Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum."— Előadás másolata:

1 Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó

2 A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum : Mindennap. Hagyományosan december 25., de Ő mindig jelen van, így a dátum rugalmas... Időpont : Amikor készen állsz. (Kérlek,ne késsél, fogadd el a meghívást, különben kimaradsz minden örömből!) Hely :

3 Öltözet: A belépés ingyenes. Ö már mindenkiért fizetett... Azt mondta, hogy ezt te úgysem tudnád megfizetni... Ö mindenét odaadta, amije csak volt. De neked el kell fogadnod a jegye t !!! Gyere, ahogy vagy... A szennyes sem probléma. Különben is Ő fogja kimosni a ruháinkat. Mondott valamit új,fehér ruháról és koronáról mindazok részére, akik végig kitartanak. Jegyek :

4 Őneki mindene megvan, nincs semmire szüksége. (Nagyon nagyvonalú, szeretne visszaadni valami nagy dolgot neked. Csak várj, hogy meglásd, hogy mit tesz érted!) Frissitők: Új bor, kenyér, és egy különleges ital, amelyet „élő víznek” nevezett, azt ígérte hogy ez egy olyan vacsora lesz amilyen még nem volt a világon! Ajándék javaslat: Az életed.

5 Öröm, béke, igazság, világosság, élet, szeretet, igazi boldogság, közösség Istennel, bűnbocsánat, csodák, gyógyulás, erő, örökkévalóság a Paradicsomban, elégedettség, és még sok más! (Nincs korhatár, vagy más korlátozás, ezért hozd el a családod és a barátaidat.) Amiben részed lesz, ha eljössz:

6 Sürgősen várja a válaszod! Nagyon fontos, hogy előre le tudja foglalni a helyet számodra az asztalnál. Ezen kívül felveszi egy listára a barátai nevét, azért, hogy a jövőben majd - szükség esetén - hivatkozhasson rá. A listát az ”Élet könyvének” nevezi, amely a Bárányé. A partit, a gyermekeinek készítette. (tehát nekünk!!!) Remélem, hogy majd látlak ott! Akik eljöttök a partira, kérlek, osszátok meg a meghívást valakivel még ma!


Letölteni ppt "Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum."

Hasonló előadás


Google Hirdetések