Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!"— Előadás másolata:

1 HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!

2 REGISZTRÁCIÓ 1.Kattints a kapott linkre,vagy másold ki a böngésződ címsorába

3 Jobbra lent tudsz regizni, Kattints a „ Регистрация” Регистрация szövegre

4 Vezetéknév Keresztnév Telefonszám Email cím Jelszót itt tudsz változtatni Kattints ide

5 Helixmoney telefonszámod Ha akarod beírhatod a többi procidat is Mentsd el,ha végeztél

6 2.PÉNZVÁLTÁS INDÍTÁSA Kattints ide!

7 Bal oldalt válaszd ki,hogy miről akarsz fizetni, Kattints rá, majd a Helixmoneyra!

8 Amennyiben regisztráció után megadtad A procik adatait,a rendszer automatikusan beírja. Neked csak az összeget kell beírnod,ha nem adtad meg,be kell írnod. A felső rész adatai,amiről fizetni fogsz Ide az összeget írd be, költsége van, úgy kalkulálj A procid címe

9 Itt azokat az adatokat látod, amire kapod a pénzt,jelen esetben A Helixmoneyra Itt a kapott összeget látod,a költségekkel csökkentve Helixmoney telefonszámod Itt a személyes adataidat látod Írd be a végeredményt, majd Kattints ide

10 Ellenőrizd le az adataidat! Itt leellenőrizheted az adatokat,és ha minden jó, Pipáld ki a felhasználási feltételeket, Majd erősítsd meg a gombra kattintva.

11 Menj át a Paypal számládra,és a szokott módon utald át a pénzt erre a címre Ezt másold ki,és a megjegyzésbe Írd be a Helixmoney Telefonszámoddal együtt! Ezt az oldalt be ne zárd,mert vissza kell jönni ide, visszaigazolni a Paypal utalást!

12 Amikor kész vagy a Paypal utalással, visszajössz erre az oldalra,és a lenti zöld gomb megnyomásával jelzed a rendszernek!

13 A rendszer elfogadta az utalásodat, ha minden rendben volt, Rövid időn belűl megérkezik a pénz a Helixmoney péztárcádba!

14 Ide kattintva tudod nyomon követni, hol tart a tranzakciód! Ez azt mutatja,hogy feldolgozás alatt van! A bchange jobb oldalán találod ezt a menüt

15 SIKERES TRANZAKCIÓT KÍVÁNOK MINDENKINEK! A váltó árait itt tudod megnézni Az oldalon élő cset van,ha bármi probléma lenne!


Letölteni ppt "HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések