Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TIENS KANGLI.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TIENS KANGLI."— Előadás másolata:

1 TIENS KANGLI

2 A CINK hatása az emberi testben
ÖSZTROGÉN A CINK hatása az emberi testben Az ösztrogén az elsődleges női nemi hormon. Az ösztrogént a szervezet a petefészekben állítja elő. Ez felel a női ivarszervek fejlődéséért és szabályzásáért.

3 A CINK hatása az emberi testben
ÖSZTROGÉN A CINK hatása az emberi testben Elősegíti a női szaporodási struktúrák fejlődését és fenntartását.  Támogatja a folyadék- és elektrolit-egyensúlyt a szervezetben, gondoskodva ezáltal a bőr hidratáltságáról. Felkészíti a tüszőt a petesejt kibocsátására. Szabályozza a méhnyaki nyálkahártyát.  Előkészíti a belső környezetet a megtermékenyüléshez, hogy az még ideálisabb legyen a sperma számára. Növeli az oszteoblaszt (csontképző sejtek) mennyiségét, ezáltal segít fenntartani a csontsűrűséget.

4 A CINK hatása az emberi testben
SZÓJA IZOFLAVONOK A CINK hatása az emberi testben Az izoflavonok a fitoösztrogének egyik csoportjába tartoznak – ezek az ösztrogénhez hasonló hatású növényi alapú vegyületek. Az emberi étrendben a szójabab és a szójatermékek jelentik az izoflavonok elsőszámú forrását. Kutatások szerint a szója izoflavonok a testbe kerülve az ösztrogén hatását másolják, ennélfogva hozzájárulhatnak a női szervezet fiziológiai és különösen a nemi funkcióinak javításához.

5 A CINK hatása az emberi testben
C-VITAMIN ÉS E-VITAMIN A CINK hatása az emberi testben A C-vitamin segít megóvni a sejteket az oxidatív stressztől és serkenti az új kollagén képződését. Szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésének fenntartásában is. A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. Az E-vitamin segít megóvni a sejtek összetevőit az oxidatív stressztől

6 A CINK hatása az emberi testben
TIENS KANGLI A CINK hatása az emberi testben A TIENS Kangli legfőbb összetevője a szójából nyert izoflavon, vagyis természetes növényi ösztrogén (fitoösztrogén), erős antioxidánsokkal (C-vitamin és E-vitamin) kiegészítve.

7 *NRV: Napi beviteli érték
TIENS KANGLI Aktív összetevők: Szója izoflavonok C-vitamin E-vitamin 2 kapszula tartalma: NRV* 30,40 mg 60 mg 21,78 mg - 75% 181,5% Tartalom 60 kapszula Ajánlott napi adag Naponta 2 tabletta, egy reggel és egy este Ellenjavallat: Nem javasolt azoknak, akik allergiásak a termék összetevőire. *NRV: Napi beviteli érték

8 TIENS Kangli – minden nő számára elengedhetetlen!


Letölteni ppt "TIENS KANGLI."

Hasonló előadás


Google Hirdetések