos típusú dokumentumok kerülnek rögzítésre!

11 TruCapture A TruCapture funkció Egyedülálló funkció, mellyel az ERP rendszerében rögzített dokumentum (pl. bejövő számla) képe azonnal előhívható a TruAchive-ból.

12 TruCapture Innovatív Forradalmi újítás Programozó bevonása nélkül működik Nem jár plusz költséggel Teljesen automatizált Kattintás nélküli mezőfelismerés Microsoft Excel táblázatokkal is kompatibilis

13 A TruCapture működése Az TruCapture beépített „Új alkalmazás varázslójával” a TruArchive pillanatok alatt összeköthető vállalatirányítási rendszerével.

14 A TruCapture működése Vigye a célkeresztet a figyeltetni kívánt mezőre, legyen az akár különálló Excel dokumentum cellája vagy vállalatirányítási rendszerének része!

15 A TruCapture működése Rögzítse egy lépésben bejövő számláját a TruArchive rendszerhez!

16 A TruCapture működése Ha egérmutatója a regisztrált mező fölé kerül, a TruCapture automatikusan megjeleníti a számla TruArchive rendszerben eltárolt képét.

17 A TruArchive használat előnyei Online használati útmutató A programhoz minden részletre kiterjedő, könnyen érthető használati utasítás tartozik, mellyel gyerekjáték a program használatának elsajátítása.

18 Támogatási szintek Alapszintű támogatás (ingyenes) A termékleírástól eltérő működés kezelése Emeltszintű támogatás A termékleírástól eltérő működés kezelése Alapfunkciókkal kapcsolatos kérdések megválaszolása VIP támogatás A termékleírástól eltérő működés kezelése Teljes funkcionalitásra kiterjedő támogatás Paraméterezés

19 Ügyviteli tanácsadás A TruArchive Pro helyszíni bevezetése mellett ügyviteli tanácsadással is rendelkezésére állunk. Szakértő csapatunk dokumentumkezelésre illetve a program használatára vonatkozó tanácsokkal segít, hogy munkája hatékonyabb legyen, mint valaha.

20 TruArchive Pro Dokumentumrögzítés több forrásból Dokumentumok forgatása, tükrözése, zoomolása Hat szabadon szerkeszhető mező archiváláskor Négyféle innovatív keresési lehetőség Több felhasználó Felhasználói csoportok Többszintű jogosultsági rendszer Dokumentumok megnyitása külső programban Alapfunkciókhoz gyorsbillentyű beállítási lehetőség Fizikai tárolási helyek kezelése Partnertörzs kezelése Egyedi képernyőelrendezés, akár felhasználónként Mozgatás tárolási helyek között Nyitott mappák kezelése felhasználónként Naplózás TruCapture TruArchive PRO

21 Összefoglalás •A TruArchive rendszerrel gyorsan és pontosan leképezhetőek fizikai tárhelyei. •A TruArchive rendszerrel - a számos keresési lehetőségnek köszönhetően - könnyen megtalálja az eredeti iratot, legyen az bármely telephelyen, irodában, szekrényben vagy polcon. •Az egyedülálló TruCapture funkciónak köszönhetően -programozó bevonása nélkül- összekapcsolható vállalatirányítási rendszerével, így az adatok bevitelére csak egyszer van szükség.


Letölteni ppt "DOKUMENTUM ARCHIVÁLÓ RENDSZER. Úgy érzi betemetik a céges iratok? Nem tud keresni archivált dokumentumai között? Az egyszer lefűzött dokumentumok végleg."

Hasonló előadás


Google Hirdetések