Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az olasz diákok megérkezése Az első napon, mikor az olasz diákok megérkeztek, két csoportban ismerhették meg közelebbről is a magyar a nyelvet. Később.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az olasz diákok megérkezése Az első napon, mikor az olasz diákok megérkeztek, két csoportban ismerhették meg közelebbről is a magyar a nyelvet. Később."— Előadás másolata:

1 Az olasz diákok megérkezése Az első napon, mikor az olasz diákok megérkeztek, két csoportban ismerhették meg közelebbről is a magyar a nyelvet. Később három magyar dalt is megtanultak, amit előadtak egymásnak.

2 Délutáni program Még aznap délután elmentünk a Keszi Hagyományőrző Íjász- egyesület bemutatójára, ahol elsajátíthatták az íjászat, az ostorcsattogtatás és lándzsahajítás mesterségét is.

3 Második nap Az egész napos túrázás után este táncházat varázsoltunk az iskola aulájába.

4 Harmadik nap A polgármesterrel való találkozás után elindultunk a perbáli lovardába. Lovaglás után elmentünk az etyeki filmstúdióba.

5 Negyedik nap Egy egész napos túrán vettünk részt, amely során ellátogattunk Esztergomba, ahol megismerhettük a bazilika történetét, aztán következett Visegrád, ahol megcsodálhattuk a fellegvárból a csodálatos kilátást. Szentendrén pedig a város szívében sétáltunk.

6 Ötödik nap, a búcsúparti Az utolsó napon a vendég diákok nemzeti táncukat adták elő, és olasz dalokat is énekeltek nekünk. Ezekután egy búcsúvacsora következett, ahol elbúcsúztunk tőlük, majd egy jót mulattunk.


Letölteni ppt "Az olasz diákok megérkezése Az első napon, mikor az olasz diákok megérkeztek, két csoportban ismerhették meg közelebbről is a magyar a nyelvet. Később."

Hasonló előadás


Google Hirdetések