Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek."— Előadás másolata:

1 JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.

2 Refr: Szinte hallom, újra hallom,
Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

3 Néha sötétség vár, arcunkba fúj a szél. De bátran megyünk,
lábunk egyszerre lép Istenünk eszközeként. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

4 Egész életünk itt a keresztre néz, értjük már üzenetét.
Sokan megálltak már. Elég volt a beszéd. Egész életünk itt a keresztre néz, értjük már üzenetét. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

5 Aki sír, ne sírjon, Emeld a fáradtat! Hiszen mindennap itt van,
velünk marad. Újra szóljon ez a dal! Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

6 Teremts bennem tiszta szívet, ó, Uram! Az erős lelket újítsd meg bennem! (2×)
Ne vess el engem a Te orcád elől, Szentlelked ne vondd meg tőlem! Támogass az engedelmesség lelkével, szabadításod örömét add nekem!

7 Mert a felséges ÚR félelmetes, nagy király az egész földön.
Ti népek, mind tapsoljatok, harsogó hangon ujjongjatok Isten előtt! Mert a felséges ÚR félelmetes, nagy király az egész földön. Népeket vet alánk,nemzeteket lábaink alá. Kiválasztja a mi örökségünket,Jákób büszkeségét, akit szeret. (Szela.) Felvonul Isten ujjongás közben,kürtzengéssel jön az ÚR. Zengjetek Istennek, zengjetek! Zengjetek királyunknak, zengjetek! Mert az egész föld királya Isten,zengjetek neki éneket! Isten uralkodik a népeken,szent trónusán ül az Isten. Összejöttek a népek előkelői Ábrahám Istenéhez, mert Istené a föld minden uralkodója, igen magasztos ő!

8 Találkozni jöttem Veled, Istenem
Találkozni jöttem Veled, Istenem. Te jól ismersz engem, és én kitárom a szívem. Itt vagyok, Istenem, vizsgálj meg engem! Itt vagyok, Istenem, leteszem életem. Itt vagyok, Istenem, hogy halljam a hangodat. Itt vagyok, Istenem, hogy tegyem akaratodat.

9 Vágylak megismerni Téged, Istenem, Szentlelkedben járni és élni szüntelen.
Itt vagyok, Istenem, vizsgálj meg engem! Itt vagyok, Istenem, leteszem életem. Itt vagyok, Istenem, hogy halljam a hangodat. Itt vagyok, Istenem, hogy tegyem akaratodat.

10 Mert tied az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké, ámen.

11 MERT Tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké, Ámen!

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 MERT Tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké, Ámen!

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32 MERT Tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké, Ámen!


Letölteni ppt "JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések