Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

KALANDOROK TÁBORA 2014.07.07-11..

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "KALANDOROK TÁBORA 2014.07.07-11.."— Előadás másolata:

1 KALANDOROK TÁBORA

2 1.nap Az első napot ismerkedéssel, játékokkal indítottuk. A tervezett kisvonatozás nem valósult meg, ezért délelőtt túrázni mentünk Mátrafüredre. Ott fagyiztunk és sokat játszottunk a parkban. Ebéd után a nemezelés rejtelmeibe avatott be minket Marika. Lehetőség nyílt játékgolyó készítésére. Nagyon élveztük!

3

4 2.nap A második napot kézműveskedéssel kezdtük, majd felbuszoztunk Pipis-hegyre, ahol a sok játék mellett lehetőségünk volt a repülőket megtekinteni és kipróbálni. Ebéd után kisvonattal utaztunk Gyöngyösre, és meg sem álltunk a Játszóházig. Sokat nevettünk, tomboltunk!

5

6 3.nap A délelőtt a kézműveskedés jegyében telt. Agyagozhattunk, kosarat fontunk, bőröztünk. Szép munkák születtek! Délután lovagolni mentünk. Megsimogattunk az egyhetes kiscsikót, lovat tisztítottunk, és sokat játszottunk. Élvezték a gyermekek!

7

8 4.nap Csütörtök délelőtt a körzeti rendőr látogatott el hozzánk.
Megismerkedtünk az alapvető közlekedési szabályokkal, és tesztet is töltöttek ki a gyerekek. Ebéd előtt elmentünk a Kerek-gyepre, ahol kincseket kerestünk és számháborúztunk. Délután Gyöngyösre utaztunk, ahol egy finom ebéd után moziba mentünk és megtekintettük az „Így neveld a sárkányodat 2”. Kellemesen és érdekesen telt a nap!

9

10 5.nap Az utolsó napon sajnos esett az eső, így nem tudtunk felmenni Pipis-hegyre. Délelőtt kézműveskedtünk, majd a gyerekek csapatokra osztva feladatokat oldottak meg különféle állomásokon. Délután sorversenyeztünk és tantermi játékokat játszottunk.

11

12 Úgy gondolom tartalmas és érdekes hetet zártunk.
Színes programokon vettünk részt, és megismerkedtünk új dolgokkal is. Az idő változékonysága ellenére jól éreztük magunkat!


Letölteni ppt "KALANDOROK TÁBORA 2014.07.07-11.."

Hasonló előadás


Google Hirdetések