Táborvezető: Viraszkó Anett

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
Advertisements

Hosszú útra indultunk…
Megálltunk Hortobágyon Nézel ő dtünk Mez ő kövesden is sok szépet láttunk….
A mai expedíciónk: hogyan jut el a földgáz iskolánkba?
Van már programod nyárra? Valami különleges,egyedi……..
CSAPOD 2009 Vetítés nyári táborunk életéről … 4.rész.
„Hull a pelyhes fehér hó…”
 Kiemelkedő utánpótlás nevelés  Saját tulajdonú sportcsarnok  infrastruktúra  Nyitás a szabadidő és közösségi programok felé.
Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben. Bikali sporttábor 2012 BIKAL Puchner kastély és élménybirtok.
Táborban voltunk … – folytatás 2
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
ERDEI ÓVODA Gyöngyös Város Óvodái Platán Úti Tagóvodában
Egészségvédemli hét 3.c7.csoport Jankuly Gyuláné, Varga Istvánné.
Milyen tanulsággal szolgálhat a szabadidő-elmélet a pedagógus számára?
Iskolánkról.
Közoktatási projektelemek Készítette: Deli Mária Közoktatási koordinátor.
Energiatervezés Alapfogalmak.
Tábori élménybeszámoló
Vizuális és web programozás II. TRTLB226 Tantárgyfelelős: Lénárt Anett mérnöktanár Rendszer- és Szoftvertechnológia Tanszék B137
Közlekedés Mivel utaztunk a kiránduláson.. Az első közlekedési eszköz amivel utaztunk az a vonat volt, amivel Püspökladányba mentünk. Püspökladányból.
A 8.H első IGAZI osztálykirándulása Borongósan indult a nap, mégis izgatottan néztünk utunk elébe, hiszen ez lesz az első osztálykirándulásunk.
Talentum tábor Kulturális és Oktatási Minisztérium főtámogatásával.
Hadházi Dóra Brauhaus zum Löven. Elindulás, utazás Németországba én éjfélt ütött az óra, mikor elindult buszunk, hogy összeszedje kis csapatunk.
Még ilyet, hogy ez a 2008-as év is milyen gyorsan tovaszállt!
Móricz Zsigmond (1879,Tiszacsécse- 1942, Budapest) Felesége: Holics Eugénia (1905–1925) Simonyi Mária (1926–1937)
Feladatok mértékegységek átváltására
Lágymányosi Általános Iskola
Szülői értekezlet és 5. évfolyam. Téma Hogyan halad iskolánkban a „Korszerű oktatást Mándokon” című projekt megvalósítása? (beszámoló,
Halmazok Gyakorlás.
Ismeretlen szerzŐ verse
A Mályi-projekt. Bevezető A projekt ötlete: találkozni a gyerekekkel iskolán kívül is A projekt ötlete: találkozni a gyerekekkel iskolán kívül is Olyan.
Nomád tábor Magyarkanizsán augusztus Egy kilenc gyerekből és kísérőként Dobszay Ambrusból álló kis csapat indult Magyarkanizsára élmény-táborba.
A tanatológia oktatásának kihívásai
Készítette: Dömötöri Melinda
Szakmai gyakorlat Németországban CHEMNITZ 2011 júl. 31-aug 27 8 keresked ő, 8 szakács, 8 „ügyviteles”
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ ) II. SZAKASZ ” TÁMOP / A papír útja-Tóth-Pliska Ágnes.
László Gyula1 Szakmai gyakorlat Szakdolgozat Záróvizsga Tájékoztató a BA III.-IV. évfolyamnak.
Módszertani lehetőségek a digitális nemzedék megszólításában
5 napos program szóbeli asszociációs játékok Dixit-kártyákkal Célok: - Ismeretbővítés a média világából - Képességfejlesztés - Játék - Kikapcsolódás.
KÜLFÖLDI GYAKORLAT. Szabadidőmet nagyon ki kellett, hogy élvezzem mert nem volt sok belőle. Az első napokban még furcsa volt kicsit a közlekedés.
A tavalyi évben a nemzetközi játék keretei között diákjaink kedvenc meséinek kiválasztását, angol nyelvre történő fordítását és továbbítását kérték tőlünk,
„GYEREKCENTRIKUS, JÓL KIVITELEZETT. GRATULÁLUNK AZ ELŐADÁSHOZ ÉS A LEBONYOLÍTÁSHOZ IS. A GYEREKEKNEK NAGYON ÉLMÉNYDÚS VOLT. SZÍVESEN LÁTJUK A TÁRSULATOT.
Határtalanul. 1. nap Utazás 04:15-kor indultunk el Győrújbarátról. 11-kor már a határon voltunk. A vámosok mindenkinek elkérték a személyi igazolványát,
Tanórai szokásaim 5/14.
Hő és áramlástechnikai gépek II. Követelmények
Szakmai gyakorlat Szarvas április 3. – 16. ERASMUS+ Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda, Bölcsöde.
DÉL-KOREA ASAN, SZÖUL AUGUSZTUS  Augusztus között a dél-koreai Asanban, testvérvárosok számára szervezett táborban vettünk részt.
MESZ Utánpótlás Bizottságának évi beszámolója Készítette: Nagy Gábor Bizottság vezetője.
Kaland tábor Táborvezető: viraszkó Anett.
SÍK FERENC CSONGOR ÉS TÜNDE Készítette: Szentivánéj Társulata Árkos Borbála Csiki Kata Mohácsi Orsolya Anna Rozgonyi Anna.
Jó együtt lenni! Idősek Otthona Bakonyszentlászló.
Svédországi beszámolóm TanumStrand
Kincskeres ő k tábora Július nap Az els ő napot Pipis-hegyen töltöttünk, ahol a Polgármester Úr megmutatta nekünk a repül ő ket, amikbe bele.
Ezen a héten a CSILLAG-ÁSZOK nevet viselte az igazán vegyes csoport és ennek jegyében próbáltunk okoskodni egy kicsit, kézműveskedni, játszani. Sok színes.
A középsúlyosan értelmi fogyatékos tanulók általános iskolája módszertani munkaközössége 2015/2016tanév.
Lovagi tábor angol nyelvű foglalkozásokkal is
A királyréti kirándulás Azért tetszett a kirándulás, mert utaztunk kisvonattal is. Amikor leszálltunk a kisvonatról,a tanösvény felé vettük utunkat. A.
Válogatás nevelők, pedagógusok országos visszajelzéseiből, a „Mandula a Manó” című előadást követően A minősítések eredeti példányai személyesen megtekinthetők.
Állati jó tábor
Felvidéki kirándulás.
Táborvezető: Viraszkó Anett
Blum Anett Schiller Petra
Egy kellemes őszi séta a Kelet-Mecsekben
KALANDOROK TÁBORA
Napközis hittanos tábor 2016.
ERASMUS PLUS TANÁRI MOBILITÁS Szalóki Csilla
Zalabéri Általános Iskola és AMI Diákönkormányzata ZaDök
HELYI ÉRTÉKEK KÖZVETÍTÉSE AZ ÓVODÁS GYERMEKEKNEK
tenisz foci strand ping-pong lovaglás
Kabar utcai óvoda vasgyár.
Előadás másolata:

2013.08.21-23. Táborvezető: Viraszkó Anett Vidám tábor 2013.08.21-23. Táborvezető: Viraszkó Anett

nap Mozi nap Ez a rövid hét sok kellemes, és aktív programot tartogatott számunkra. Az első nap a mozié volt a főszerep. Délelőtt agyagoztunk, délután pedig buszra szálltunk és meg sem álltunk a gyöngyösi moziig. Ott a Hupikék Törpikék című mesét tekintettük meg. Nagyon élveztük!

2.nap Fitt-nap A második nap a mozgás jegyében telt. Délelőtt zumbáztunk és sorversenyeztünk, délután pedig lovagolni mentünk. A napot élménybeszámolóval, játékokkal zártuk.

3.nap Túranap Az utolsó nap is nagyon hangulatosan telt! Délelőtt teniszeztünk, lángost sütöttünk. Délután pedig kisvonattal utaztunk Lajosházára. A napot kézműveskedéssel, értékeléssel zártuk.

Kellemes, és vidám hetet tölthettünk együtt! Sok jó élménnyel gazdagodtunk! Köszönjük!