Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI”"— Előadás másolata:

1 Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI” 7030 Paks, Dózsa György út 95. Tel: 06/75-519-300 Fax: 06/75-414-282 www.eszi.huwww.eszi.huE-mail: eszi@eszi.hu

2 Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése Második szint Harmadik szint Negyedik szint Ötödik szint 2 1986-ban nyitotta meg kapuit az ország első vállalati iskolája a Paksi Atomerőmű Vállalat, majd jogutódja a Paksi Atomerőmű Rt. Fenntartásában. 2001-től a középiskola alapítványi formában működik. Pedagógiai szolgáltatásai meghaladják az alapellátás általános szintjét.

3 Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 3 1986-ban nyitotta meg kapuit az ország első vállalati iskolája a Paksi Atomerőmű Vállalat, majd jogutódja a Paksi Atomerőmű Rt. Fenntartásában. 2001-től a középiskola alapítványi formában működik. Pedagógiai szolgáltatásai meghaladják az alapellátás általános szintjét.

4 Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 4 Iskolánk igazgatója Ronczyk Tibor 517 diák jár az ESZi-be, és 67 tanár tanít. Mivel iskolánk 2001-től alapítványi iskola lett, ezért a fontosabb döntéseket egy testület hozza, melynek 4 aktív és egy részmunkaidős dolgozó a tagja. Alapítványi elnök: Dr. Kiss Mihály

5 Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 5 Iskolánk az egész országban ismert. A diákok tudják, hogy az 1986-ban alapított szakközépiskola néhány év alatt az ország egyik legjobb középiskolájává emelkedett a tanulmány versenyeket és a hivatalos továbbtanulási mutatókat tekintve, és biztosak abban, hogy az igényes szakmai képzést idegen nyelvi, számítástechnikai, jogi, gazdasági és vállalkozási ismeretek bővítik.

6 Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 6 Amikor iskolánk megnyitotta kapuit, csak pár szak volt, s főleg fiúknak. Ilyen szak volt például az atomerőmű- gépész. Az elmúlt években iskolánk fejlődött a korral és idén már az Európai Uniós követelményeknek megfelelő szakokat is indított iskolánk. Az informatika szak ma már elengedhetetlen, hiszen mindenhol szükség van rá. A lányok „kedvence” az ügyintéző szak, ahonnan a 3 év elejétől szakosodhatnak. Környezetvédő szakunk az országban egyedülálló. Amikor iskolánk megnyitotta kapuit, csak pár szak volt, s főleg fiúknak. Ilyen szak volt például az atomerőmű- gépész. Az elmúlt években iskolánk fejlődött a korral és idén már az Európai Uniós követelményeknek megfelelő szakokat is indított iskolánk. Az informatika szak ma már elengedhetetlen, hiszen mindenhol szükség van rá. A lányok „kedvence” az ügyintéző szak, ahonnan a 3 év elejétől szakosodhatnak. Környezetvédő szakunk az országban egyedülálló.

7 Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 7 Iskolánk az országban az egyik legjobban felszerelt kollégiummal rendelkezik. Közös klubhelyiség teszik kényelmesebbé a diákok számára a bentlakást. A kollégium felszerelései közé tartozik a billiárdasztal, a cso-csó asztal, számítógép terem, stúdió, kisklub…stb.

8 Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 8 Az Eszi diákjainak jogait a DiákÖnKormányzat védi (DÖK), melynek tagjait a diákok saját maguk közül választják évente. A DÖK feladata a diákok számára különböző programok és rendezvények szervezése, valamint a tanárok és a diákok közötti jó kapcsolat fenntartása. A DÖK tagokat az új tanév megkezdésekor, vagyis mindig szeptemberben választják.

9 Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 9 Pakson az Eszi rendelkezik a legnagyobb sportcsarnokkal. Számos sporteseménynek a helyszíne. Többek között itt szokták megrendezni az Országos-, és a Nemzetközi Judo Versenyt. Nemcsak beltéri, hanem hatalmas kültéri pályával is rendelkezik, amely alkalmas atlétika verseny rendezésére. A fedett, vagyis a Sportcsarnokban lehetőség van, kosárlabdázni, focizni, röplabdázni…stb. A város is gyakran igénybe veszi a csarnok adta lehetőségeket. Évente szilveszteri bált tartanak, vagy éppen a vállalkozók bálját. Az iskola tanulói itt rendezik meg minden évben a rendhagyó Gólyabált.

10 Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 10 Amikor a PAV. megnyitotta iskolánkat, építettek nem messze tőle egy tanuszodát is. Dunaparti városként szükségesnek tűnt, hogy minden diák tudjon úszni. Mind a mai napig folyik úszás oktatás. A diákok bármikor igénybe vehetik az uszoda szolgáltatásait, s kéthetente egyszer úszás órán kell résztvenniük a testnevelés óra keretében.


Letölteni ppt "Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések