Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Közlekedés Mivel utaztunk a kiránduláson.. Az első közlekedési eszköz amivel utaztunk az a vonat volt, amivel Püspökladányba mentünk. Püspökladányból.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Közlekedés Mivel utaztunk a kiránduláson.. Az első közlekedési eszköz amivel utaztunk az a vonat volt, amivel Püspökladányba mentünk. Püspökladányból."— Előadás másolata:

1 Közlekedés Mivel utaztunk a kiránduláson.

2 Az első közlekedési eszköz amivel utaztunk az a vonat volt, amivel Püspökladányba mentünk. Püspökladányból az átszállás után Budapestre érkeztünk.

3 A második átszállás után Budapestről Esztergomba mentünk A második átszállás után Budapestről Esztergomba mentünk egy modern vonattal. egy modern vonattal.

4 Esztergomból Szentendrére busszal mentünk. Esztergomból Szentendrére busszal mentünk. Másfélóra után megérkeztünk Szentendrére és a buszmegállóból egészen a Papszigetig gyalogoltunk. Másfélóra után megérkeztünk Szentendrére és a buszmegállóból egészen a Papszigetig gyalogoltunk.

5 A Papszigetről a Skanzenig 4 km-t gyalogoltunk. A skanzenen belül is vonat szállított minket. A Papszigetről a Skanzenig 4 km-t gyalogoltunk. A skanzenen belül is vonat szállított minket. Visszafelé már 2 km-t busszal 2km-t gyalog tettük meg.

6 Hajózás A kirándulás végén mikor hazafele tartottunk Szentedéről Budapestig Hajóval tettük meg az utat.

7 Hazafelé a személygépkocsikkal A kirándulás utolsó hazavezető néhány kilométerét személygépkocsikkal tettük meg egészen Püspökladányból Biharnagybajomig Kb.: 4 kocsival mentünk haza. A kirándulás utolsó hazavezető néhány kilométerét személygépkocsikkal tettük meg egészen Püspökladányból Biharnagybajomig Kb.: 4 kocsival mentünk haza. Készítette:H. Imre és K. Olivér


Letölteni ppt "Közlekedés Mivel utaztunk a kiránduláson.. Az első közlekedési eszköz amivel utaztunk az a vonat volt, amivel Püspökladányba mentünk. Püspökladányból."

Hasonló előadás


Google Hirdetések