Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Advertisements

Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Pozsony 4. csoport feladata: mutassátok be Pozsonyt – története, fekvése, főbb látnivalók.
Visszatérő űrkabin és a súrlódás Szabó Dávid, 9.c.
KIÜRÍTÉS. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK A kiürítésre számításba vett útvonalon körforgó, toló, billenő és emelkedő zsalus rendszerű, valamint csak fotocella elven.
Velence, a „víz városa”. Kialakulása: ◊Velence kialakulása egyaránt köszönhető a természetnek, illetve az ember munkájának, környezeti feltételeit viszont.
Fényképezés. Tükörreflexees fényképezőgépek Objektív Exponáló gomb LCD kijelző Vakupapucs Felvétel mód Expozíciós mód Egyedi funkciók.
Üdvözöljük Oromhegyesen! Egy vajdasági kis falu múltja, jelene és jövője.
Felvételi jelentkezés február. Csak az itt található tájékoztató tartalmazza a hivatalos információkat! A jelentkezési határidő: 2016.
Áj falu. Fekvése: Tornától 4 km-re északra a Szlovák karszthegység az Áj-i szurdok-völgy bejáratánál fekszik m tengerszint feletti magasságban.
Gyógy- és Strandfürdők Uszodatervezés. Kialakítás Szabadtéri – elsősorban sportolási (úszás, úszásoktatás) – másodsorban fürdési, napozási igények.
A szaktanácsadás szolgáltatási terület dokumentációja Némethné Józsa Ágnes Intézményfejlesztési referens.
as vonal Orczy tér - Kápolna utca/Mázsa tér 1. a.)Csak a Baross utcai kapun b.)Csak a Dobozi utcai kapun c.)Mindkét kapun.
A székesfehérvári fiatalok helyzete
Palotás József elnök Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete
Térkép készítése adataiból
„Ó, azok a Boldog Békeidők…”
Hogyan közelíthető meg Kelenföld kocsiszín vágányhálózata a Bartók Béla úti villamosvonalról? A Kelenföld kocsiszín előtti kezelővágányra a Móricz Zsigmond.
Pályaválasztási tanácsadás
A Blaha Lujza tér M végállomás átmenő vágánya melyik vágánnyal létesít kapcsolatot? Csak az Újbuda-központ M és a Móricz Zsigmond körtér M irányú vágánnyal.
A Repülésbiztonsági Kockázat
Made in Hungary kiállítás
Eddig nem ismert történelmi fotók
Szupergyors Internet Program (SZIP) Jogi akadálymentesítés megvalósítása: Jogalkotással is támogatjuk a fejlesztéseket dr. Pócza András főosztályvezető.

A magyar társadalom a népszámlálás tükrében
Évközi 8. vasárnap Február 26. – „A” év.
A „Fehérek templomának” rejtett kincsei
A Széll Kálmán tér irányú vágánnyal létesít közvetlen kapcsolatot b.)
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
Levegőtisztaság-védelem 6. előadás
Vörös-Gubicza Zsanett képzési referens MKIK
A Ciszterna Bazilika Isztanbul - Törökország ( Yerebatan sarnici )
A dél-koreai Nemzeti Levéltár, Szöul
Hu/fr Túristáknak ajánlható szíverősítőként: a lélegzetelállító „séták a levegőben".
"A Folyékony Szivárvány"
Környezetgazdaságtan 1
Munka és Energia Műszaki fizika alapjai Dr. Giczi Ferenc
V. Optimális portfóliók
A Ciszterna Bazilika Isztanbul - Törökország ( Yerebatan sarnici )
VASÚTI PÁLYÁK Alépítmény I Budapest 2013.
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
Hajós voltam az Égei-terngeren
A nagyváradi bazilika.
Szabó mihály máté – gsunz5
A Széll Kálmán tér irányú vágánnyal létesít közvetlen kapcsolatot b.)
Les meilleurs Diaporamas Gratuits
Santa Fè, New Mexico, USA. Egy több, mint 130 éves csoda évente 250
Szeretnél-e átkelni egy ilyen
Pécs törökkori emlékei Bianka
1963-ban egy Derinkuyu-i lakos (Kappadókia tartomány, Anatólia közepén, Törökország) egy falat bontott le otthonában és meghökkenve fedezett fel a fal.
2010. I-IV. hónap közlekedési baleseti statisztikája,
Az Európai Unió földrajzi vonatkozásai
Krisztus-szobor, Rio de Janeiro
a hatékonyabb munkába segítésért
Sigfox technológia és hálózatok
Természetismereti kirándulásra való felkészüléshez javaslat
SZENTKERESZTHEGYI ZARÁNDOKÚT
TESTFESTÉS HENNÁVAL.
A HÁROM FA.
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Országos középiskolai vízügyi roadshow
Balatonkenese Készítette: Szabó Lilla
Állandó és Változó Nyomású tágulási tartályok és méretezésük
TITKOSÍTÓ ALGORITMUSOK
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
A pénz kialakulása Az első pénzt 700 esztendővel Krisztus születése előtt a görögök verték ezüstből. Azelőtt a pénzt nem ismerték, hanem cserekereskedést.
Rendezte: Szalai Gergő
KOHÉZIÓS POLITIKA A POLGÁROK SZOLGÁLATÁBAN
Németh Antal pályázata
Előadás másolata:

Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít a hírhedt Pekingi Tienanmen térrre, de az több ezer mérfölddel arrébb van.) A csúcsot elérni, amit megtehetsz autópályán, (Tongtian Avenue ég felé) amely 99 éles fordulat. A végén meg kell mászni a Tianti (létra a mennybe), lépcsőt, amely 999 lépés. Közúton a „mennybe „ menni halálos rémület, a „ létrán” a mennybe mászni, kifulladás!! De minden erőfeszítés érdemes, csodálatos dolgok láthatók a tetején. Találsz ott barlangot, egy természetes boltívet , egy gyönyörű templomot, valamint lélegzetelállító kilátást. Dayong város (ma Zhangjiajie) Tiamen a közeli hegység

A hegy mindössze 7 mérföldre van (11 km) a várostól.

Egy nagy hegyet kell körbe kerülni.

És elkezd emelkedni, és fordulni ... És elkezd emelkedni, és fordulni. Az út emelkedik 3600 láb (1100m) egy magasságban 200 m és 1300 m tengerszint feletti magasságban.…

Az út építése 1998-ban indult és 2005-ben lezárult, a teljes költsége csak US $ 13.200.000.

Az út meredeken emelkedik, a hegy emelkedése szerint Az út meredeken emelkedik, a hegy emelkedése szerint. A 99-es kanyarban szoros kapcsolat van egymással, így mint a sárkány repülő körözés, eléri a látóhatárt.

Szerencsére van egy könnyebb módja annak, hogy elérje a csúcsot Szerencsére van egy könnyebb módja annak, hogy elérje a csúcsot. Van egy kabinos felvonó, a város határában. Az utazás 4,7 mérföld (7,5 km) az emelkedés 4200 láb (1280 m). A megálló a csúcs közelében.

A költsége $ 38, de megéri a pénzt, sok a látnivaló útközben.

Van 98 kabin, egyenként 8 fő részére.

A felvonót úgy tervezték, hogy biztonságos legyen még egy földrengéskor is.

A Tianmen barlang víz által erodált barlang, a világon a legmagasabb fekvésű. Délről északra fut , magassága 434 láb (131,5 méter), szélessége 188 láb (57 méter), a mélysége 200 láb (60 méter). Az ég felé kaput mutat.

A Tianmen Shan a világban egyedülálló a nagy boltozatok között A Tianmen Shan a világban egyedülálló a nagy boltozatok között. A dokumentumok szerint, Kína "Három Királyság" időszakára tehető a kialakulása. 263-ban egy katasztrofális esemény történt, amikor a hatalmas barlang beomlott. Így, a Tianmen Shan az egyike az olyan nagyon kevés természetes íveknek, amelynek pontosan ismert kora.

Akár felvonóval, akár busszal érkezik ide, akkor is meg kell mászni a lépcsőket, ha el akarja érni az ív alját.

A természetes ív hátoldala

Közelben van a Zhangjiajie repülőtér, Első alkalommal 1999-ben, a nemzetközi repülőnapon repülőgépek repültek keresztül a Tianmen-barlangon. 800 millió ember nézte az élő közvetítést. 2006-ban, az orosz légierő tartott Aerobatic Flight Show-t a Zhangjiaji repülőtéren, és sok repülőgép repült át a boltív alatt.

Lefelé sokkal egyszerűbb.

A hegy nyugati oldalán található az újonnan épült Tianmen templom, melynek területe 109.000 négyzetméter. Mielőtt az új templom épült, volt egy kisebb templom ugyanazon a helyen, ahol a buddhista zarándokok már tisztelték, a 400 évvel ezelőtti Ming-dinasztiát.

Bye-Bye Tianmen Mountains Remélem, eljön nap hogy meglátogathatom.