Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szoftverrobotok vs biorobotok Bemutatkozik Albert, a vállalati robot

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szoftverrobotok vs biorobotok Bemutatkozik Albert, a vállalati robot"— Előadás másolata:

1

2 Szoftverrobotok vs biorobotok Bemutatkozik Albert, a vállalati robot
Németh Zoltán ABESSE CEO

3 A VILÁG HÍRES ROBOTJAI 1977 1984 2008 2018 Albert születik
Csillagok háborúja Terminátor Wall-E Albert születik

4 Ki is Albert?

5 Ki is Albert?

6 HÁT PERSZE !!!! Hiszen segít felszabadítani a szakembereket a biorobot feladatok alól! Az értékteremtő feladatokra koncentrálhatnak Hiszen könnyen implementálható! Azonnali választ ad a felmerült folyamati problémákra Hiszen gyorsul a folyamat lefutása! 24/7 rendelkezésre állás és hatékonyság javulás Hiszen gyorsan megtérül a befektetés! Nagy az üzleti pozitív hatása! Hiszen drasztikusan csökken a hibák száma! A robot nem fárad el és nem téved

7 Vagy mégsem olyan egyszerű ?!
DE több helyen is megjelennek átalakítandó folyamatok Hogyan kezdjük? Ki mondja meg a prioritásokat? DE ez most IT vagy üzleti feladat? Kinek a felelőssége? Ki fogja össze az egészet? DE hol van erre erőforrás? Konkrétan kinél van a budget? Hol fog realizálódni a haszon? DE hogyan szerzek ehhez támogatókat a kollégák közül? Nem érzik-e, hogy kifocizzák magukat ezzel a szervezetből?

8 Mitől működik? Megfelelő üzleti folyamat kiválasztása Ne nézzünk mindent szegnek csak azért, mert kalapács van a kezünkben! Tapossuk ki az új ösvényt a működésnek! Nem működik a klasszikus projekt szemlélet . Technológiai és üzleti határterületről van szó. Belső marketing és változásmenedzsment Küzdjük le a félelmeinket, beszéljük át a felmerülő problémákat! Hit és elkötelezettség Vágjunk bele! Szorosabb együttműködés Tisztázzuk a szerepeket!

9 Kell egy CSAPAT ! Változásmenedzser Solution Architect Üzleti elemző Fejlesztői csapat Projekttulaj Projektszponzor Folyamatgazda Priorizálást végző kolléga IT infrastruktúra Üzemeltetés Hibakezelési csapat First-line support …és kellenek olyan szereplők, akik megteremtik a megfelelő feltételeket hozzá!

10 Albert munkában Az üzleti igény, hogy az egyes elemekhez hash kódokat generáljunk, majd rögzítsük őket az elemek adatlapján. Lépései: A robot beloggol a weboldalon Összegyűjti az adattáblákban lévő összes elemet, majd leszűri őket a típusuk és státuszuk szerint A szűrt elemekből kiválasztja az első elemet, rámegy az adatlapjára, ahonnan kiolvassa a client ID-t/nevet/country-t Ezekből csinál egy stringet, majd megnyit egy másik weboldalt Itt bemásolja a kapott stringet, és kikéri az ehhez tartozó hash kódot A kapott hash kódot kiolvassa a képernyőről Visszamegy az első elem adatlapjára, az update work item gombot megnyomja, és a komment mezőbe beírja a kapott hash kódot Az elem státuszát completedre állítja és letárolja az adatokat Ezután megy a következő elemre

11 „Híd üzlet és technológia között”
a működés kialakításában és a robot fejlesztésében, Az üzleti igények feltárásában, és az üzemeltetésben is segítünk!

12 Keressenek bátran!


Letölteni ppt "Szoftverrobotok vs biorobotok Bemutatkozik Albert, a vállalati robot"

Hasonló előadás


Google Hirdetések