Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?"

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?""— Előadás másolata:

1 Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?"

2 Képzeld el hogy ez veled éppen most történik!

3 Mindketten felöltözve, talpig feketébe, és mindegyiknél egy automata géppisztoly. Egyik délelőtt a templomban Istentiszteletet tartottak. A 2000 létszámú gyülekezet meglepődve tekintett, két váratlanul betoppanó vendégre.

4 Egyik így kiált: „Bárki, aki úgy gondolja, hogy megéri Krisztusért hogy kapjon egy golyót, maradjon ülve."

5 Az énekkar azonnal kirohant, az előljárók közül is megfutamodtak, és a nagyobb része a jelenlévőknek is elment.

6 A 2000 hívő emberből csak 20-an maradtak.

7 és a lelkészre tekintve ezt mondta: “Jól van tiszteletes, megszabadítottalak a képmutatóktól, most már kezdheted a prédikálást. További szép napot!" Az egyik fegyveres férfi ezután körülnézett,

8 A két idegen erre megfordult és elment. Túl mély ez az üzenet, hogy ne gondolkozz el rajta!

9 Nevetségesen könnyen dobják el a Teremtő Atyát az emberek, s ezután kérdőre vonjuk a Teremtőt, hogy miért ilyen ez a világ.

10 Nevetséges, hogy mennyire hiszünk az újságoknak, De a Bibliában kételkedünk.

11 Nevetséges hogy mindenki szeretne a mennybe jutni, anélkül hogy hinne, bízna, mondaná, vagy cselekedné a biblia tanítását.

12 Nevetséges, hogy valaki azt mondja “Hiszek a Teremtőben„- de a bűn útján jár. de a bűn útján jár. (hazudik,-káromkodik,-nem foglalkozik Istennel, talán csak vasárnap).

13 Nevetséges hogy mennyi „ hülyeséget ” képes vagy továbbküldeni, megmutatni, és mint egy tűz pusztít minden fele. De amikor egy vallásost kapsz kétszer is átgondolod hogy mit tegyél. Gondolkozz el ezen!

14 Nevetséges hogy mennyi erőszak, erkölcstelenség, átverés, pletyka hangzik el naponta. De az iskolában, munkahelyen egy szóval sem, említjük meg Jézus munkáját. Talán szégyelljük ?

15 Nevetséges? Nem ?

16 Szinte nevetséges, hogy egyesek menyire fellelkesednek a prédikáción, de a hétköznapokban még azt sem tudják róla, hogy ő Istenfélő. Ugyanúgy beszél, cselekszik mint bárki más.

17 Még mindig nevetséges? Még mindig nevetséges?

18 Nevetséges, hogy mikor ezt az üzenetet megmutatni szeretnéd, jól átgondolva válogatod ki, hogy kinek. Hiszen mit hisznek majd rólad.

19 Nevetséges, hogy mennyire érdekel, hogy mit gondolnak mások róla d,...de hogy mit gondol a Teremtő Atyád, az már nem fontos.

20 Nevetséges? Vagy Vagy inkább szomorú?

21 Nos kivel osztod meg ezt az üzenetet? Senkivel ? Jól gondold át! Még azt fogják mondani hogy szereted a Teremtődet!

22 Téged választottalak!!!

23 Isten áldjon és erősítsen meg. Hadd világítsa meg Isten arcodat, és legyen irgalmas és kedves veled; Jutalmazzon meg Isten téged bátorságodért mert merted vállalni Őt.


Letölteni ppt "Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?""

Hasonló előadás


Google Hirdetések