Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Miért érdemes francia nyelvi képzést választani? Franciául a világ minden részén beszélnek: az öt földrészen összesen több mint 200 millió ember beszél.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Miért érdemes francia nyelvi képzést választani? Franciául a világ minden részén beszélnek: az öt földrészen összesen több mint 200 millió ember beszél."— Előadás másolata:

1

2

3 Miért érdemes francia nyelvi képzést választani? Franciául a világ minden részén beszélnek: az öt földrészen összesen több mint 200 millió ember beszél franciául. A francia a nemzetközi kommunikáció nyelve (ENSZ, Európai Unió, NATO stb.) Franciául beszélnek az európai uniós intézmények három székhelyén.

4 A francia a konyhaművészet, a divat, a színház, a vizuális művészetek, a tánc és az építészet nyelve.

5 • Franciaország a harmadik legnagyobb befektető Magyarországon! A francia nyelv segít a munkakeresésben: Franciaország a világ ötödik kereskedelmi nagyhatalma, és a harmadik legnagyobb befektető Magyarországon. Ma már 12 üzlete működik Magyarországon pl. L’Oréal, Nestlé, Peugeot, Renault, Citroen, Bonduelle, Alcatel, Carte d’ Or, Chanel, Garnier.

6

7

8 Az angol világnyelv. Az angol nyelvet beszélők száma – beleértve azokat is, akik második nyelvként beszélik – több mint egybillió! Nagy-Britanniában, Írországban, az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Új-Zélandon, Ausztráliában, Indiában, valamint számos más országban hivatalos nyelvként használják az angol nyelvet.

9 Nem elhanyagolható az sem, hogy napjaink brit és amerikai kultúrája nagy hatást gyakorol ránk. A szakmai előmenetelnek, de akár az internet használatnak is ma már nélkülözhetetlen feltétele e nyelv ismerete.

10 Statisztikák szerint az angolul tanulók közül csak kb. minden 100. tud az alapszintnél jobban beszélni angolul. Javíts a statisztikán, legyél Te a következő, aki eléri a középszintet vagy akár eljut a felsőfokig is!

11

12

13

14

15 o Az Európai Unió legtöbb polgárának, mintegy 100 millió embernek anyanyelve a német : Németországban, Ausztriában, Svájcban, Liechtensteinben és Luxemburgban több tíz millió ember beszéli anyanyelveként.

16

17 A német nyelvtudás nagymértékben segítheti az elhelyezkedési lehetőségeidet bel- és külföldön is Számos német cég foglalkoztat magyar dolgozókat, és ugyancsak sok neves cég: pl. Aldi, Allianz, Audi,Bosch, EON, Haribo, Lidl, Müller rendelkezik magyarországi leányvállalatokkal. Németország az Európai Unió gazdaságilag legjelentősebb állama, a német nyelvű országok pedig Magyarország legfontosabb üzleti és kulturális partnerei.

18

19 A német nyelvű országokon kívül egész Európában, különösen Kelet-Európában boldogulni tudunk német nyelvismerettel. A német a leggyakrabban beszélt idegen nyelv az Európai Unióban: az Európai Unió minden harmadik polgára tud németül. Csatlakozz hozzájuk te is!

20

21


Letölteni ppt "Miért érdemes francia nyelvi képzést választani? Franciául a világ minden részén beszélnek: az öt földrészen összesen több mint 200 millió ember beszél."

Hasonló előadás


Google Hirdetések