Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Smart Times Budapest 2015 Készítette Készítette: Kamarás Gábor.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Smart Times Budapest 2015 Készítette Készítette: Kamarás Gábor."— Előadás másolata:

1 Smart Times Budapest 2015 Készítette Készítette: Kamarás Gábor

2 Smart Times Budapest 2015 A projekt célja: népszerűsíteni a Magyarországon megrendezendő Smart Times rendezvényt a 25 és 40 év közötti korosztály részére. A promóció szlogenje: Szereztem 1000 új Smart barátot!

3 Smart Times Budapest 2015 Az ötlet: Egy Smart autó kiállítása a potenciális közönség részére. Az autónál egy hostess segít a játékban. A játék menete: az autókormánya mögé beül a játékos, készít vagy készített egy fotót magáról. Ezt a fotót feltölti a fesztivál fecebook oldalára. Ezután szavazni lehet a fotóra. Akinek a fotójára legtöbben szavaznak az nyeri meg a játékot. A nyertes fotója felkerül egy képeslapra. Ezt az előre felbélyegezett lapot személyesen megkapják a Smart Times résztvevői(több mint ezer), és elküldik saját országukba egy hozzátartozójuknak. A képeslapokat egy mobil postaautóba dobnák bele vagy egy hostess szedné össze.

4 Smart Times Budapest 2015 Smart gépkocsi egyedi matricázása: Minden játékos a fotózás előtt maga kiválaszthatja, hogy mi kerüljön a vezetőoldali ajtóra(mágneses matrica), így még személyesebbé válik a fotó: Az alábbi feliratokat lehet felhelyezni: -Boldog vagyok -Vagány vagyok -Trendi vagyok -Szép vagyok -Ügyes vagyok -Barátkozós vagyok -Színes vagyok -Szingli vagyok -Stb.

5 Smart Times Budapest 2015 Képeslap tartalma: A képeslap Smart formájú!!!A képeslapon Budapest főbb nevezetességei lennének, mindegyik előtt egy Smart gépkocsival (Parlament, Szabadság tér, Rom kocsma) illetve a nyertes fotója. (amint a Smartban mosolyog). A képeslapon két felírat szerepelne: Smart Fest Budapest 2015, illetve a nyertes fotója mellett: A new Smart fun!

6 Képeslap

7 Smart Times Budapest 2015 A nyertes nyereménye: A képeslapon való megjelenés, illetve egy Smart gépkocsi, amit 2 hétig használhat. Továbbá a fesztiválon való ingyenes részvétel. (étel, ital, programok)

8 Smart Times Budapest 2015 Az Smart kiállítási helyszínek(max. 4): -Vodafone székház (Budapest, Soroksári út) -Infopark sétány -Bevásárló központok

9 Smart Times Budapest 2015 Promóció:  A képeslapon Budapest nevezetességei láthatók, ezért ez Magyarország népszerűsítése is. Ezt kommunikálva a Petőfi rádió felé, Ők pedig ingyenes promócióival segítenék a játékot.

10 Smart Times Budapest 2015 Költségek: Promóció helyszínek: helyfoglalás díj + hostess díj: 400.000 Ft+áfa Képeslap teljes költsége (felbélyegezve): 500.000 Ft+Áfa Smart autó design: 100.000 Ft+Áfa Nyertes nyereménye: 100.000 Ft+Áfa Facebook oldal, illetve web 200.000 Ft+Áfa oldal készítése: 100.000 Ft+Áfa Egyéb költségek: 100.000 Ft+Áfa

11 Smart Times Budapest 2015 Miért a legjobb ötlet : Mert egyedi, és nem hagyományos elemeket tartalmazza.

12 Smart Times Budapest 2015 Szép Napot Kívánok!


Letölteni ppt "Smart Times Budapest 2015 Készítette Készítette: Kamarás Gábor."

Hasonló előadás


Google Hirdetések