Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Térkép készítése adataiból

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Térkép készítése adataiból"— Előadás másolata:

1 Térkép készítése adataiból

2 Elkészítheti és szerkesztheti a saját, személyre szabott térképeit, hogy aztán online megossza őket a Saját térképek segítségével. Számítógépen a következőkre alkalmas: térképkészítésre; térképszerkesztésre; térképek törlésére. Telefonon vagy táblagépen a következőkre alkalmas: a térképek megtekintésére; információszerzésre és részletes navigációra.

3 Térképek készítése, szerkesztése és megtekintése
Ha a Saját térképek szolgáltatásban térképeket hozott létre, a Google Térkép alkalmazásban láthatja közülük az 5 legfrissebbet. A saját térképek megtekintéséhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:Jelentkezzen be, majd nyissa meg a Google Térkép alkalmazást. A bal felső sarokban kattintson a Menü gombra. Kattintson a Saját térképek elemre. Válassza ki a szerkeszteni kívánt térképet, és kattintson a Megnyitás a Saját térképekben elemre.

4 Térképek készítése Új térkép készítéséhez hajtsa végre az alábbi lépéseket: Jelentkezzen be, majd nyissa meg a Google Térkép alkalmazást. A bal felső sarokban kattintson a Menü gombra. Kattintson a Saját térképek elemre. Kattintson a Létrehozás elemre.

5 Zsebtérképek  A mini térkép és a zsebtérkép-sorozat tagjai B/4 és az A/4 méretű kétoldalas térképeket tartalmaznak, apróra hajtogatva, bankkártya méretű, fóliázott kartonborítóba kötve. Térképtémák szempontjából az egyik oldalon általában  településtérkép, a túloldalon pedig megyetérkép szerepel, de a sorozat tagjai között találhatók speciális tematikus térképek is. A cégesített változatnál általában az első oldalon a cég székhelyéről valamint a telephelyéről térképet tartalmaz, a túloldalon pedig a cég  ismertetőjét képekben és szöveges információkban.  A sorozat, kedvelt a vállalkozók körében, települések Önkormányzatainál. Reklámcélra mindenki részére ajánljuk.

6 Falitérképek Nagyméretű falitérképek elkészítését vállaljuk akár egy példányban is. A falitérképeket korszerű, saját óriásplotterünkön nyomtatjuk ki, maximálisan 150 cm szélességben és korlátlan hosszúságban. Ennél nagyobb méretre is van lehetőség, két vagy több csík alig észrevehető összeillesztésével, majd le fóliázásával. Műszaki rajzok, plakátok és egyébhozott anyagok nyomtatását is vállaljuk, technikailag egyeztetett anyagleadást követően. A 126×89 cm-es vagy ennél kisebb méretű falitérképek száz példány feletti nyomtatása már nyomdában történik, nyomdai minőségben. A saját térképállományainkból készített, reprezentatív kivitelű cégesített falitérképek nemcsak a tervező- és szervezőmunkát segítik, hanem méltó díszei is lehetnek cégvezetők irodáinak. Szintén saját térképállományokból készülnek, közel százféle témában és többféle méretben az iskolai földrajzi falitérképek, valamint az otthoni dekorációs falitérképek, amelyek a legszebb és legkeresettebb térképi témákat ábrázolják, szakmai díjakat elnyert térképeken.


Letölteni ppt "Térkép készítése adataiból"

Hasonló előadás


Google Hirdetések