Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kincskeres ő k tábora Július nap Az els ő napot Pipis-hegyen töltöttünk, ahol a Polgármester Úr megmutatta nekünk a repül ő ket, amikbe bele.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kincskeres ő k tábora Július nap Az els ő napot Pipis-hegyen töltöttünk, ahol a Polgármester Úr megmutatta nekünk a repül ő ket, amikbe bele."— Előadás másolata:

1 Kincskeres ő k tábora Július 21-25.

2 1.nap Az els ő napot Pipis-hegyen töltöttünk, ahol a Polgármester Úr megmutatta nekünk a repül ő ket, amikbe bele is ülhettünk. A délel ő ttöt sok játék és számháború is színessé tette. Délután a Játszóházba tombolhatták ki a gyermekek a megmaradt energiájukat.

3

4 2.nap A második napon a körzeti rend ő r érkezett hozzánk, aki egy kis elméleti bevezet ő után biciklis tesztpályát épített nekünk. Nagyon élveztük! A délutáni es ő sem szegte kedvünk, a tornateremben akadálypálya várta az ügyes, bátor gyerekeket. A nap végére kellemesen elfáradtunk!

5

6 3.nap A mai nap a kézm ű veskedés jegyében telt. Délel ő tt agyagoztunk, kosarat fontunk, b ő röztünk. Sok szép munka született! Délután lovagolni mentünk. Jó élményekkel tértünk haza!

7

8 4.nap Csütörtökön a túrázásé volt a f ő szerep. Pipis-hegyr ő l indultunk és meg sem álltunk a Szent Anna- tóig. A kilátás mindenkit magával ragadott. Délután a gyerekek csapatvetélked ő n vettek részt. Természetesen a számháború sem maradhatott el. Élveztük!

9

10 5.nap Az utolsó napon délel ő tt kézm ű veskedtünk, sokat játszottunk, és elmentünk a Kerek-gyepre kincset gy ű jteni. Délután a moziban a Repcsik 2-t tekintettük meg! Jól éreztük magunkat!

11

12 Úgy gondolom, hogy a héten sok jó élményben volt részünk. Megismerhettük kicsit jobban egymást, és új barátságok is születtek! Köszönjük!


Letölteni ppt "Kincskeres ő k tábora Július nap Az els ő napot Pipis-hegyen töltöttünk, ahol a Polgármester Úr megmutatta nekünk a repül ő ket, amikbe bele."

Hasonló előadás


Google Hirdetések