Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Folyamodjatok az Úrhoz,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Folyamodjatok az Úrhoz,"— Előadás másolata:

1 Folyamodjatok az Úrhoz,
az Ő hatalmához, keressétek orcáját szüntelen!

2 Megváltóm, oly boldoggá tettél: értem váltságdíjat fizettél
Megváltóm, oly boldoggá tettél: értem váltságdíjat fizettél. Életed osztottad meg velem, mert Te vagy az egy, igaz Isten!

3 Te vagy mindenem nekem, Tiéd az életem. Mindennapom öröme vagy
Te vagy mindenem nekem, Tiéd az életem. Mindennapom öröme vagy! Méltó vagy, hogy végy erőt, dicséretet áldást és szüntelen imádást!

4 Fogadd el élő áldozatom: tagjaim itt vannak oltárodon
Fogadd el élő áldozatom: tagjaim itt vannak oltárodon. Ajkam is ezentúl a Tiéd, mindenestől betölti Igéd.

5 Te vagy mindenem nekem, Tiéd az életem. Mindennapom öröme vagy
Te vagy mindenem nekem, Tiéd az életem. Mindennapom öröme vagy! Méltó vagy, hogy végy erőt, dicséretet áldást és szüntelen imádást!

6 Köszönöm, hogy megismertelek. Zörgettél és én beengedtelek
Köszönöm, hogy megismertelek! Zörgettél és én beengedtelek. Régi rongyaim levethettem, Koldus voltam, s királlyá lettem!

7 Te vagy mindenem nekem, Tiéd az életem. Mindennapom öröme vagy
Te vagy mindenem nekem, Tiéd az életem. Mindennapom öröme vagy! Méltó vagy, hogy végy erőt, dicséretet áldást és szüntelen imádást!

8 Mily nagy az Isten szerelme! Nem mérhető mértékkel.
Hisz egyszülött Fiát küldte, hogy minket így megmentsen. Mily égető nagy fájdalom, hogy Atyja rá nem nézhetett! Fiának vére így hozott sokaknak üdvösséget.

9 És én ott lent a tömegben, Ki szent nevét gyalázza,
Íme az Úr a kereszten, Ki bűnömet hordozza, És én ott lent a tömegben, Ki szent nevét gyalázza, A vétkeim tartották ott, Míg elvégezte tervét, Halála életet adott, Levette lelkem terhét.

10 Nem kérkedem már semmivel, Nem is dicsekszem mással,
Csak Jézusom keresztjével, És feltámadásával. Miért kapok jutalmából? Én nem tudom, nem értem, Csak azt tudja a szívem jól, Hogy vére folyt énértem.

11 Jézus véred megtisztít, véred ad új életet.
Véred tesz ma szabaddá! Értem folyt e drága vér, így a lelkem fehér, mint a hó, mint a hó… Úr Jézus, te megölt Bárány!

12

13 ISTEN IGÉJE MONDJA: „Mert a törvény cselekedeteiből nem fog megigazulni egyetlen halandó sem őelőtte. Hiszen a törvényből csak a bűn felismerése adódik. Most pedig a törvény nélkül jelent meg Isten igazsága, amelyről bizonyságot is tesznek a törvény és a próféták. Isten pedig ezt az igazságát most nyilvánvalóvá tette a Krisztusban való hit által minden hívőnek. Mert nincs különbség: mindenki vétkezett, és híjával van az Isten dicsőségének…

14 ISTEN IGÉJE MONDJA: …Ezért Isten ingyen igazítja meg őket kegyelméből, miután megváltotta őket a Krisztus Jézus által. Mert az Isten őt rendelte engesztelő áldozatul azoknak, akik az ő vérében hisznek, hogy igazságát megmutassa. Isten ugyanis az előbb elkövetett bűnöket elnézte türelme idején, hogy e mostani időben mutassa meg igazságát: mert ahogyan ő igaz, igazzá teszi azt is, aki Jézusban hisz.” (Róma 3: )

15 Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban.
Szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy az éjszakában. Olyan egyedül érzem magam Nélküled.

16 De Te velem vagy Jézus, minden nap. Te vagy a fény, ha éjjel van
De Te velem vagy Jézus, minden nap. Te vagy a fény, ha éjjel van. Te vagy a tűz a szívemben, ami ég. Jézus, Te vagy az életemben csak igaz barát, ki el nem hagy. Minden óra, minden nap a tiéd!

17 Erős szikla vagy Te, amire állok. Te vagy az, aki a boldogságot
elhoztad az égből az én szívembe. Én nem ismertelek, de Te ismertél. Életedet adtad, úgy szerettél. Hogyan köszönjem meg néked az egész életem?

18 Te vagy a fény, ha éjjel van, te vagy a tűz a szívemben, ami ég.
De Te velem vagy Jézus, minden nap. Te vagy a fény, ha éjjel van, te vagy a tűz a szívemben, ami ég. Jézus, te vagy az életemben csak igaz barát, ki el nem hagy. Minden óra, minden nap a tiéd.

19 Jó, hogy velem vagy Jézus, minden nap. Te vagy a fény, ha éjjel van,
te vagy a tűz a szívemben, ami ég. Jézus, te vagy az életemben csak igaz barát, ki el nem hagy. Minden óra, minden nap a tiéd.

20 Hát itt vagyok, őszintén. Nem szépítem, úgyis ismersz rég.
Addig fél a szív, amíg nem döbben rá: nincs rejtegetni mit, úgyis látsz. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, de itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám.

21 Mit adhatnék, ha nincs is más... A megtört szív a legdrágább.
Te hordoztad el, és én okoztam kínt, De itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám.

22 így kezdődik el a végtelen, Jöjj élő víz és járjál át!
Így kezdődik el az új, így kezdődik el a végtelen, és szabad az élet, és szabad az élet… Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám.

23 ISTEN IGÉJE MONDJA: „Ti azonban választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet vagytok, Isten tulajdonba vett népe, hogy hirdessétek nagy tetteit annak, aki a sötétségből az ő csodálatos világosságára hívott el titeket; akik egykor nem az ő népe voltatok, most pedig Isten népe vagytok, akik számára nem volt irgalom, most pedig irgalomra találtatok.” (I. Péter 2: 9-10.)

24 A fény Királya Ő, fenségbe öltözött, örüljön a Föld, örüljön a Föld
A fény Királya Ő, fenségbe öltözött, örüljön a Föld, örüljön a Föld! Mert fény veszi körül, a sötétség menekül és megremeg, ha szól, megremeg, ha szól…

25 Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk
Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk! És lásd meg, mily nagy, mily nagy Istenünk!

26 Az Örökkévaló, időn uralkodó, a kezdet és a vég, a kezdet és a vég… Ő az Atya Isten, a Fiú, s Szent Szellem, a győztes oroszlán, s a megölt Bárány…

27 Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk, és lásd meg, mily nagy, mily nagy Istenünk!
Minden név felett való; dicséretre méltó Szívem énekel: mily nagy Istenünk!

28 Csak Tiéd a legelső hely, mert te, te vagy a hű főpap
Csak Tiéd a legelső hely, mert te, te vagy a hű főpap. Rangod magasabb minden rangnál! Trónodhoz jövünk, imádunk, szent Urunk!


Letölteni ppt "Folyamodjatok az Úrhoz,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések