Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás"— Előadás másolata:

1 Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
Gold Lemon KFT. 1704 Budapest Pf. 126. Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-30/ Honlap: * Az elkészített dia bemutató a Gold Lemon Kft saját szellemi terméke, annak engedély nélkül sem részben sem egészben nem használható fel!

2 Utazási kedvezmény Szerveztesse meg osztálykirándulását velünk, egy profi céggel, és utazzon díjmentesen vidékről Budapestre az egész osztály! „Az ország területén működő általános iskolák, szakiskolák, szakmunkásképző iskolák, gimnáziumok és szakközépiskolák nappali oktatásban részt vevő tanulói az iskola által szervezett csoportos utazás keretében díjmentes vasúti utazás igénybevételével meglátogathatják az alább felsorolt országos múzeumokat és az Országházat.” Kirándulásuk során cégünktől egy kísérő estig elkíséri Önöket, és mindenben rendelkezésükre áll!

3 Kötelezően választott múzeumok
Budapesti Történeti Múzeum Hadtörténeti Múzeum Iparművészeti Múzeum Közlekedési Múzeum Magyar Nemzeti Galéria Petőfi Irodalmi Múzeum Magyar Nemzeti Múzeum Magyar Természettudományi Múzeum Magyar Mezőgazdasági Múzeum Néprajzi Múzeum Országos Műszaki Múzeum Semmelweis Orvostörténeti Múzeum, Könyvtár és Levéltár Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Szépművészeti Múzeum Országház

4 Kiegészítő programok 1 napos kiránduláshoz
Fővárosi Állat és Növénykert Tropicarium Planetárium Vasúttörténeti park Csodák palotája Cirkusz

5 Kiegészítő programok 1 napos kiránduláshoz
IMAX 3D mozi Challengeland Visegrádi bob

6 Kiegészítő és esti programok 2 napos kiránduláshoz
Művészetek Palotája (Matinékoncertek) Csillebérci kötélpálya Szentendrei városnézés Római Kőtár (Szentendre) Visegrádi városnézés, hajózás és bobozás

7 A programok ára az irodaköltséget igen, a 27% ÁFA-t nem tartalmazza!
MINTAPROGRAMOK Általunk összeállított ötletek, de természetesen szabadon összeállított programok megvalósítására is van lehetőség! A programok ára az irodaköltséget igen, a 27% ÁFA-t nem tartalmazza!

8 1 napos programok programlistája
Javasolt érkezés 9.00 Budapestre Délelőtt Budapest látványosságainak megtekintése busszal (1,5 óra, a Budai Várban található múzeum esetén 2 óra) Múzeumlátogatás, ebéd Délután izgalmas gyerekprogramok várják a tanulókat, melyeket az 5. és 6. dián felsoroltak közül választhatók

9 Mintaprogram „A” Délelőtt : Budapesti városnézés (2 óra)
Magyar Nemzeti Galéria Délután: Fővárosi Állat és Növénykert Ebéd a helyszínen (1.menü: húsleves, spagetti, 2 dl üdítő 2.menü: paradicsomleves, rántott csirkemell, hasábburgonya, 2 dl üdítő) A program ára: 7760 Ft/ fő (tartalmazza a buszköltséget, az idegenvezetőt, a városnézést, a múzeumi és állatkerti belépőt és az ebédet)

10 Budapesti városnézés (1,5 óra)
Mintaprogram „B” Délelőtt : Budapesti városnézés (1,5 óra) Szépművészeti múzeum Délután: Tropicarium Ebéd a helyszínen A program ára: 7800 Ft/ fő (tartalmazza a buszköltséget, az idegenvezetőt, a városnézést, a múzeumi és Tropicarium belépőt és az ebédet)

11 Mintaprogram „C” Délelőtt : Budapesti városnézés (1,5 óra)
Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Repüléstörténeti és Űrhajózási kiállítás Délután: Csodák Palotája Ebéd a helyszínen A program ára: 7800 Ft/ fő (tartalmazza a buszköltséget, az idegenvezetőt, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

12 2 napos programok Budapest és egy másik város megismerése szórakoztató programokkal, tanulmányi utakkal összekötve

13 Mintaprogram „A” 1.NAP-BUDAPEST, Csillebérc 2.NAP-Budapest
Délelőtt : Budai városnézés Nemzeti Galéria Délután: Ebéd Csillebércen, Challengeland Vacsora Csillebércen, esti séta a Normafára Szállás 10 ágyas kőházakban 2.NAP-Budapest Délelőtt: Reggeli Csillebércen Pesti városnézés, Országház Vasúttörténeti Park Ebéd a helyszínen (Idegenvezetés a Park területén, hajtányozás, út a mozdonyfordító-korongon, utazás a Kerti Vasúton) Indulás haza A program ára: Ft/fő (az ár tartalmazza a múzeumbelépőt, a városnézést, az idegenvezetőt, a buszköltséget, az ebédet mindkét nap,egy vacsorát és egy reggelit, 1 éjszaka szállást)

14 Mintaprogram „B” 1.NAP-Budapest Délelőtt:
Budapesti városnézés (1,5 óra) Hadtörténeti Múzeum Délután: Fővárosi Állat és Növénykert Ebéd a helyszínen Vacsora a Corvin Bevásárlóközpontban, majd szabadprogram Szállás: 8-12 ágyas szobákban 2.NAP Délelőtt : Reggeli a szálláson Nemzeti Múzeum IMAX 3D mozi (Magyarország legszélesebb mozivászna) Indulás haza A program ára: Ft/fő (az ár tartalmazza a múzeumbelépőt, az idegenvezetőt, a városnézést, a buszköltséget, az ebédet, a szállást, és a belépőket)

15 Mintaprogram „C” 1.NAP-Budapest Délelőtt :
Római Kőtár tárlatvezetéssel Délután: Szentendrei Skanzen (népi programok, mesterségek) Ebéd a helyszínen Visegrádi vár, bobozás Visszaindulás Budapestre Vacsora a szálláson 2.NAP-Budapest Délelőtt: Reggeli Budapesti városnézés (1,5 óra) Fővárosi Állat és Növénykert, ebéd a helyszínen Indulás haza A program ára: Ft/fő (az ár tartalmazza a belépőt a Skanzenbe, az 1 éjszaka szállást, a buszköltséget, a városnézést, a belépőt az Állatkertbe, a két ebédet és a vacsorát)

16 SZÁLLÁS

17 Belvárosi szállás Belvárosi, jól megközelíthető VIII. kerületi szállás
Étkezés igényelhető az épület éttermében Négy-, hat-, nyolc-, és tizenkét ágyas szobák Közös fürdőszoba 4 ágyas 2700 Ft/fő 6 ágyas 3000 Ft/fő 8-12 ágyas 3600 Ft/fő Reggeli Ft/fő

18 Csillebérc Elhelyezés tízágyas szobákban
A melegvizes zuhanyzó és a toalett különálló épületben található. kőház 1600 Ft/fő faház 2000 Ft/fő

19 Köszönjük a megtisztelő figyelmet!
Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, kérem forduljon hozzánk bizalommal! A kirándulásokat diplomás, pedagógiában jártas kollégáink szervezik és bonyolítják le. További ajánlataink megtekintéséhez kattintson weboldalunkra:


Letölteni ppt "Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás"

Hasonló előadás


Google Hirdetések