Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Táborvezető: Viraszkó Anett

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Táborvezető: Viraszkó Anett"— Előadás másolata:

1 Táborvezető: Viraszkó Anett
Lurkótábor Táborvezető: Viraszkó Anett

2 nap Kertészkedés napja
A Solymos-tábor első hete, egy nagyon aktív és lelkes gyermekcsoporttal indult. Nem volt hiány nevetésből, izgalmakból és játékból. Az első nap a kertészkedés jegyében telt. Ennek keretén belül a gyermekek virágos vetélkedőn vettek részt, kézműveskedtek, és virágot is ültettek, melyeket egész héten gondoztak. A napot egy túra zárta a Lilakő-bányába.

3

4

5

6 2.nap Táncművészeti nap A második nap is sok izgalmat tartogatott számunkra. Délelőtt a Kerek-gyepen sorversenyeztük, délután pedig táncművész érkezett hozzánk, aki beavatott minket a néptánc rejtelmeibe.

7

8

9 3. nap Környezetvédelmi nap
A környezetvédelmi nap csapatversennyel indult, mely során a gyermekek megmutathatták tudásukat, valamint új ismeretekkel gazdagodtak. Sok szép plakát készült a környezetvédelem szellemében. A nap izgalmát emelte, hogy a mai napon mi készítettük el az ebédet, ami egy finom bográcsos volt. A délutánt szemétszedő túrával és kirándulással zártuk.

10

11

12

13

14 4.nap Túranap A negyedik napon a túrázásé volt a főszerep. Hátizsákokkal megrakodva bebarangoltuk Sástó és Mátrafüred vadregényes részeit. Vetélkedő keretén belül a gyermekek állatokat kerestek, zászlót készítettek. A fáradalmakat Mátrafüreden pizzázással, fagyizással pihentük ki.

15

16

17

18 5.nap Mesterségek napja Utolsó nap a mesterségek kerültek előtérbe. A gyermekek megismerkedhettek a fazekasság rejtelmeivel, és korongozás során kis díszedényeket készíthettek. Délután a helyi lovardába látogattunk el, ahol mindenkinek lehetősége nyílt lovaglásra.

19

20

21 Úgy gondolom nagyon tartalmas és szép hetet zártunk
Úgy gondolom nagyon tartalmas és szép hetet zártunk. A gyermekek nagyon lelkesek és aktívak voltak. Sok új élménnyel gazdagodtunk, és közelebb kerültünk egymáshoz. Köszönöm!


Letölteni ppt "Táborvezető: Viraszkó Anett"

Hasonló előadás


Google Hirdetések