Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dorottya Szabo IRTA Europe/Azsia Elnöke Lánctartozás! Hörcsög az ördögi körben. Generation NINJA.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dorottya Szabo IRTA Europe/Azsia Elnöke Lánctartozás! Hörcsög az ördögi körben. Generation NINJA."— Előadás másolata:

1 Dorottya Szabo IRTA Europe/Azsia Elnöke Lánctartozás! Hörcsög az ördögi körben. Generation NINJA

2 ….. 22-esek csapdája  Több fajta gazdasági etika létezik a Magyar fizetési rendszerben  Aki Akar fizetni  Aki sosem fog fizetni  Aki szeretne, de nem tud fizetni  Aki örül, ha más nem tud fizetni  Aki csak feladja

3 Miért van az eladó ekkora pénzügyi gondban? Amikor szeretnénk a termékünket értékesíteni,..  Muszáj azt tennünk amit a vásárló diktál.  30-60 napos fizetési feltételek, ami azt jelenti, hogy az eladónak kell hogy legyen készpénz tartaléka minimum egy évre. Mi nem vagyunk bankok!  Ha szerencsések vagyunk, kifizetik a számlát 180 napra.  Mit tudunk tenni? Hogy versenyezhetünk a nagy cégekkel, akiknek megvan a pénzük erre? Honnan szerezzünk pénzt, és miért kell rá várni?  És miért kell adót akkor is fizetni, ha minket nem fizetnek ki? Na ez már az orosz rulett!

4 Csak pörgünk, pörgünk a semmibe  Nincs pénz, nincs anyag, nincs termék, nincs értékesítés, persze nincs bevétel. Hamarosam már remény sincs.  Bankok csak annak adnak pénzt, akinek van. Így megy a házunk, kocsink, fillérekért, mert az embereinket fizetni kell.  Pánik, elkeseredettség, csőd. Szép jövő! Elég!!!!

5 Elkeseredett ötletek  Barter?  Fizetlek borral, nyomtass címkéket. Tudunk borral vásárolni papírt amire nyomtatunk?  Kérlek adj még egy kis időt!... De engedd meg hogy hitelre kapjak árut.  Ha nem fizetsz, küldöm a Jancsit!  Beperellek. De az ügyvédek kérnek 50%-ot előre! Mi van a behajtó cápákkal? Nos sok szerencsét!  APEH? Na erre még Oz a varázsló sem elég.

6 Okoskám, akkor mi legyen? Használd a terméked, ne a pénzed! TX ˝A˝ Nyomda ˝B˝ Média ˝C˝ Üzletek ˝D˝ Építkező

7 Miképp Működik  Cserekereskedelmi EX összefogja, és irányítja a termékek egyenletes áramlását, és értékesíti, átfogja a közösségi rendszerben lévő árut és szolgáltatást.  Az EX szabályozza, miként osztódik el a kredittel való fizetés a közösségben. Minden KK cégek, akik részesei a csoportnak, vállalja a termékek és szolgáltatások értékesítését, felhasználva a kijelölt közösségi creditet, mint egy fizető mértékegység.  A EX szervezet engedélyezi, és felügyeli a creditek áramlását.  Így most már nem borral kell fizetni papírért, hanem a közösségi credittel.  A magazin, meg visszafizeti adóságát hirdetési felülettel.  Így a kereskedők hirdetni tudnak, és generálnak új készpénzes vevőkört.

8 ….és mi ebben a jó?  Nem kell évekig pereskedni, úgy sem lesz a végére semmi, csak az ügyvédnek egy új BMV. ( legjobb barátnőm ügyvéd )  Nincs kamat.  Készpénzmentes vásárlásnál, megmarad a HUF, hogy ebből ki tudjuk fizetni a banki kölcsönt, az adót, a munkásokat.  Nem kell kölcsönt kérni a banktól…úgy sem adnak.  Új, eddig nem létező készpénzes vásárlók!  Tudunk exportálni.  Erősítjük saját gazdaságunkat.  Adók fizetve lesznek, nem kell kiskapu, nincs miért.  Itthon marad a pénzünk!!!!!!!!!!!!!!!  Csak egymástól vásárolunk. Magyar termékek előnyben.

9 A pénz és gazdaság evolúciója!  www.IRTA.com www.IRTA.com 9/25/2016 9


Letölteni ppt "Dorottya Szabo IRTA Europe/Azsia Elnöke Lánctartozás! Hörcsög az ördögi körben. Generation NINJA."

Hasonló előadás


Google Hirdetések