Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Isten?.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Isten?."— Előadás másolata:

1 Isten?

2 Krisztus életét adta az emberiségért
Krisztus életét adta az emberiségért. Van ember a földön, aki ezt megtenné? Férfiak és nők milliói többet tettek; bátran életüket adták azért, hogy egyetlen egyént megmentsenek a veszélytől - és ezzel az örök kárhozatot kockáztatták, mert úgy siettek mások megmentésére, hogy nem rendezték előbb bűneik számláját Istennel.

3 Én azt állítom, hogy mi egyformán ateisták vagyunk, csak én eggyel kevesebb istenben hiszek, mint te. Mikor megérted, hogy te miért veted el a többi istent, megérted majd azt is, hogy én miért vetem el a tiédet.

4 A világ gonoszságára Istennek egyetlen mentsége van -,
az, hogy nem létezik.

5 Az ateista olyan ember, akinek nincsenek láthatatlan támogatói.

6 Az evolúcióval kapcsolatban rendelkezésünkre álló jelenlegi bizonyítékokat tekintve az evolúció csakis tény lehet, egyébként olyan szélhámosságot kellett volna elkövetnie a teremtőnek, amelyet kevés istenhívő tulajdonítana neki.

7 Ha üdvözülni olyan nehéz, hogy százezer elkárhozott esik egy üdvözültre, az ördög mindig előnyben van, anélkül, hogy fiát a halálba küldte volna.

8 Morális megfontolásból vagyok ateista
Morális megfontolásból vagyok ateista. Az a véleményem, hogy egy teremtőt a teremtéséről ismerhetünk meg, és a világ szerintem annyira sajnálatos módon van összerakva, hogy inkább azt hiszem, hogy senki sem csinálta, mintsem hogy abban higgyek, hogy valaki ezt szándékosan tette.

9 Isten egy komédiás, aki olyan közönségnek játszik, amelyik fél nevetni.

10 Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk
Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak.

11 Isten ma már nem magyarázat semmire, hanem inkább olyasvalamivé vált, aminek önmagában van szüksége elképesztő mennyiségű magyarázatra.

12 A kereszténység furcsa egy vallás
A kereszténység furcsa egy vallás. Örökké tartó szenvedés vár mindenkire, aki megkérdőjelezi Isten végtelen szeretetét.

13 Képzeljük el azokat az embereket, akik elhiszik ezeket a dolgokat, és akik nem szégyellik figyelembe se venni a gondolkodó elmék mindazon felfedezéseit, amelyek a Biblia írása óta születtek. Ezek a tudatlan emberek, a legképzetlenebbek, a legkisebb fantáziájúak, a legkevésbé gondolkodók közöttünk azok, akik minket vezetni akarnak, akik gyenge és gyermeteg hiedelmeiket ránk akarják erőltetni, akik el akarják foglalni iskoláinkat, könyvtárainkat és otthonunkat.

14 Ha az Úr az én pásztorom, akkor én az Ő birkája vagyok?

15 Ha Krisztus isten volt, akkor a keresztre feszítésben nincs méltóság
Ha Krisztus isten volt, akkor a keresztre feszítésben nincs méltóság. Egyszerűen nevetséges, mert abban, hogy az Isten elvisel néhány órás szenvedést, nincs semmi hősiesség. Csak propagandának jó...

16 A vallások elméleteket dolgoznak ki a világról, és aztán megakadályozzák, hogy ezeket bárki ellenőrizze.

17 Szándékosan kerülöm Istent.
Ha igaz, ami a Bibliában van, akkor hihetetlen szadista volt.

18 Miért higgyek rejtélyekben, amit senki nem ért, csak azért, mert olyan emberek írták, akik a homályt választották inspirációként, és Evangélistáknak mondták magukat?

19 Az eretnek, uram, egy olyan ember, aki nem ért egyet azzal, hogy ön elismer valamit, amiről senki nem tud semmit.


Letölteni ppt "Isten?."

Hasonló előadás


Google Hirdetések