Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)"— Előadás másolata:

1 Faith in Nature az igazi természetes szépség

2 A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól) MENTES! A termékek elismerést kaptak a Vegán társadalomtól, illetve a brit állatvédelmi szervezettől (BUAV-tól).

3 Faith in Nature Arc- és testkozmetikumok Vitalizáló testápoló (150ml) Arc- és testradír (150ml) Fiatalító arclemosó (150ml) Arctisztító tej (150 ml)

4 1. Vitalizáló testápoló megújult hatóanyagaival rugalmassá és lággyá teszi bőrét vitaminokban és ásványi anyagokban és Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag Bio tökmagolajjal készült! Használata:  Vigye fel a testápolót a bőrére, és gyengéden masszírozza be.  Használja napi rendszerességgel.

5 2. Arc- és testradír eltávolítja az elhalt hámsejteket gyengéden tisztít a bőrt selymessé és lággyá varázsolja, új életre kelti Használata:  Alkalmazza hetente 2-3 alkalommal.  Óvatosan dörzsölje bele a nedves bőrfelületbe.  Öblítse le meleg vízzel.  Törölje szárazra az arcát, és kenje be Faith in Nature Lágy hidratáló krémmel. Feketeribizlit és bio körömvirágot tartalmaz

6 3. Fiatalító arclemosó megtisztítja és felfrissíti bőrét helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát simává varázsolja az arcbőrt és kiváló pórustisztító Bio aloe verát tartalmaz, mely hidratál és kiváló antioxidáns! Használata:  Nedvesítse meg a kezét, nyomjon rá az arclemosóból, és vigye fel a bőrfelületre.  Körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe, úgy hogy enyhén felhabozzon.  Meleg vízzel öblítse le.  Az arc megtisztítása után használjon Faith in Nature Lágy hidratáló krémet.

7 4. Arctisztító tej gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket felfrissíti és élettel telivé varázsolja a bőrt Bio rozmaringot tartalmaz, mely bőr stimulátorként ismert. Használata:  Nedvesítse meg a kezét, nyomjon rá az arctisztító tejből, és vigye fel a bőrfelületre.  Körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe.  Pamut vattakoronggal vagy meleg vízzel távolítsa el.  Az arc megtisztítása után használjon Faith in Nature Lágy hidratáló krémet.

8 Lágy hidratáló krém (50ml) Kézkrém (50ml) Intenzív regeneráló krém (50ml)

9 5. Lágy hidratáló krém hidratálja és puhává varázsolja bőrét könnyen beszívódó, lágy tapintású krém segít csökkenteni a ráncképződést nedvességgel tölti fel a bőrt Bio zöldteában gazdag, mely egy ismert antioxidáns! Használata:  Használja minden nap a teljesen megtisztított arcbőr és nyak felületére.

10 6. Kézkrém gyorsan beszívódik a bőrbe nem kelt zsíros, ragadós érzetet Kiváló a száraz és repedezett bőr kezelésére is! Bio kender olajat tartalmaz, mely Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag. Használata:  Használja napi rendszerességgel, különösen házimunka után.

11 7. Intenzív regeneráló krém regeneráló hatású krém helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát A benne lévő Ginkgo Bilobának köszönhető, hogy javítja a bőr vérellátását, s ezáltal a sejtekhez több tápanyag és oxigén jut, ami segíti a regenerálódásukat! Kiemelten ajánlott éjszakai használatra is. Bio Ginkgo Bilobát és olíva olajat tartalmaz, melyek feltöltik és megvédik a bőrét. Használata:  Használja minden nap a teljesen megtisztított arcbőr és nyak felületére.


Letölteni ppt "Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések