Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel"— Előadás másolata:

1 1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel

2 Az elkövetkezendő 60 másodpercben, hagyj abba mindent, amit csinálsz, és használd ki ezt az alkalmat ! (igazából ez nem csak egy perc)

3 Minden, amit tenned kell, a következő: csupán mondd el a Mi Atyánkat azért a személyért, akitől ezt az üzenetet kaptad:

4 "Mi Atyánk, Aki a Mennyekben vagy, szenteltessék meg a Te neved, jöjjön el a Te országod, legyen meg a Te akaratod, amint a Mennyben, úgy a Földön is.

5 Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól, mert Tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké. Ámen."

6 Másodszor, küldd el ezt a levelet az összes ismerősödnek!

7 Nemsokára egyre több ember fog érted imádkozni, és egyre több embert megnyersz az egymásért való imádkozásra!

8 Ezután csöndesedj el, gondolkozz és érezd meg Isten hatalmát az életedben!

9 Kérlek, ne szégyelld követni ezeket az utasításokat
Kérlek, ne szégyelld követni ezeket az utasításokat! Jézus mondja: "Mert ha valaki szégyell engem és az én beszédeimet e parázna és bűnös nemzedék előtt, azt az Emberfia is szégyellni fogja, amikor eljön Atyja dicsőségében a szent angyalokkal." (Márk 8,38)

10 Ha nem szégyenkezel, küldd el ezt az üzenetet, de csak akkor, ha megvallod: "Igen, szeretem az Urat! Ő életem forrása és Megváltóm. Ő tart meg éjjel és nappal. Nélküle semmi vagyok. De Vele mindenre képes vagyok. Krisztus az erősségem!"

11 Ez egy egyszerű teszt. Ha szereted Istent, és bizonyságot teszel hatalmas tetteiről, amiket az életedben elvégzett, küldd el ezt az üzenetet mindenkinek, akit ismersz és annak is, akitől kaptad!


Letölteni ppt "1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel"

Hasonló előadás


Google Hirdetések