Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Moszatok jelentősége a hétköznapi életben

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Moszatok jelentősége a hétköznapi életben"— Előadás másolata:

1 Moszatok jelentősége a hétköznapi életben
Készítette: Makula Rebeka

2 Tartalom Moszat Alga Alga arcpakolás Spirulina kapszula
Tengeri alga kapszula Alga kálcium gél

3 Az algák, vagy moszatok, különböző fotoszintézisre képes
Többségükben eukarióták Az algák többsejtű szerveződése a hínár

4 Moszat Az édesvízi és a tengeri moszatok egymástól nagymértékben különböző, vízben élő algafélék. A kisebb méretű kékeszöld alga (Spirulina = csavarttestű kékmoszat) édesvízi moszat, tulajdonképpen egyetlenegy sejtből álló mikroorganizmus vagy mikroalga, és ez rendkívüli módon hasonlít egy baktériumhoz. 

5 Alga Sokféle vitamin és ásványi anyag Magas jódtartalom
Csökkenti a vérnyomást, gyomorfekélyre, asztmára, ekcémás bőrre is jótékony hatású Immunerősítésre Daganatok megelőzésére Csökkentik a koleszterinszintet, gátolják vérrög képződését, hozzájárulnak a trombózis, infarktus, stroke megelőzéséhez Keringésjavító és élénkítő hatású, javítják az általános kondíciót magas jódtartalom szabályozza a pajzsmirigy működését Immunerősítésre is kiválóak, javítják a vérképet, alkalmazhatók a sérült bőr és nyálkahártya regenerálására, ezáltal felgyorsul a sebgyógyulás. Daganatok megelőzésére és kiegészítő terápiára is hasznos segítség. Keringésjavító és élénkítő hatásúak, javítják az általános kondíciót.

6 Alga arcpakolás szövetek feszesek legyenek (hidratál és regenerál), és a vérkeringés javuljon hormonrendszer egészségesen működjön test megtalálja egyensúlyi állapotát, a felborult anyagcsere helyreálljon méreganyagok kiürüljenek a szervezetből javuljon a test természetes védekezőképessége hatékonyabbak legyenek a karcsúsító és testsúlycsökkentő programok

7 Spirulina kapszula/por
Támogatja az idegrendszer megfelelő működését, szerepet játszik a szellemi teljesítmény fenntartásában . Aminosav-, fehérje- és vitamin- tartalma révén hozzájárul mindennapi tápanyagszükségletünk pótlásához. Az ókori görög mitológia szerint a szépség és a szerelem istennője, Aphrodité egyedülálló szépségét, csillogó haját és ragyogóan selymes bőrét a tengervíznek és a benne rejlő kincseknek: a tengeri sónak, az iszapnak és az algának köszönhette.

8 Tengeri alga kapszula Tartalmaz: cinket rezet krómot szelént vasat
magnéziumot aranyat C , B6 és B12 vitamint Apály idején kézzel gyűjtik be.

9 A tengeri alga gazdag tápanyagokban, elősegíti a sejt anyagcserét és a salakanyagok távozását a szervezetből.  Ajánlható: étvágycsökkentésre, alacsony kalóriás diéták esetén, súlycsökkentésre, kimerültség esetén.

10 Alga kálcium gél Algás kálcium tartalma növeli a körmök ellenálló képességét, és védőréteget képez a köröm felületén

11 Köszönöm a figyelmet ! Források:
WrhQQMpxdHOclwe7ad5sHgfj3HEYNosE9QYIkRZa8aAnB-8P8HAQ %B6ld%C3%BCnk+legkisebb+%C3%A9s+egyben+legnagyobb+n%C3%B6v%C3%A9nye ir%C5%91l..html


Letölteni ppt "Moszatok jelentősége a hétköznapi életben"

Hasonló előadás


Google Hirdetések