Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ismerje meg bőrtípusát!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ismerje meg bőrtípusát!"— Előadás másolata:

1 Ismerje meg bőrtípusát!
Hogy tudja, bőre mennyire kiszolgáltatott a nap káros hatásainak, ismernie kell, hogyan reagál saját bőrtípusa a napsugárzásra. Fiatal bőr (gyerekek), illetve fehér bőr; szeplős bőr, szőke vagy vörös haj: Az Ön bőre nem barnul le. Védelem nélkül a napon leégés nélkül tölthető maximális idő: 10 perc Közepesen fehér bőr, szőke haj, kék szem: Kicsit képes lebarnulni, és könnyen leég. Védelem nélkül a napon leégés nélkül tölthető maximális idő: perc Közepesen fehér bőr, szőke haj, kék szem: Fokozatosan lebarnul, és hajlamos a leégésre. Védelem nélkül a napon leégés nélkül tölthető maximális idő : 20 perc Sárgás vagy kreol bőr, sötét haj és szem: Könnyen lebarnul, és szinte sohasem ég le. Védelem nélkül a napon leégés nélkül tölthető maximális idő: perc, a bőr természetes árnyalatától függően

2 Fiatal bőr A gyermekek napsugárzástól megóvása különösen fontos, mivel az életünk során elszenvedett napsugárzás legnagyobb része 20 éves korunk előtt ér minket. Az egyévesnél fiatalabb gyermekek a lehető legkevesebb időt töltsék napon. Öltöztesse fel gyermekét annyira, amennyire csak lehet, és emellett az ő esetükben használjon 35 faktoros fényvédő készítményt. Rendszeresen kenje be gyermekeit naptejjel, amikor a medence mellett vagy a strandon játszanak!

3 10 x 15 faktor = 150 PERCET tölthet a napon!
Óvja meg bőrét! A faktorszám (SPF) megmutatja, mennyi ideig tartózkodhat a napon anélkül, hogy bőre leégne. Becsülje meg a szükséges védelem mértékét! Abban az esetben, ha Ön maximum 10 percig tartózkodhat a napon védelem nélkül anélkül, hogy bőre leégne, egy 15 faktoros készítménnyel: 10 x 15 faktor = 150 PERCET tölthet a napon!

4 Nu Skin’s Sunright® Kollekció
A Sunright® hatékony védelmet biztosít a bőröregítő UV sugárzás ellen, miközben óvja a bőrben lévő kollagént és elasztint. A vízálló fényvédő krémek úgy növelik az UVA és UVB sugarak elleni természetes védelmet, hogy közben javítják bőre megjelenését. 80 percet tölthet biztonságban a vízben folyamatosan anélkül, hogy ismét be kéne kennie magát! Könnyű krém, amely gyorsan felszívódik a bőrön. Nem ragad, és nem látható a bőrön. A Sunright® Lip Balm SPF 15 (ajakbalzsam) vanília ízesítéssel hidratálja ajkait, hogy lágyak és puhák maradjanak, miközben védelmet nyújt az öregedés látható jelei ellen.


Letölteni ppt "Ismerje meg bőrtípusát!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések