Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Advertisements

Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
Support.ebsco.com Az EBSCOhost bemutatása Oktatóprogram.
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Az első dolog. hogy meggyőződünk, ugyanazt a szponzort hozza-e fel az oldal, akihez regisztrálunk. A REGISZTRÁCIÓ MENETE.
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Óraregisztrálási modul
MiniCRM kapcsolat bemutató
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Szövegszerkesztési alapismeretek
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Internet alapú önértékelés
HIDASNÉMETI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS.
Számítógépes ismeretek 5. óra
Bevezető a tartalomjegyzékek használatába j majd a tanfolyam elindításához nyomja le az F5 billentyűt, vagy kattintson a Diavetítés > Az elejétől gombra.
Support.ebsco.com A Keresési előzmények szolgáltatás használata Oktatóprogram.
Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT KI! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE!PROBLÉMA.
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Közös szervezetmenedzsment.
Operációs rendszerek Mappa és file-kezelés.
1 Számlázz.könnyen.hu Unas webshop kapcsolat bemutató November 4.
KÉP KÉSZÍTÉSE ÁTLÁTSZÓ HÁTTÉRREL 1 PERC ALATT.
Prezentációkészítés Microsoft PowerPoint.
Internetes böngészőprogram használata, beállításai
TARTALOMJEGYZÉK LÉTREHOZÁSA
A körlevél készítésének menete
Tartalomjegyzék és tárgymutató
A Tudásközpont levelezőrendszerének rövid bemutatása
Aki keres, az talál? Igen, talál. Ki ezt, ki azt, de egy szót beütve a google keresőbe (pl.) mindig ugyanazt, hacsak nem kerültek fel új honlapok az adott.
Többtáblás adatbázisok
SZTIR Projekt Szaktanácsadási Tartalomszolgáltató Információs Rendszer Névjegyzék december 20. Nagy Attila, GAK TSzK.
Nagy lépés előtt állsz, és most kell lépned,
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Football Club webes arculata, azaz egy hivatalos klub honlapjának felépítése Készítette: Kiss László Balázs.
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Az „ingyen telefon” használata Ingyen telefonálhat számítógépeinkről, bármely vezetékes számra Magyarországon, vagy akár Külföldre is!
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik.
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
Kördokumentumok 1..
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Rövid ismertető mikrofonnal történő
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Készítette: Derecskei Nikolett
Telepítés és használat ICON100 központhoz Modern Alarm Hungary.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Lekérdezések Adott tulajdonságú adatok listázásának módja a lekérdezés. A lekérdezések segítségével az adatbázisból megjeleníthetjük, módosíthatjuk, törölhetjük.
Információ és kommunikáció
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata október Skultéti Attila
Hivatkozások beillesztése, animációk szerkesztése
Ültetési rend létrehozása
Bibliográfia adatbázis-kezelő alkalmazások, EndNote 2018 Skultéti Attila
Közösségi médiás képek sablon
Előadás másolata:

Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat

Új hirdetés szerkesztése A hirdetések menüben hozhatunk létre új hirdetést. Valamint itt is látjuk az előzőleg mentett hirdetéseket. Azok szerkesztésére is itt van lehetőség.

Hogyan hozzunk létre új hirdetést? Mentés!!! Ne felejtsük el! Teszt gombok: Le tudjuk ellenőrizni, hogy a beírt link mire mutat és a feltöltött kép tényleg az-e, amit szeretnénk.

Hirdetések mentés után Az elmentett hirdetést megtaláljuk a lenyíló menüben és a menüpont létrehozott füleinél is.

Csoportlista A lenyíló fülön kiválaszthatjuk, hogy új listát szerkesztünk vagy már elmentettet nyitunk meg.

Csoportlista szerkesztése Ha több hirdetést adunk fel, akkor több csoportlistát is készíthetünk, attól függően, hogy az egyes hirdetéseket mely csoportokba szánjuk. Azon csoportok listája, ahol tagok vagyunk. Lista létrehozásánál vegyük figyelembe, hogy melyik csoport miről szól és a csoportok szabályzatát is. Pl.: ne hirdessünk ékszert álláskereső csoportban. Funkciógombok. Használatuk értelemszerű. Legfontosabb a MENTÉS!!!

Hirdetés feladása  Miután megszerkesztettük a feladni kíván hirdetésünket és létrehoztuk azt a csoportlistát, ahol meg kívánjuk jelentetni, elérkeztünk a hirdetés feladásához.

Hirdetés feladása A legfontosabb lépés! Kattintsunk a hirdetek fülre! Ezután megjelenik a hirdetésfeladó rész. Az elmentett hirdetésszövegekből kattintsunk arra a fülre, amelyiket hirdetni szeretnénk. Válasszuk ki azt a csoportlistát, ahol hirdetni szeretnénk Egyértelmű, hogy a virágoknak létrehozott hirdetést a Virágok elnevezésű csoportlistában adjuk fel. Végül kattints a Hirdet gombra, ha szeretnéd elkezdeni a feladást.

Hogy néz ki a folyamat? Azt mutatja, hogy adott pillanatban hány csoportban van feladva a hirdetés az összes csoportlistában szereplő közül. Feladva : az csoportban a hirdetés fel lett adva (ha a megjelenítéshez admin jóváhagyása kell, akkor csak ennek megtörténte után jelenik meg.) Hozzászólva : Ha a csoport hirdetéseiben az első 50db között megtalálja a program ugyanazt a hirdetést, akkor nem adja fel, hanem hozzászólásként egy hangulatjelet tesz. Így elkerülhetjük, hogy az egész csoport a mi hirdetéseinkkel legyen tele (amit az adminok nem szeretnek és tilthatják is az embert miatta). Fontos, hogy ha akár csak egy írásjelet is megváltoztatunk a hirdetésben, akkor azt már új hirdetésként adja fel. Sorbaállt : még feladásra váró hirdetés. Piros X : Ha probléma van, akkor rákattintva törölhetjük az adott csoportból a hirdetést Megjegyzés : percenként 2 hirdetés kerül feladásra. Ennél gyorsabb feladás esetén a Facebook robotnak gondol minket és bizonyos ideig blokkolhatja a megosztásainkat, ami alatt semmit nem tudunk megosztani sem az idővonalunkon, sem a csoportokban.

Hogy néz ki a feladott hirdetés a csoportban?

Információk Bármikor elakadunk, akkor a felhasználói kézikönyv fül alatt megtaláljuk ezt a hirdetési segédletet. Ha segítségre/információra van szükségünk, akkor az elérhetőségek fülre kattintsunk. Találunk címet és telefonszámot is. Az adatvédelmi tájékoztató és szerzői jogok elnevezésű fül is egyértelműen mutat a tartalmára.

El ő fizet ő menüpont Az előfizető nevét tartalmazza és azt az előfizetési időszakot, amikor használni tudja a programot. Nyomon tudjuk követni, hogy hány nap van még az előfizetésünkből, így időben meg tudjuk hosszabbítani azt.

Köszönöm, hogy a Multipost programot választotta! Pintér Vince Programtervező informatikus Segítségével könnyen, gyorsan adhat fel hirdetést Facebook csoportokban. Így elkerülheti, hogy a számítógép előtt kelljen ülnie, minden csoportba belépni, feladni a hirdetést, belépni a következő csoportba,… stb.