Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Válogatás nevelők, pedagógusok országos visszajelzéseiből, a „Mandula a Manó” című előadást követően A minősítések eredeti példányai személyesen megtekinthetők.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Válogatás nevelők, pedagógusok országos visszajelzéseiből, a „Mandula a Manó” című előadást követően A minősítések eredeti példányai személyesen megtekinthetők."— Előadás másolata:

1 Válogatás nevelők, pedagógusok országos visszajelzéseiből, a „Mandula a Manó” című előadást követően A minősítések eredeti példányai személyesen megtekinthetők. Önléptető DIAVETÍTÉS…

2

3 „GYEREKCENTRIKUS, JÓL KIVITELEZETT
„GYEREKCENTRIKUS, JÓL KIVITELEZETT. GRATULÁLUNK AZ ELŐADÁSHOZ ÉS A LEBONYOLÍTÁSHOZ IS. A GYEREKEKNEK NAGYON ÉLMÉNYDÚS VOLT. SZÍVESEN LÁTJUK A TÁRSULATOT MÁSKOR IS.”

4

5

6 „ GYERMEKKÖZELISÉG, ÁTÉLHETŐSÉG, HANGULATOS ELŐADÁS”

7

8 „LEKÖTÖTTE A GYEREKEKET…- EGYÜTT ÉLTEK A MESÉVEL, ÖRÜLTEK HA ŐKET IS BEVONTÁK”

9

10

11 „A GYERMEKEK ARCA MINDENT ELÁRULT”

12

13

14 „ A MESE BŰBÁJOS VOLT, AZ ELŐADÁS IGÉNYES
„ A MESE BŰBÁJOS VOLT, AZ ELŐADÁS IGÉNYES. Vicces volt, mert a színészek beszorultak az öltözőbe, miközben a gyerekek már a teremben tomboltak, hogy „KEZDŐDJÖN”. Szerencsére hamar meghallottuk a dörömbölésüket. „ 

15

16 „INTERAKTÍV, A GYEREKEKET IS BEVONJA, ÉPÍT AZ ISMERETEIKRE.”

17

18

19 „ÉRTHETŐ, GYERMEKEK ÁLTAL IS ÉLVEZHETŐ, JÁTÉKOS, HANGULATOS ELŐADÁST LÁTHATTUNK. KÖSZÖNJÜK!”

20

21

22 „A ZÖLD ÓVODAI PROGRAMUNKHOZ ILLESZKEDIK A TÉMA.”

23

24

25 „NAGYON TARTALMAS VOLT ÉS TETSZETT AZ, HOGY A GYEREKEK IS BEKAPCSOLÓDHATTAK, ÉS TETSZETTEK A DALOK IS.”

26

27

28 „NAGY ÉLMÉNYT JELENTETT A GYEREKEKNEK, AZ ELŐADÁS SZERVESEN ILLESZKEDETT AZ ÓVODA ÉLETÉHEZ, PEDAGÓGIAI PROGRAMJAIHOZ. A GYEREKEK ÉLVEZTÉK ÉS VÉGIG TUDTÁK ÜLNI TÜRELEMMEL ÉS FIGYELEMMEL, AMI NAGY SZÓ A GYEREKEK MOSTANI MOZGÁSIGÉNYÉT FIGYELEMBE VÉVE.”

29

30

31 „A KÜLÖNFÉLE KÍNÁLKOZÓ LEHETŐSÉGEK KÖZÜL ELSŐSORBAN A TARTALMA MIATT VÁLASZTOTTUK AZ ELŐADÁST, MIVEL EBBEN A TANÉVBEN KIEMELT FELADATUNK A KÖRNYEZETTUDATOSSÁGRA NEVELÉS, HOSSZÚTÁVRA EGYÉNI PROJEKT KIDOLGOZÁSÁVAL”

32 …MINDEN ÉVSZAKBAN, ORSZÁGSZERTE, VIDÁMAN ZÖLDELLÜNK „nap – mint NAP” 

33

34 …és amerre járunk, MAG-unk mögött, nyomot hagyunk 

35 óta több, mint en látták Mandula Manó OKOS-ZÖLD meséit, amelyekkel az óvodák, iskolák mellett, idén az alábbi rendezvények vendégei is voltunk: ZÖLD-MAG fesztivál / MagNet ház Bp. Tedd meg MAGadért nap / Margitsziget Bp. Etyeki Piknik / Rezeda terasz Vál-völgyi gyermeknap / Alcsúti Arborétum Fővárosi Állatkert 150.születésnapja Bp. Mobilitási hét /Székesfehérvár – Ecser Erdők hete / Zsámbék

36 „NAPSZÍNPAD - nap, mint NAP ! …mert JÓNAK lenni JÓ! ” MANDULA a MANÓ
NAPSZÍNPAD HONLAP… Elérhetőségek: /

37 … tovább a Társulat videó-albumához
…és mert minden úgy JÓ, ha JÓ a vége, a link mögött lévő videó-részlettel búcsúzunk ma is … … tovább a Társulat videó-albumához


Letölteni ppt "Válogatás nevelők, pedagógusok országos visszajelzéseiből, a „Mandula a Manó” című előadást követően A minősítések eredeti példányai személyesen megtekinthetők."

Hasonló előadás


Google Hirdetések