Újév 2016. Nyitva tartás New York Café: 2016. Január 1. 09.00-24.00: újévi étlap, teljes itallap Salon Étterem: Január 1: zárva Január 2: teljes étlap,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Smart Times Budapest 2015 Készítette Készítette: Kamarás Gábor.
Advertisements

Budapest, október 26. MLSZ Játékvezetői Bizottság.
Környezetszennyezés A mai emberek felelőtlenek. Szennyezik a levegőt, folyókat. Ezért napjainkba sok ezer ember hal meg környezet szennyezéstől.
A kártyanyomtatás fortélyai Csákvári Krisztián Kártya és címke gyártás
Konfliktuskezelő, egyéni megküzdő-képesség fejlesztése Roma kultúra.
Szabadtéri rendezvények. A TvMI vonatkozik: OTSZ szerinti szabadtéri rendezvényekre szabadtéri rendezvény: az 1000 főt vagy az 5000 m 2 területet meghaladó,
A magyar realizmus Munkácsy Mihály és a többiek. Munkácsy Mihály ( ) Romantikus hangvételű művei a magyarság sorskérdéseit jelenítik meg, de a.
Melyik agyféltekéje domináns? – teszt Pillantson a pörgő lányra! Merre forog? Az óramutató járásának megfelelően vagy azzal ellentétesen ?  Ha úgy.
Magyarország gyógyfürd ő i és gazdasági vonzata. Magyarország különösen gazdag gyógyvizekben, termál- és gyógyvíz készletei alapján Európa országai közül.
A szaktanácsadás szolgáltatási terület dokumentációja Némethné Józsa Ágnes Intézményfejlesztési referens.
TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Roadshow Bőcs, január 20.
1. 2 káros tartalmak típusai és előfordulásuk a gyerekek védelmét biztosító szabályok, a felelősség kérdése a korhatár-kategóriák megítélése, a besorolás.
EMBERI ERŐFORRÁS FEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM KULTÚRSZIGET – AGÓRA NYÍREGYHÁZA TIOP /
Internet tudományos használata
Helyi védett értékek bemutatása
Városi Könyvtár Nagykáta Előadja: Urbán Erzsébet igazgató.
A nemzetközi üzleti élet etikája
Káros Szenvedélyek Dohányzás.
Berényi Eszter – Damásdi Judit
Kőszegi Forrás- Kőszeg
Egészséges táplálkozás
vizuális megismerés – vizuális „nyelv” vizuális kultúra
Az „első lépés” TÁMOP
Merre tovább magyar mezőgazdaság?
Gyűjtőköri szabályzat
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!!
A napsugárzás jótékony hatásai:
Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése
Hogyan lett Szentgotthárd energiaváros?
A „fény százada”.
A Széll Kálmán tér irányú vágánnyal létesít közvetlen kapcsolatot b.)
Boros Péterné SZEF Alelnök SZEF AKADÉMIA Vezetője
A Ciszterna Bazilika Isztanbul - Törökország ( Yerebatan sarnici )
A gyermekszegénység alakulása – 2007 kutatási eredmények ORSZÁGOS KONFERENCIA A GYERMEKSZEGÉNYSÉGRŐL Miniszterelnöki Hivatal – Miskolc Város Önkormányzata.
Szervezetfejlesztés II. előadás
Környezetgazdaságtan 1
Csehország Ékkövei 1. Telc
A Ciszterna Bazilika Isztanbul - Törökország ( Yerebatan sarnici )
NE LÁZADJ, MOST AZ A COOL PRESENTATION TITLE 2012.
A program általános célja
Hajós voltam az Égei-terngeren
Az ASP.ADO szakrendszerhez csatlakozó önkormányzatok adattisztítási, migrációs feladatai dr. Kása Brigitta aljegyző Eger,
A Széll Kálmán tér irányú vágánnyal létesít közvetlen kapcsolatot b.)
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata november Skultéti Attila
Miért választottam a BME Mérnökinformatikus Szakot?
A Dunához kapcsolódó lehetőségek Budapest közlekedésfejlesztésében
Közösen a fogyasztókért! A FŐTÁV Zrt. Közös Képviselők konferenciája
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Regionális workshop Zétényi Ákos.
Új pályainformációs eszközök - filmek
Az ENSZ, a Nemzetközi Valutaalap és a Világbank
Swarovski Kristálymúzeum.
AZ INTÉZMÉNY NEVELÉSI CÉLJAI
Könyvbemutató rendezvény, OEE Bajai Csoport, Pörböly,
Interaktív Adatmenedzsment Kft.
A turizmus tendenciáinak vizsgálata Magyarországon
TUDATOSSÁG ÉLJÜNK A JELENBEN.
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
A KERÉKPÁROS TURIZMUS LEHETŐSÉGEI
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Scool-Túra Kft Miskolc Széchenyi út 36.
Felvételi a középfokú iskolákban a 2016/2017. tanévben
A katolikus óvodák feladata a Hit évében III.
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Madách Imre Az ember tragédiája Paulay Ede rendezésével.
Tanuló neve | Tanár neve | Osztályzat
Manhattan a sivatagban
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
A tehetséggondozás kihívásai
Oféliák színháza.
Előadás másolata:

Újév 2016

Nyitva tartás New York Café: Január : újévi étlap, teljes itallap Salon Étterem: Január 1: zárva Január 2: teljes étlap, normál nyitva tartás Csoportok: December 24. és január 4. között nem fogadunk kávé-süti csoportokat. Január 5-től menüs csoportok helyszíne: Fehér és Vörös Salon. Maximum 2 óránként, maximum 50 fő, előzetes foglalás szerint Balázs Éva Junior Event Manager Phone: Mobile:

Újév 2016 New York Café Kezdő fogások: Malacpástétom savanyított hagymával és lencsével 3800 FT Hideg libamáj körtés ánizsos baracklekvárral4700 FT Mustáros házinyúlpástétom kapris burgonya vinegrettevel4200 FT Paraj brullée félig főtt tojással és juhtúróval3400 FT Leves: Korhelyleves friss tejfellel 2150 FT Főfogások: Ropogós malaccsászár hagymás burgonyasalátával5800 FT Rozmaringos báránysült lencselettel5200 FT Lencsefőzelék főtt-füstölt mangalica tarjával4900 FT Grillezett pisztráng filé zöldbab rizottóval 5800 FT Desszertek: New York Café süteményválaszték A la carte Borok:A la carte Áraink a 27% forgalmi adót tartalmazzák, és a végösszeghez 15% szervízdíjat számítunk fel.

New York Café A Világ Legszebb Kávéháza. A New York Café 2012-ben nyerte ezt a megtisztelő címet egy nemzetközi szavazáson és azóta is büszkén viseli, hiszen Kávéházunknál szebbet senki sem talál, bármerre is járjon a világban. Nem csak szép és elegáns, hangulatában is felülmúlhatatlan. A kikapcsolódás élvezetét élő zongoraszó teszi élvezetesebbé. Ennek köszönhetően elmerülhetünk a múltban, miközben önfeledten élvezhetjük a jelen ízeit, legyen szó egy finom kávéról, teáról forró csokoládéról… vagy akár egy kiadós ebédről. A New York Palota a Nagykörút egyik legjellegzetesebb, legimpozánsabb épülete. Leghangsúlyosabb része a földszinti kávéház, amelynek ablakai mellett stílusosan 16 bronzból készült ördögi faun - "El Asmodáj”, a kávé és gondolkodás ősi alakja - tartja a lámpást, ezzel is hirdetve a New York Kávéház szellemiségét. A belső tereket bronzszobrok, a mennyezetet csodálatos eredeti pannók díszítik, a termekben velencei csillárok, a bejáratnál pedig szökőkút kápráztatja el a látogatókat.

Salon Étterem A New York Palota fine dining étterme az a hely, ahol vendégeink megismerhetik a színtiszta magyar ízeket, XXI. századi formában. Elegáns, ám meghitt környezetben mutatjuk be vendégeinknek az esszenciális magyar gasztronómiát, amely nem más, mint hagyományokhoz való ragaszkodás újragondolt formában megálmodva – és tálalva. Fogásaink élvezetét a legkitűnőbb magyar borokkal emeljük. A Salon Étterem nemzetközileg is elismert és megbecsült: idén minden jelentős és mértékadó étteremkalauzban szerepelt azon 10 legfontosabb éttermek között, amelyeket feltétlenül ki kell próbálni. A különböző gasztronómiai sorrendekben pedig töretlenül halad felfelé.

Fehér és Vörös Szalon…...ahol ránk talál az inspiráló harmónia. Gyönyörű termeinkben minden adott egy kitűnő rendezvény megtartásához és élvezetéhez. Nem csak elegáns, de meghitt is egyben. A Vörös Szalon kívánságra elkülöníthető a New York Café többi részétől, így garantált a bensőséges hangulat. A Vörös Szalon a – szomszédságéban lévő - Fehér Szalonnal egybenyitva pazar helyszínt nyújt rangos események megrendezéséhez, esküvőkhöz, vagy akár céges rendezvényekhez. Az eredeti kávéház négyszintes elrendezése és díszei megőrizték a hajdani pompát a kiváló restauráló mesterek munkájának köszönhetően. A szinteltolással kialakított termei közül a legfelső szinten található a Fehér és Vörös Sza lon.

Mélyvíz Étterem, Márvány szalon A kávéház alsó szintjének egyik lenyűgöző terme a Márvány szalon, mely a Mélyvíz étteremből nyílik. Számos történelmi hírességgel, igazi cigánymuzsikával dicsekedhet, azon vendégek törzshelye volt, akik az akkoriban újonnan hódító dzsessz muzsika elől elvonultak. A terem atmoszférája miatt romantikus esküvői szertartásra, nívós üzleti vacsorára, különleges rendezvényekre javasoljuk.

Elérhetőség Boscolo Budapest Erzsébet krt Budapest Hungary Phone: Fax : Web: