Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Folyamodjatok az Úrhoz,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Folyamodjatok az Úrhoz,"— Előadás másolata:

1 Folyamodjatok az Úrhoz,
az Ő hatalmához, keressétek orcáját szüntelen!

2 ISTEN IGÉJE MONDJA: Isten örök életet adott nekünk, és ez az élet az ő Fiában van. Akié a Fiú, azé az élet; akiben nincs meg Isten Fia, az élet sincs meg abban. Ezt azért írtam nektek, akik hisztek Isten Fia nevében, hogy tudjátok: örök életetek van. (János I. levele, 5. fejezet vers)

3 ISTEN IGÉJE MONDJA: Az én juhaim hallgatnak a hangomra, és én ismerem őket, ők pedig követnek engem. Én örök életet adok nekik, és nem vesznek el soha, mert senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből. Az én Atyám, aki nekem adta őket, mindennél nagyobb, és senki sem ragadhatja ki őket az Atya kezéből. Én és az Atya egy vagyunk. (János evangéliuma 10. fejezet vers)

4 Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak.
Karjaimba zártalak, örökre enyém vagy. (2x)

5 Viruló réteken át hűs forrás felé vezetlek
Viruló réteken át hűs forrás felé vezetlek. Pásztorod vagyok, elveszni senkit nem hagyok, Karom feléd tárom, kiárad áldásom. Nem rejtőzöm el, szívem a szívednek felel, amikor úgy érzed, nyomaszt az élet.

6 Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak.
Karjaimba zártalak, örökre enyém vagy. (2x)

7 Nem taszítalak el amikor vétkezel
Nem taszítalak el amikor vétkezel. Irgalmat lelsz a szívemben, örök feléd a hűségem, amerre jársz, védlek, nyomodba lépek. Nem rejtőzöm el, szeretetlángom átölel, ne félj, ha éjben jársz, hidd, hogy a fény vár rád!

8 Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak.
Karjaimba zártalak, örökre enyém vagy. (2x)

9 ISTEN IGÉJE MONDJA: Krisztusért járva követségben, mintha Isten kérne általunk: Krisztusért kérünk, béküljetek meg az Istennel! Mert azt, aki nem ismert bűnt, bűnné tette értünk, hogy mi Isten igazsága legyünk őbenne. (Korintusiakhoz írt II. levél, 5. fejezet vers)

10 Magára vette szennyes ruhámat, Így békíté meg Istent, Atyámat.

11 Kín, mi Őt érte, Nekem volt szánva. De Ő felvitte a Golgotára. De Ő felvitte,

12 Szerelmes szíve szakadt meg értem, Hogy eltörölje mind-mind a vétkem.
És eltörölte mind-mind a vétkem.

13 Jézus, Te drága, Mit adjak néked? Összetört szívem Hozom elébed. Összetört szívem,

14 ISTEN IGÉJE MONDJA: …azt, ami nekem nyereség volt, kárnak ítéltem a Krisztusért. Sőt most is kárnak ítélek mindent Krisztus Jézus, az én Uram ismeretének páratlan nagyságáért. Őérte kárba veszni hagytam, és szemétnek ítélek mindent, hogy Krisztust megnyerjem…

15 ISTEN IGÉJE MONDJA: …Hogy kitűnjék rólam őáltala: nincsen saját igazságom a törvény alapján, hanem a Krisztusba vetett hit által van igazságom Istentől a hit alapján, hogy megismerjem őt és feltámadása erejét, valamint a szenvedéseiben való részesedést, hasonlóvá lévén az ő halálához, hogy valamiképpen eljussak a halottak közül való feltámadásra. (Filippibeliekhez írt levél, 3. fejezet vers)

16 Én hirdetem az élő Úr dicséretét. Értem halt meg, feláldozta az életét.

17 Örökké hű az Úr, mint Bárány ül a trónon. Meghajtom térdemet, és Őt magasztalom!

18 Szent vagy, szent vagy Urunk egyedül, Teremtő Isten
Szent vagy, szent vagy Urunk egyedül, Teremtő Isten! Téged illet a hódolat, áldás, tisztesség. Szent vagy, szent vagy Urunk egyedül, Megváltó Bárány! Hozzád szálljon a hála, imádás, ünneplés!

19 Mert meghaltál, de újra élsz, a véred folyt a kereszten értünk
Mert meghaltál, de újra élsz, a véred folyt a kereszten értünk. Elhívtál papjaidnak, királyságod köztünk van!

20 Szent vagy, szent vagy Urunk egyedül, Teremtő Isten
Szent vagy, szent vagy Urunk egyedül, Teremtő Isten! Téged illet a hódolat, áldás, tisztesség. Szent vagy, szent vagy Urunk egyedül, Megváltó Bárány! Hozzád szálljon a hála, imádás, ünneplés!


Letölteni ppt "Folyamodjatok az Úrhoz,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések