Asztrológia I..

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Érték-e még a család? SzülőSuli 1.
Advertisements

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
A roma családok segítése a csecsemőmasszázs módszerével. Gyakorlati útmutatás az egyéni és csoportos csecsemőmasszázs oktatásában a roma lakosság körében.
Hogyan tanuljunk? ….és egyáltalán miért?
Ez a Tantra Indiából érkezett..
Gezongen door Dana : Dana Winner Vertaling Paul wammes “Conquest of Paradise” "Verovering van Paradijs" "Verovering van Paradijs" Isten azt szeretné,
10. Erőszak a családban, válás
A kolerikus vérmérséklet
Idő multán (Jorge Louis Borges) Chris Spheeris – EROS(Rain)
sajtótájékoztató a felnőtt lakosság egészségmagatartása, motivációi
Férfivá és nővé teremtve
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
(Familiaris Consortio 17.). 1.0 A SZEMÉLYEK KÖZÖSSÉGÉNEK MEGVALÓSÍTÁSA SEGÍTSÉG, TÁMOGATÁS AKADÁLY, GÁT 1,1Egy férfi és egy nő életre szóló, felbonthatatlan.
Könnyek....
Ideális – Valóságos – Sugallt Dányi Zoltán ref. lelkipásztor, pasztoral - pszichológus Budapest
Dr. Pálhegyi Ferenc alapján
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Szigor vagy engedékenység a gyermeknevelésben
A család szerepe, jellemzői
A GYŐZTES.
CSALÁDI SZOCIALIZÁCIÓ
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Konfliktuskezelés - mediációval
Nők munkaerőpiaci helyzete a nyilvánosságban. 2 A kérdéskör kevés médiafigyelmet kap:  Elsősorban gazdasági, munkaerő-piaci szakportálokon jelennek meg.
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Az én szüleim és a te szüleid
„Mi dolgunk a világban?”
Nevelés és nevelői attitűdök
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Izgalmas kérdések Milyen az igazi FÉRFI?
Valami ilyesminek? vagy … Ilyennek? Esetleg ilyennek?
Tízből négy férfit zavarna, ha női főnöke lenne
Erőszakmentes iskola. Az erőszakosságot úgy írhatnánk körül, mint az egyén testi, szóbeli és érzelmi bántalmazása egy vagy több személy részéről Az erőszakosságot.
„Igazságok”.
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.

Az Élet Igéje szeptember.
Bölcsességek, aforizmák
Engedelmesség Milgram kutatása A kísérleti személyek 2/ 3-a úgy volt irányítva, hogy azt higgyék sérülést okoznak más emberi lénynek Az eredmények megismétlődtek.
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
A nőnek nem kell más, csak legyél neki:
Önmenedzselés Előadó: Selmeci József Csongor. Változó külső és belső világunk A körülöttünk folyó változások egyik legfontosabbika az, hogy megnőtt a.
Tantra Indiából
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
Asztrológia I..
Asztrológiai továbbképzés
Asztrológiai iskola II.
Asztrológia I..
Asztrológia I..
Asztrológiai továbbképzés
Asztrológiai iskola II.
Asztrológiai továbbképzés
Asztrológia I..
Mihalec Gábor és Csizmadia Róbert Adventista Családi Szolgálatok
Asztrológiai iskola II.
Asztrológiai továbbképzés
Asztrológiai továbbképzés
Dr. Pálhegyi Ferenc alapján
Asztrológiai iskola II.
A család ahonnan jövök.
Asztrológiai iskola II.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Asztrológiai továbbképzés
Abúzus a családban Hogyan felel meg a családon belüli erőszak a társadalmi normáknak, és mi a haszna az elkövető számára? Kuszing Gábor Stop-Férfierőszak.
Szeptember 1. Nem az első nap a nehéz, hanem az, amikor rádöbben felnőtt és gyerek, hogy még vár rá 179 nap…az iskolában.
Előadás másolata:

Asztrológia I.

A betegség, mint megoldás A nap gondolata: A betegség, mint megoldás 17-18. óra

Mit jelent az, hogy jegyben, vagy házban éljük? Kérdés Mit jelent az, hogy jegyben, vagy házban éljük?

Bolygók a jegyekben Felveszi a bolygó a jegy analógiáit, és ott hat, amelyik házban áll. A bolygóra jellemző sajátosságokat fogjuk venni, pl. Napnál apa, főnök. Holdnál anya, feleség (de az analógiák lehetősége végtelen). Azt nézzük meg, hogy milyen a hétköznapokban, és milyen élethelyzetbe kellene kerülnie, hogy pozitívan élje meg.

Kos Nap Felső szint: Vértanú: másokért küzd, harcol. Elveiért mindent vállal. Középső szint: Vállalkozó: önmagáért küzd. Alsó szint: Erőszakos: másokkal harcol, vagy érte harcolnak (betegségben).

Kos Nap 2. Felső szinten kellene élnie, vagyis másokért kellene küzdenie. A hétköznapokban át akarja élni, hogy vagyok valaki. Nap akar lenni, ha nem tud, lenyomja a másikat. „Nézzél fel ám”, „én legyek valaki”. Ehhez szüksége van Holdra. Férfinak a nő, nőnek a gyerek. Férfi ösztönösen az elsőbbségért küzd.

Kos Nap 3. Apa: „az van, amit én mondok”, feltétlen engedelmességet vár, a gyereknek nem lehet igaza. Akkor tud valóban Nap lenni, amikor a gyerek azt érzi, hogy érte küzd az apja. Gyerek: erővel irányítanak a családban. Irányíthatatlanok. Harcolnak a környezetükkel. Nem szabad, hogy azt tanulja meg, hogy az erősebbnek van igaza, és a győztes több, mint a vesztes. (A gyerek nem lehet nap.)

Kos Nap 4. Férj: ellentmondást nem tűr. Akkor jó a kapcsolat, ha a nő ezt elfogadja. Akkor tud valóban nap lenni, ha nőért, vagy a családért küzd. Nő: erős, versengő, küzdő. Ezért kell a Holdját élnie. A külvilágban akarnak Napok lenni, pedig a családban kellene.

Kos Nap 5. Fensőbbségét akkor éli meg, ha az akarata érvényesül, de ezt másokért kell tennie. Főnök: jó, de nem tűr ellentmondást. (Másokért) Cégben: ügyvezető: harcol a cégért, gyorsan dönt, tud dönteni.

Bika Nap Felső szint: A „hit őrzője”: biztonságát hitében találja meg, a tántoríthatatlan. Középső szint: „Nyárspolgár”: birtokolni akar. Biztonságra, érzelmi kötődésre törekszik. Alsó szint: „Élvhajhász”: hajszolja az élvezeteket. Csak a pillanatnyi élvezetek érdeklik. Anyagi szenvedélyei rabjává válik.

Bika Nap 2. Apa: „az én házam, az én váram.” Anyag szinten oldja meg a gyereknevelést. Problémája, hogy így nem tudja az értékeket közvetíteni, mert semmi sem elég. Elvált szülőknél erősebben jelentkezik a probléma. Nem képes nevelni, meleg, engedékeny. Gyereket is birtoknak tekinti. Akkor tud Nap lenni, ha a biztonság megteremtését tanítja meg a gyereknek.

Bika Nap 3. Gyerek: anyag imádata. Lusta, de ha a vágy nagyobb, mint a biztonságigény, akkor nem lusta. Munka nélkül akar pénzt keresni. Meg kell tanulnia a szülőtől, hogy viszonyuljon az anyaghoz. (A gyerek nem lehet Nap.) Férj: kezdetben elkényezteti, később elhanyagolja a nőt. Birtoknak tekinti a párját. Nem pörög. Akkor lehet Nap, ha a család biztonságát teremti meg.

Bika Nap 4. Nő: fontos az élvezet. Az a jó, ha átadja a férfinek. Fel kell, hogy keltse a vágyat a férfiban, hogy Bika Nap, vagyis a biztonság megteremtője legyen. Fensőbbség: akkor tudja megélni, ha az anyagon uralkodik, így felnéznek rá. Főnök: jó, ha nem kell fizetni. Anyagias. Biztonságot kell, hogy teremtsen. Cégben: gazdasági vezető.

Ikrek Nap Felső szint: „Igehirdető”: az életével tanít, önmagát adja. Hiteles. Középső szint: „Tanító”, „üzletember”: csak közvetít, azt adja, amit mások szeretnének. Alsó szint: „Szélhámos”: mások bizalmát kihasználva él.

Ikrek Nap 2. Apa: jó apa, tanítgatja gyermekét, viszi mindenhová, ugyanakkor a hétköznapokban megjelenik a felszínesség. A hitelességet kellene tanítania gyermekének. Gyermek: (nem Nap!) pörög, kíváncsi, nem korlátozható. Tanulja az ikrekséget az apától vagy, hogy az apját csak a pénz érdekli (kereskedő), vagy a szélhámosságot.

Ikrek Nap 3. Férj: Mellette lévő nem érzi, hogy fontos. Nem szereti, ha korlátozzák. Fontos az intellektus, de ezen keresztül nyomja le a párját. Nem hűséges. Nem akar felelősséget vállalni. A hitelességet kellene képviselnie a fontos döntéseknél. Nő: kíváncsi, pörög, cselekvő. Okos párt választ, vagy szélhámost. A párján keresztül kellene a hitelességet megélnie.

Ikrek Nap 4. Fensőbbség: Akkor képes átélni, ha az életével tud tanítani. Főnök: beosztottak szeretik, mert partnernek tekinti őket. Szeret beszélni. Sokszor feleslegesnek tűnnek az egyeztetések. Bólintató. Hitelesnek kell lennie, fel kell vállalnia a csapatot. Cégben: kommunikációs vezető, kereskedelmi igazgató, logisztikai vezető.

Rák Nap Felső szint: „Gondoskodó”: képes alárendelődni egy gyengébb akaratnak. Középső szint: „Hátráló”: saját nélkülözhetetlensége fontos neki: „szükség legyen rám”. Alsó szint: „Uszító”, „érzelmi zsaroló”: uszítással próbálja magát mások elé helyezni.

Rák Nap 2. Apa: : Átcsúszik a Hold szerepbe. Nem tud korlátozni. Nem szabad belemennie a nevelésbe, mert nem megy neki. Dolga, hogy a feltételeket megteremtse. A gondoskodást kell tanítania. Gyermek: apát akarja Ráknak megélni: aggódjon, igyekszik féltékennyé tenni. Az uszítás eszközét is gyakran használja. Férj: nem dominál. Ő gondoskodjon a párjáról.

Rák Nap 3. Nő: jellemző rá az érzelmi kötődés, gondoskodás. A férfiban kellene megélnie, hogy ő gondoskodik róla, vagy a családról. Fensőbbség: akkor éli át, ha alá tud rendelődni egy gyengébb akaratnak, az érzelmi kötődés miatt. Főnök: nem jó, mert hisztis és nem hatékony. Cégben: HR, művészeti vezető.

Oroszlán Nap Felső szint: „Főpap”: képes másokért uralkodni. Felnéznek rá az emberek, hisznek benne. Középső szint: „Főnök”: a mások fölötti hatalmat akarja érezni. Alsó szint: „Zsarnok”: erőszakkal éri el, hogy alárendelődjenek neki, felnézzenek rá.

Oroszlán Nap 2. Apa: fontos a gyerek. Büszke akar lenni a gyerekére. El kell fogadni a gyereknek a szülő fensőbbségét. A családért kellene uralkodnia. Gyermek: fel akar nézni a szülőre, oroszlánt csinál belőle, ha másként nem, akkor zsarnokká teszi. Férj: kezdetben szeretik a nők, mert büszkék a nőre, később az alárendelődést már nem szeretik.

Oroszlán Nap 3. Nő: fontos neki az érték, vagy a pompa. Át kellene adnia a férfinak, éreznie kellene, hogy érte uralkodik. Fensőbbség: akkor éli át, ha családfőként, vagy főnökként képes másokért uralkodni. Főnök: legjobb, de hétköznapi helyzetbe nem szabad kerülnie: ütközzön a helyettes. Cégben: tulajdonos, elnök.

Szűz Nap Felső szint: „Hittudós”: megérti, hogy minden tökéletes. Középső szint: „Tudós”, „segítő”: a jobbításra törekszik a hibák keresése által. Alsó szint: „Félművelt”: nem érzi, hogy megbecsülik, ezért okoskodik, kritizál.

Szűz Nap 2. Apa: nem könnyű neki megfelelni. Nincs ideje a gyerekre. Azt kellene tanítani a gyereknek, hogy minden érte van. Gyermek: érdeklődők, kis tudósok. Apa megtanítja, hogy semmi sem elég jó, pedig a szükségszerűséget kellene tanítani. Férj: kevés rosszabb van. Nap akar lenni, lenyomja a másikat. Nők a stabilitást keresik bennük. Csak akkor hűséges, ha megéri. Kalandokat nem szereti.

Szűz Nap 3. Nő: akkor jó, ha a párjának átadja úgy, hogy segítséget, tanácsot kér tőle. Fensőbbség: akkor éli át, ha képes az elfogadásra. Főnök: az „ellenségünknek jó”. Állandóan tervez, semmi sem jó neki. Stabilitást ad. Cégben: főkönyvelő, főépítész.

Köszönöm a figyelmet!