Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben. Bikali sporttábor 2012 BIKAL Puchner kastély és élménybirtok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben. Bikali sporttábor 2012 BIKAL Puchner kastély és élménybirtok."— Előadás másolata:

1 Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben. Bikali sporttábor 2012 BIKAL Puchner kastély és élménybirtok

2 2012 június 18- 2012 július 27 Bikali Puchner kastély – és élménybirtokon rendezte meg a Gyerekesély Iroda a BIKALI SPORTTÁBORÁT. Az első két hétben a vásárosdombói mikro térségből vett részt 30 gyermek. A második és harmadikban táborban 30 bikali és 30 mágocsi töltött el 2-2 hetet az élménybirtokon. A főbb programelemek: Délelőttönként az élménybirtokon „apród képzésen „ vettek részt, amely tartalmazott többek közt: kézműves foglalkozásokat, mese és monda tanulást, madarász bemutatót. Délutánonként sport és informatika foglalkozásokkal töltötték az időt.

3 Kézműves foglalkozás

4

5

6

7 Séta a birtokon

8 Középkori hétköznapok….

9 Mesék és mondák tanulása

10 Séta az ebédlőbe, és a lovagteremben az ebédre várva..

11 Solymász bemutató

12

13 Sport oktatás ( úszás és tollaslabda,kézilabda, asztalitenisz)

14 Egyéb programok és foglalkozások

15

16 Vége a nap programjának

17 Készítette: Ujhelyi Csilla Katalin Ifjúság, Közösségi munka koordinátor


Letölteni ppt "Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben. Bikali sporttábor 2012 BIKAL Puchner kastély és élménybirtok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések