Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tanuló neve | Tanár neve | Osztályzat

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tanuló neve | Tanár neve | Osztályzat"— Előadás másolata:

1 Tanuló neve | Tanár neve | Osztályzat
Az ország/régió neve Tanuló neve | Tanár neve | Osztályzat

2 Az ország elhelyezkedése
Itt adható meg, hogy az ország/régió melyik földrészen és mely országok/régiók szomszédságában helyezkedik el. Ide beszúrható az ország/régió térképe.

3 Az ország földrajzi jellemzői
Itt adható meg az olyan esetleges fontosabb folyók, tavak, óceánok, hegységek és más földrajzi jellemzők neve, amelyek az országban vagy annak közelében találhatók. Ide beszúrható egy kép az ország/régió egyik földrajzi jellemzőjéről.

4 Az ország/régió klímája
Itt lehet ismertetni, hogy a naptári év során milyen tipikus időjárási minták jellemzők az országban. Ide beszúrható egy kép az országban előforduló egyik évszakról.

5 Az ország természeti jellemzői
Itt megadható néhány az országban megtalálható őshonos állat és növény közül. Ide beszúrható egy kép egy, az országban megtalálható állatról vagy növényről.

6 Az ország történelme Itt lehet időben ábrázolni az ország/régió vagy tartomány fontos történelmi eseményeit. Esemény neve 1 Esemény neve 2 Esemény neve 3 Esemény neve 4 Esemény neve 5 Esemény neve 6 Esemény neve 7 Esemény neve 8 1. dátum 2. dátum 3. dátum 4. dátum 5. dátum 6. dátum 7. dátum 8. dátum Esemény leírása Itt időben ábrázolhatók az ország/régió kulcsfontosságú történelmi eseményei.

7 Szokások és hagyományok
Itt bemutathatók az országban ünnepelt fontos szokások és hagyományok. Arról is érdemes információt megadni, hogy kik és mikor ünnepelnek. Ide beszúrható az ország/régió vezetőjéről készült kép.

8 Az ország/régió kormányzása
Itt bemutatható, hogy az országban/régióban hogyan történik a törvényhozás és a törvénymódosítás. Arról is szó ejthető, hogy miként választják ki az ország/régió vezetőjét. Ide beszúrható az ország/régió vezetőjéről készült kép.

9 Az ország gazdasága Itt lehet ismertetni, hogy az országban milyen árukat és szolgáltatásokat állítanak elő. Jellemzően hogyan teremtik elő az emberek a szükséges javakat maguknak és családjuknak? Ide beszúrható egy kép az ország/régió adott részének gazdaságáról.

10 Az ország/régió turizmusa
Itt mutathatók be az országnak azok az nevezetességei, amelyek érdekelhetik a más országokból érkezőket. Ide beszúrható egy kép az ország/régió legfőbb érdekességeinek egyikéről.


Letölteni ppt "Tanuló neve | Tanár neve | Osztályzat"

Hasonló előadás


Google Hirdetések