Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A gazdaságos közlekedésért... Budapest, 2010.10.11 FORENSIS Autóklub.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A gazdaságos közlekedésért... Budapest, 2010.10.11 FORENSIS Autóklub."— Előadás másolata:

1 a gazdaságos közlekedésért... Budapest, 2010.10.11 FORENSIS Autóklub

2 Miért Forensis Autóklub? - Autós érdekközösség - Autós kedvezménykör - Közlekedési közösség A célunk minden autós számára elérhető és valós megtakarítási lehetőséget biztosítani. A mindennapokban használható kedvezményekkel az autós társadalom hasznos tagjaként működni. Célunk a takarékosság szó szinonimájává tenni a Forensis-t  Forensis - igazi újdonság Magyarországon

3 Háztartási kiadások Élelmiszer, Fogyasztási cikkek Háztartási erőforrások Energia, víz stb. Autó és közlekedés Telekommunikáció Hitelek

4 4 Magyarországon több mint 3 millió autó van, az átlag életkoruk 10 év feletti, az autók átlagos futásteljesítménye az Eurotax szerint 13 000 km egy évben, sok milliárd kilométert tesznek meg évente. Egy átlagos autó fenntartása egy átlagos háztartásnak körülbelül 50 000 forintjába kerül havonta. Járművek Magyarországon Az autón lehet takarékoskodni, anélkül, hogy kevesebbet használná a tulajdonosa, mint korábban: Partnereink segítségével átlag alatti használat esetén is tízezreket spórolhatnak velünk.

5 A Forensis Autóklub kártya

6 Partnerek A Forensis kártya elfogadó Partnerek kiválasztásakor nagyon fontos szempont, hogy megfeleljen a Forensis elvárásoknak, ahol Tagok magas és megbízható minőségű szolgáltatást kapnak. -Üzemanyag: Agip -Assistance:Europ Assistance -Biztosítások: CLB -Autógumi: Marso -Autóbérlés: AVIS -Utazások: Neckerman -Játékok: Bagolyvár A Forensis szervizhálózat az egész ország területén elérhető, jellemzői: Fontos cél, hogy tiszta forrásból származó alkatrészek kerüljenek beszerelésre a Tagok autóiba, kedvezményes áron A tiszta forrás megfelelő megsemmisítést is jelent egyben – a kiszerelt autóalkatrész nem jelenik meg az illegális lerakókon Partnereinknek és promócióknak hála a számla fontossá válik, ezzel kap szavatosságot és garanciát a tag, és adóbevételt az állam A legfontosabb szakmai partnerünk az Autós Nagykoalíció, amely a szakmaiságát adja a Forensis Autóklubnak.

7 Már több, mint 400 kártya elfogadóhely országszerte

8 A tagság A Tagokból közösség formálódik, akik együtt teszik jobbá a magyar autós életet, a Forensis Autóklub pedig képviseli érdekeiket és érvényre juttatja igényeiket. A tagság szerveződése szeptember elején indult, jelenleg 30 ezer tagja van a Klubnak, amely év végére várhatóan eléri a 70 ezres létszámot. 2011 végére 200 ezres tag létszám várható.

9 9 Miért lesz sikeres a FORENSIS? Hiszünk benne, hogy a válság után csak az igazi értéket termelő szolgáltatók lehetnek sikeresek, a Forensis Partnereinek és Tagjainak is hasznot hoz, anélkül, hogy az újabb kiadást generálna működésével. A Forensis által hozzáadott szolgáltatások az értékláncban emelik a szolgáltatás minőségét a Tag számára, olcsóbbá teszik a vevő elérést a Partner számára. Nincs ilyen szolgáltató a piacon, mi hosszú távú sikeres működést tervezünk! Napról, napra egyre több autó tulajdonos találja meg velük a gazdaságos közlekedés kényelmes módját.

10


Letölteni ppt "A gazdaságos közlekedésért... Budapest, 2010.10.11 FORENSIS Autóklub."

Hasonló előadás


Google Hirdetések