Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kérdések és válaszok az előfizetéses rendszerekről

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kérdések és válaszok az előfizetéses rendszerekről"— Előadás másolata:

1 Kérdések és válaszok az előfizetéses rendszerekről
[KATAPULT LIVE ADÁS] Kérdések és válaszok az előfizetéses rendszerekről

2 Ezek a stratégia elemek sorban
A MAI MENETREND: 1. Miért érdemes vállalkozóként előfizetéses modellben gondolkodnod? 2. Hogyan építs értékesítési tölcsért az előfizetéses szolgáltatásod eladásához? Így csináljuk mi. 3. Kérdések és válaszok – korábbról és az élő adás alatt 2 2

3 Miért érdemes vállalkozóként előfizetéses modellben gondolkodnod?
Kitermeli a fix költségeket! Teljesen automatikusan, emberi kéz minimális érintésével Automatikus hozzáférés biztosítása Automatikus számlakiállítás és eljuttatása Automatikus havi megújuló fizetés és számlázás Néhány ügyfélszolgálati ügyet kell csak kezelni Megszületik egy kemény mag közösséged, akik a legjobb vásárlóidat fogják magukba foglalni Ők vesznek a legtöbbet Ők ajánlanak a leglelkesebben

4 Jöjjön az élő példa az értékesítési tölcsérről!

5 Mekkora az az összeg, amit el lehet kérni előfizetési díjként?
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mekkora az az összeg, amit el lehet kérni előfizetési díjként? Gere Tamás kérdése (B2B piacon 5e Ft + ÁFA a legalja, B2C piacon pár ezer forint már jó)

6 Havi 1 vagy 2 vagy 3 anyagot adjunk cserébe? Kisebbet, nagyobbat?
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Havi 1 vagy 2 vagy 3 anyagot adjunk cserébe? Kisebbet, nagyobbat? Gere Tamás kérdése (Attól függ, hogy mi a célközönséged igénye)

7 Mi az, amit egy egyszemélyes, induló cég is tud szolgáltatni?
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mi az, amit egy egyszemélyes, induló cég is tud szolgáltatni? Gere Tamás kérdése (Információ: cikkek, videók, hanganyagok. Ahogy már több a kapacitás, csinálhatsz interjúkat, Élő találkozókat, rendszeres webinárokat stb.)

8 Milyen arányban maradnak klubtagok az emberek a 7 napos próba során?
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Milyen arányban maradnak klubtagok az emberek a 7 napos próba során? Rakovics Éva kérdése (Minimum 50%, de a bejárt úttól és az emberek minőségétől függően ez lehet magasabb is.)

9 KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Hány százaléka marad az embereknek „véletlenül” klubtag, mennyien reklamálnak később, amikor meglátják a terhelést? Rakovics Éva kérdése (100-ból egy-két ember, de ez is nagyon nagy mértékben lecsökkent nálunk, ahogy “nőtt a hírnevünk”.)

10 KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

11 KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

12 KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

13 Mit tegyek, ha az én iparágam
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mit tegyek, ha az én iparágam nem infó biznisz? Sokan kérdeztétek Birchbox, Dollar Shave Club, Bulu Box, Hello Flow (!!!), Rent the runway, Játékcsomag, Kiwi Create, Amazon Prime, gyümölcs, egészséges ételek stb. Légy kreatív: szerezd be mástól az árut és keress rajta pénzt (Birchbox, 90%.hu) Adj biztosítást, supportot, folyamatos elérhetőséget (törésbiztosítás, K Mentor P.) De akár még fejleszthetsz egyszerű szoftvert is És nem kell MINDENÁRON örökélet előfizetés...

14 Van kérdésetek? Tegyétek fel kommentben!
KÖSZ A FIGYELMET! Van kérdésetek? Tegyétek fel kommentben!


Letölteni ppt "Kérdések és válaszok az előfizetéses rendszerekről"

Hasonló előadás


Google Hirdetések