Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
TAMOP B-11/ „A fiatalok családi életre nevelését, a kismamák munkaerő piaci elhelyezését segítő, innovatív családbarát szolgáltatások.
Advertisements

GINOP / „Út a munkaerőpiacra" GINOP Ifjúsági Garancia program A Veszprém Megyei Kormányhivatal részprojektjei 2016.
KIÜRÍTÉS. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK A kiürítésre számításba vett útvonalon körforgó, toló, billenő és emelkedő zsalus rendszerű, valamint csak fotocella elven.
Szabadtéri rendezvények. A TvMI vonatkozik: OTSZ szerinti szabadtéri rendezvényekre szabadtéri rendezvény: az 1000 főt vagy az 5000 m 2 területet meghaladó,
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ Szőke István szakmai igazgató Pécs, január 29. A gazdasági válság foglalkoztatásra gyakorolt hatásának.
TÁMOP program a Dél-alföldi Régióban Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ.
A villamosenergia–ipari sportmozgalom eredményei és aktuális kérdései - A szociális partnerek együttműködése az iparági sportmozgalomban EVDSZ II. Taggyűlés.
BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( )
Turisztikai desztináció- menedzsment és klaszter Tóthné Bánszki Zsuzsa Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht.
A KÖZBESZERZÉS JÖVŐJE május 26.. A KÖZBESZERZÉS JÖVŐJE Beszerzés vs. közbeszerzés Az új közbeszerzési törvény tükrében Willinger Kornél NVMT Elnökségi.
Előadó: Bali Kornél Mikro-, kis-és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása.
Környezeti fenntarthatóság. A KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁG JELENTÉSE A HELYI GYAKORLATBAN Nevelőtestületi ülés,
Kiszervezés szolgáltatói szemmel Tóth Zoltán november 9.
NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület Teljesítményértékelési.
1. 2 káros tartalmak típusai és előfordulásuk a gyerekek védelmét biztosító szabályok, a felelősség kérdése a korhatár-kategóriák megítélése, a besorolás.
A három lépcsőfok… 29% - A megoldás 52 heti stratégia sikeres üzleti kapcsolatépítéshez (Avidor András - Michelle R. Donovan - Ivan R. Misner) Az emberek.
A év értékelése és a év újdonságai
A szakiskolák aktuális problémái
Széchenyi Programirodák szervezete és működése
Sallai Ilona - ÉFOÉSZ Szeged,
Dobrik-Lupták Sára szeptember 19.
Kőszegi Forrás- Kőszeg
DIGITÁLIS VÁSÁRLÁSOK, GENERÁCIÓS KÜLÖNBSÉGEK
WORKSHOP A DUÁLIS KÉPZÉSEKRŐL
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
TÁJÉKOZTATÓ ÉS INDÍTÓ BESZÉLGETÉS A LABORVEZETŐKNEK ÉS MINŐSÉGÜGYI MEGBÍZOTTJAIKNAK SZÓLÓ TANFOLYAM TÉMÁIRÓL, SZERVEZÉSÉRŐL EŐZMÉNYEK Korábbi laborvezetői.
LEHET JOBB A GYEREKEKNEK!
Egészségügyi Menedzserképző Központ
JSA/LMRA – Veszélyazonosítás a munkavégzés előtt
Ebben a tanévben is lesz
Óvodától az érettségiig - a kompetencia-alapú oktatás Szegeden
Hitelkonstrukciók a pályázati rendszerben
Pályázati lehetőségek kisvállalkozásoknak és magánszemélyeknek
videós team Team vezetője: Tariné Péter Judit Tagok:
Adatok importálása, rendezése és szűrése
Kockázat és megbízhatóság
Caracalla udvarában Kalandjáték 1.
TOP SO „Foglalkoztatási paktum Barcs és térségében” A Foglalkoztatási stratégia célrendszere tervezett programok BARCS VÁROS.
Eszközbeszerzés, informatikai fejlesztés, energetikai korszerűsítés pályázati forrásból! Mit kell tudni a GINOP felhívásairól?
Baross László Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola Mátészalka
IT feladatok kiszervezhetősége kis és közepes vállalatok esetén
Hogyan viszonyuljunk a médiaeszközök használatához a válságból való kilábalás után? Szuromi Péter - ZenithOptimedia.
Kérdések és válaszok az előfizetéses rendszerekről
SZÁMVITEL.
SZAKISKOLAI FEJLESZTÉSI PROGRAM
2.1. Használhatósági célok
M4 metróvonal beüzemelési folyamatai
Körmendi Dániel MAS Meeting Scheduler.
Cipész, maradj a kaptafánál!
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
A hatékony adományozás eszközei igazgató, Magyar Adományozói Fórum
Szoftverrobotok vs biorobotok Bemutatkozik Albert, a vállalati robot
Környezeti Kontrolling
Új pályainformációs eszközök - filmek
Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar
SZÉCHENYI PROGRAMIRODA
TÁRGYI ESZKÖZÖK ELSZÁMOLÁSA
Pénzügyi kontrolling bemutatása
(Geolevel Geoinformatikai és Szolgáltató Kft.)
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
VÁLLALKOZZ! Pénzügyi és Vállalkozói Témahét 2019 Órai segédanyag
Online pénztárgépadatok felhasználása a kiskereskedelmi statisztikában
Baranya Megyei Önkormányzat
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL I. HELYZETFELMÉRŐ SZINT FOLYAMATA 7
LIA Alapítványi Ált. Isk. és Szki. Piliscsabai Tagintézménye
A részekre bontás tilalma és annak gyakorlati alkalmazása
IT biztonsági monitoring eseményfelügyelet, bizonyítékok,
Miért veszélyes a gyógyszerhamisítás?
Digitális kárrendezés
Előadás másolata:

Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016. 05. 20 Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016.05.20. #2 Személyes hatékonyság 2.

Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016. 05. 20 Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016.05.20. #2 Személyes hatékonyság 2. Írd le, mi az ami jelenleg nyomaszt, megoldatlan feladatok, elmaradások, el kellene intézni- LISTA (magánéleti és céges is) (= tisztítsd ki az elméd, hogy befogadóvá váljon) Mit kell majd ezzel a listával csinálni?

Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016. 05. 20 Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016.05.20. #2 Személyes hatékonyság 2. Múltkori feladatok és tanulságok

Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016. 05. 20 Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016.05.20. #2 Személyes hatékonyság 2. A hosszútávú céges siker alapja az állandó fejlesztési üzemmód és a gyors megvalósítás. Nem egyes technikák, hanem szemléletmód Stratégiai idő/fejlesztési idő

Önfegyelem a priorizálásnál, és a „nem végzendő„ feladatoknál Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016.05.20. #2 Személyes hatékonyság 2. A személyes hatékonyság= a rendelkezésre álló eszközökkel minél kevesebb idő alatt minél több eredményt előállítani Önfegyelem a priorizálásnál, és a „nem végzendő„ feladatoknál Rend az elmében és fizikailag is: a rendet nem rakjuk, hanem tartjuk! Proaktivitás: fejlesztésre dedikált idő Az idő felszabadítása: delegálás, kiszervezés, automatizálás, eliminálás, tárgyalások és találkozók, utazási idő kiiktatása, felhagyni azokkal a tevékenységekkel, amelyek nem visznek közelebb a célokhoz, védjük meg az időnket!

Ki és mikor fog stratégiai fejlesztéssel foglalkozni? Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016.05.20. #2 Személyes hatékonyság 2. Technika, amely támogat, nem hátráltat: számítógép, hasznos szoftverek, okostelefon beállítás és használat Múltkori feladat: lista (Excel-táblázat) arról, milyen tevékenységek folynak a cégedben! Írd be a listába, ezeket kik csinálják, és napi szinten mennyi idejük megy rá! Operatív feladatok gáz jellege: kitöltik a rendelkezésre álló teret. Nagy baj van, ha nem tudod a cégedet fejleszteni, mert (főleg) Te működteted, ezzel elmegy az idő. Nincs idő pl automatizálni folyamatokat, mert a telefonon lógsz! (Ha csörög, fel kell venni?) Ki és mikor fog stratégiai fejlesztéssel foglalkozni? (admin. nap, fókusz-nap) Vasbetonba önteni a stratégiai fejlesztési időt, nem hagyni menekülő útvonalat és felhagyni a halogatással! Jelöld ki most azonnal, írd be a naptáradba, abban az időben legyél elérhetetlen!

Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016. 05. 20 Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016.05.20. #2 Személyes hatékonyság 2. Feladatkezelés: Hogyan kezeljük és végezzük/ végeztetjük el hatékonyan? Lista nélkül nem lehetsz hatékony (csak az a kérdés, milyen a leghatékonyabb feladatlista!) Ötletek, projectek (hány tányért pörgetünk egyszerre?) Evernote aktuális ötletek jegyzettömb Megvalósítandók: Projectmenedzselés (Szoftver: Bitrix4) Minden projecthez van külön teendőlista, plusz Fejlesztések, Intézendők, Privát teendők Napi teendő lista Max 4-6, ne legyen frusztráló Munkaidő beosztása negyed órás blokkok Biztonsági időtartalék Tűzoltásra 1-2 óra plusz Intézendők és e-mailezés legyen szervezett időben, külön beosztva Kezdeni a dedikált fejlesztési idővel! Melyik feladattal melyik napszakban boldogulsz? Biztosan Neked kell elvégezni?

Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016. 05. 20 Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016.05.20. #2 Személyes hatékonyság 2. Idő: feszes kontroll Fehér lista és nemet mondás képessége Feladattípusok beosztása napszakok alapján Napok típusai Időblokkok Nettó és bruttó munkaidő Feladatok kötegelése Gyors kezdés, kemény és gyors munkavégzés Holt idő kiiktatás, vagy kitöltés (Nincs „tökölés”) 1 érintés Méretgazdaságosság Ad hoc, vagy tervszerű megvalósítás? Mérd a feladatokra fordított időt! Kapkodás, rohanás ne legyen!

Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016. 05. 20 Mastermind A tudatos vállalkozók agytrösztje 2016.05.20. #2 Személyes hatékonyság 2. Csináld!