Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat."— Előadás másolata:

1 ÚJ Partnertermékek

2 SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.

3 Mikor ajánlható? Sokat utazik? Nem tud megfelelően étkezni? Nincs ideje rendesen enni? Mindenféle ételeket vesz nassolni? TV előtt folyamatosan nassol ezért elhízik? Gyermeke káros ételeket eszik napközben? ÁLLANDÓ SÚLYPROBLÉMÁI VANNAK? NEHEZEN TUDJA TARTANI DIÉTÁJÁT?

4 Hollywood sztárjai is kedvelik A SANKOM Switzerland - Swiss Beauty Secret - étrend-kiegészítőit választották a 2007-es Hollywood-i Oscar díjátadó ajándéktáskájának egyik meglepetéseként.

5 Élelmi rostokban gazdag snack Mennyi élelmi rostot tartalmaznak az ételek? A gyümölcsök rosttartalma (100 g): Alma 2,1 g Banán 1,3 g Őszibarack 1,4 g A SANKOM rost- és vitamin kiegészítője 16 g rostot tartalmaz!

6 A SANKOM előnyei egy kényelmes út a napi rost szükséglet bevitelére egy egészséges snack, ami megszünteti az éhséget tisztítja az emésztőrendszert, segíti a bélrendszert Kevesebb, mint 15 kalória egy szeletben könnyű vinni, könnyű enni gyermekének, családjának egészséges, mégis finom dologgal szeretne kedveskedni

7 4 féle ízben, 4 féle vitaminnal Meggy/C-vitamin Barack/Magnézium Eper/ACE Grapefruit/Zöldtea

8 Árak és pontok 1 doboz ÜV ár: 1.000 forint Eladási ár: 1.150 forint Pont: 1,6 pont

9 EDEL-Tonic Az EDEL-TONIC egy instant, revitalizáló ital havasi gyopár kivonattal, 10 vitaminnal és ásványi sókkal.

10 Mikor előnyös? Kimerültség esetén erősítő hatású; Stresszes szellemi munka, erős fizikai igénybevétel; Az emberi szövetek regenerálódásának elősegítése; Az immunrendszer erősítése; Betegség utáni rehabilitációs időszak; kemoterápiás kezelések alatti alkalmazása A víz-elektrolit egyensúly fenntartása; Sportolás és edzés közben a folyadékveszteség pótlására és a szomjúság oltására; Gyors folyadékpótlásra az év legforróbb időszakaiban és a forró égövi országokban; Gyors folyadékpótlásra és a szomjúság oltására szaunákban és fürdőkben.

11 Sportolók részére ideális Megelőzi a szervezet kiszáradását; Az emésztőrendszer megterhelése és a nehéz gyomor érzése nélkül oltja a szomjat; Megelőzi az izomgörcsöket; Segíti a szervezet gyors regenerálódását fizikai tevékenységek után; Tónusossá teszi az izmokat; Támogatja a szervezet méregtelenítését; Javítja az állóképességet és az energiaszintet; Visszaállítja az erőnlétet; Csökkenti a fáradtságot.

12 Fő alapanyag: a havasi gyopár Kémiai összetételére a flavonoidok, fertőtlenítő és gyulladásgátló anyagok magas mennyisége jellemző. Revitalizáló, antioxidáns, tonizáló, gyulladásgátló hatású, gomba- és baktériumölő, védelmet nyújt a méreganyagok ellen, regenerálja a bőrt, erősíti a szervezet természetes védekezőképességét, lassítja az öregedést.

13 Izotóniás hatás Vízzel kombinálva az EDEL-TONIC ital ugyanolyan elektrolit-arányt tartalmaz, mint az emberi szervezetben található folyadékok, például a vérplazma. Összetétele hasonló a vérplazma kémiai összetételéhez. Helyreállítja a szervezet elektrolit egyensúlyát, normalizálja az ásványi sók összetételét, amely stressz, betegség, fizikai aktivitás, vagy kedvezőtlen éghajlati körülmények között felborulhat.

14 Árak és pontok Megnevezés (kód)MennyiségÜV ár Eladási ár Pont Edel-Tonic havasigyopár revitalizáló ital 210 gr (3553) 1 doboz/10 db3.150 Ft3.620 Ft4,8 Edel-Tonic havasigyopár revitalizáló ital 630 gr (3554) 1 doboz6.500 Ft7.475 Ft10


Letölteni ppt "ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések