Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Döntés a kezedben van: egészség- és környezettudatos szemléletformálás a Magyar Táncművészeti Főiskola Nádasi Ferenc Gimnáziumában” 2013. április 22.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Döntés a kezedben van: egészség- és környezettudatos szemléletformálás a Magyar Táncművészeti Főiskola Nádasi Ferenc Gimnáziumában” 2013. április 22."— Előadás másolata:

1 „Döntés a kezedben van: egészség- és környezettudatos szemléletformálás a Magyar Táncművészeti Főiskola Nádasi Ferenc Gimnáziumában” 2013. április 22. Előadó: Gáspár Emese A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

2 Előzmények Pályázati lehetőség: Új Széchenyi Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP), Innovatív iskolák fejlesztése (TÁMOP- 3.1.4-12/1) A Magyar Táncművészeti Főiskola a pályázati dokumentációt 2012. 09.24-én nyújtotta be. A pályázat értékelését követően a Humán Erőforrás Programok Irányító Hatóságának vezetője 2013.02.07-én támogatásra érdemesnek ítélte. A Támogatói Okiratot a Támogató képviseletében eljáró Közreműködő Szervezet (ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.) 2013.03.21-én írta alá. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

3 Közreműködők Közbeszerzési szakértő: TOPIL Szolgáltató és Tanácsadó Bt. Tájékoztatás és nyilvánosság: Bába Szilvia egyéni vállalkozó Projektmenedzsment tagjai: Szakmai vezető: Koósné Csüllög Katalin Gazdasági vezető: Horváth Márta Projekt asszisztens: Rideg Annamária Projektmenedzser: Gáspár Emese A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

4 Projekt költségvetése Támogatói Okirat alapján: Elszámolható bruttó összköltség: 58.709.072,- Ft Támogatás mértéke 100% A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

5 A projekt főbb céljai A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. A pedagógusok részére szaktárgyi-, és pedagógiai-módszertani megújulást elősegítő továbbképzések megvalósítása, valamint korszerű oktatási módszerek, jó gyakorlatok, új tartalmak bevezetése a tanmenetbe. 63 különböző 30 órás továbbképzés

6 A projekt főbb céljai Egészségfejlesztő – szemléletformáló iskolai programok a tanulók egészségének védelme, valamint az egészséges életmód viselkedésbe épülése érdekében: Tánc világnapja alkalmából hagyományteremtő iskolai program Egészségnap szervezése félévente Konfliktus- és iskolai agressziókezelési program Családi életre nevelést célzó program Szerfogyasztási problémák korai intervencióját kezelő program Elsősegély-nyújtási tanfolyam A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

7 A projekt főbb céljai Nevelési-oktatási tevékenységek támogatása: Környezeti nevelést, fenntarthatóságot szolgáló, környezettudatos tevékenységek ösztönzése: ökotábor szervezése Idegen nyelve tanításának fejlesztése: nyelvi vetélkedők, nyelvi témahetek szervezése Informatika tantárgy tanításának fejlesztése: vendégelőadó meghívása, digitális tartalmak használata Komplex közlekedési ismeretek oktatása: baleset- megelőzés A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

8 A projekt főbb céljai Mindennapos testnevelés részét képező mozgásprogramok: Az oktatási program részeként heti két alkalommal délutáni időpontban sportfoglalkozás, amelynek a fele közepes megterhelést jelentő zenés, aerob foglalkozás, amely a mozgásélmény és mozgástapasztalat megszerzésére helyezi a hangsúlyt. Az óra második fele pedig komplex, eszközökkel és saját testsúllyal végzett erősítő és nyújtó gyakorlatok sorozata, amely illeszkedik a táncművészeti képzésben részvevők igényeihez és leterheltségéhez. A komplementer tréningprogram és a képességfejlesztés tantárgy teszi lehetővé a prevenciós és egészségnevelési szempontok érvényesítését. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

9

10 Köszönöm a megtisztelő figyelmüket! A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.


Letölteni ppt "„Döntés a kezedben van: egészség- és környezettudatos szemléletformálás a Magyar Táncművészeti Főiskola Nádasi Ferenc Gimnáziumában” 2013. április 22."

Hasonló előadás


Google Hirdetések