HAIR NICE HAJKENCE fejbőrápoló krém

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Advertisements

AZ ÉVSZAKOK KOZMETIKAI PROBLÉMÁI
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
Formula 2: Multivitamin-komplex
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
SUPRA NATURAL COSMETIC A BIO PARFÜMÖK VILÁGA
BIONET MELLÁPOLÓ KRÉM.
Sportolás hatása szervezetünkre
Mire jó a tojás? Tények a tojásról
Táplálkozási allergiák
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
2013 katalógus Anima Szappan Stúdió Gyártó és forgalmazó:
Gyógynövényismeret A balzsam hatóanyagai : csalán, szőlőmag, zsálya, jojoba, kókusztej, ilang-ilang, grapefruit, jázmin, szegfűszeg Szőlőmag fitoösztrogén.
A napozás előnyei és hátrányai
NONIMED HAJÁPOLÓ CSALÁD.
Flavon max termékcsalád
A mellékvese.
Az egészséges mosoly titka: Dent  med Perfect-Team.
BIONET ENERGIAKRÉM STANDARDIZÁLT HATÓANYAGTARTALMÚ NÖVÉNYI KIVONATOKKAL.
Nº 1. BIONET AKTÍV BALZSAM.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozót 6 percen belül elpusztít. /Science Digest magazin(1978/03.)/ Ezzel szemben egy antibiotikum.
Bőrfertőzések Tóth Dorina.
Bőrbetegségek Lőrincz Nikoletta 10.b.
A bőr betegségei.
Bőrfertőzések Zsadony Dorina.
Légző rendszer betegségei
Szappanok káros hatása
Mozgás, pihenés, egészség
Самовар=Szamovár.
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
D – vitamin ! (: Készítette: Pafit Zoli Tomi Patrik.
A-VITAMIN Készítette: Malinovszki Dárius.  A vitamin olyan szerves vegyület, amely kis mennyiségben ugyan, de nélkülözhetetlen egy él ő lény számára.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Illóolaj Fehérjék Cukrok Köhőgés Emésztés Ánizs csoki Epe bántalmak.
A húgyuti bántalmak természetes ellenszere
SLE és vesebetegség Sütő Gábor.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
HAIR NICE HAJSAMPON Nem tartalmaz Sodium Lauryl Sulphatot
Készítette: Máté-Kovács Dávid. A vitamin olyan szerves vegyület, amely kis mennyiségben ugyan, de nélkülözhetetlen egy élőlény számára A vitaminokat két.
1 Napozószerek. 2 Napfény Energiaforrás, amely gyógyító, serkentő hatású Károsítja a bőrt, felgyorsítja öregedését.
Gyógyító ékszerek.
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
B vitamin! A B-vitaminok vízben oldódó vitaminok, kiegyensúlyoz ott, változatos táplálkozással könnyen bevihetők így hiányállapot nem alakul ki. Legnagyobb.
Moszatok jelentősége a hétköznapi életben
VITAMINOK.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
Bakteriális fertőzések
WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT 5.
Testünk építőkövei – a vitaminok
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
Méregtelenítés Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus, arcdiagnoszta Biyovis megoldások a gyakorlatban.
Biyovis kreatív kozmetika és szépségápolás Július 06.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
Magnet Softlézer Masszázssisak és Bódi Hajápoló kozmetikumok. Gyenge lézer és vibrációs, masszázs és terápiás készülék. Haj, fejb ő r és meszesedés elleni.
Biyovis products to the healthy joints and foot BIYOVIS KÉSZÍTMÉNYEK AZ IZÜLETEK ÉS A LÁBAK EGÉSZSÉGÉÉRT.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
Réti gyógynövények.
KEZELÉSEK 2017 A természet szépségtitkai Organic Secrets.
A hasznos kender Cannabis sativa L..
TIENS KANGLI.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

HAIR NICE HAJKENCE fejbőrápoló krém A növényi eredetű komponenseinek, magas természetes illóolajtartalmának az alábbi hatásokat köszönhetjük: Radíroz: az elszarusodott hámsejteket eltávolítja. Méregtelenít: a fejbőr alatti szövetekben lerakódott salakanyagokat valósággal kiszívja. Táplál: az értékes hatóanyagokat a hajhagymákhoz juttatja. Hat a bőrre: vérkeringést, nyirokkeringést serkenti, sejtanyagcserét javítja, a bőrt fiatalítja, táplálja. Hat a lélekre: jókedvre hangol, energikussá tesz, szorongást, feszültséget enyhíti, eloszlatja az agressziót, félelmet.

Értékes növényi hatóanyagai - fitoösztrogének, - bétakarotin, - A, C, E, B, K, F vitamin - flavonoidok, klorofil - vas, kálcium, - linol, linolénsav - zsírban oldódó vitaminok - telítetlen zsírsavak, stb – mélyen bejutva feltöltik a fejbőr ásványi-anyag és vitamin raktárait.

Kivonatok, olajok és illóolajok Növényi hatóanyagai szőlőmag, rozmaring, jojoba, borsmenta, csalán, geránium, homoktövis, karotta, cédrus, ginseng. Kivonatok, olajok és illóolajok

Milyen panaszoknál javasolt? hajhullás megelőzésére, enyhe, fokozott, diffúz, lokális, foltos hajhullás meg-szüntetésére, kopaszodás megelőzésére, visszafordítására, az elvékonyodott szálak meg-erősítésére, a haj dúsítására, zsíros fejbőr esetén, korpaképződés ellen, hámló, száraz, érzékeny, viszkető, élettelen, sebesedő, pattanásos fejbőrre, baktérium, gomba okozta fejbőrpanaszoknál. pikkelysömör és gyulladt fejbőr kezelésére gyermekeknél a koszmó. A krémpakolás rendszeres használói – a kezelés alatti kellemes érzésen túl – a hajtömeg növekedéséről, a hajszálak megvastagodásáról, a fejbőr számtalan panaszának megszűnéséről számoltak be.

Gyógynövényismeret A sampon hatóanyagai: csalán, körömvirág, borsmenta, rozmaring sebfertőtlenítő összehúzó hatásával csillapítja a vérzést, elősegíti a hegesedést, megakadályozza a fertőzést, a gyulladást és a sérült részek megdagadását gyulladáscsökkentő hatású, bőrnyugtató ekcéma, pattanás, koszmó, égés, napozás okozta leégés, szemölcs rosszindulatú duzzanatok fényt ad a hajnak  

Gyógynövényismeret A sampon hatóanyagai: csalán, körömvirág, borsmenta, rozmaring fejfájást enyhíti, fájdalomcsillapító, központi idegrendszert élénkíti, növeli az éberséget, előmozdítja a tiszta gondolkodást, nyugtatja és csillapítja az izmok működését, ellazítja a feszült izmokat, duzzanatokat lelohasztja, gyulladásokat csökkenti, csillapítja a viszketést, bőrfájdalmat kitisztítja a testüregeket, javítja a légzés hatékonyságát, vérkeringést élénkíti, oldja a depressziót, elevenné tesz, bakteriális fertőzésekkel felveszi a harcot faggyútermelést csökkenti, segíti az összpontosítást, agyműködést serkenti a 6. csakrát serkenti, amely a hipofízist irányítja

Gyógynövényismeret A sampon hatóanyagai: csalán, körömvirág, borsmenta, rozmaring pikkelysömör, ekcéma ellen jótékony hatású bőrlégzést javítja mellékvesét serkenti emlékezőtehetséget javítja, sejtmegújító, antibakteriális, élénkíti a bőr anyagcseréjét, légzését hajnövekedést serkentő, hajhullást megállítja rendezi a faggyúmirigyek működését vérkeringés serkentő,

S k a l p o n á t a s z e r v e z e t r e ! Szervezetünk energiaáramlása már jóval a panaszok jelentkezése előtt megváltozik. A lelki okok, a negatív érzelmek finom rezgés-információinak „besűrűsödése”, anyagivá válása a test azon részén mutatkozik meg, amilyen jellegű a lelki baj. Ennek megfelelően a fejbőr bizonyos területein – a szervi problémák észlelése előtt – láthatóvá válik. A viszketés, a korpaképződés, a pattanások, a ritkulás, a szálak elvékonyodásának helye pontosan megmutatja, hogy a szervezeten belül hol van a „baj”. Egyértelművé válik az ok-okozati összefüggés, melyet más vizsgálatokból csak találgatni lehet. A fejbőr megfelelő területei szoros összefüggésben és együttműködésben állnak egy-egy szervvel. Távhatás lép fel az adott bőrterület és a szerv között. Megfelelően „informált” Hair Nice termékek segítségével végzett skalpterápiás kezeléseknél szabályozó benyomásokat adunk a szervezet energetikai folyamatainak, helyreállítva ezzel a megzavart egyensúlyt. Információk hatása…: Minden sejtnek, szervnek, funkciónak, működési rendnek megvan a rá jellemző rezgése, információja. A betegség az információs mezőben létrejövő eltérés következtében alakul ki. A gyógyulás a megfelelő, helyes információk bejuttatásával érhető el. A Hair Nice termékek egészséges működésre hangolják, helyes információkkal látják el a hajat és a fejbőr sejtjeit.

A Hair Nice Hajbalzsam várható hatásai A haj kettévált végét "bevarrja", erősíti a haj szerkezetét, kívül - belül intenzíven táplálja a hajrostokat, simává varázsolja a hajszálak felületét.