Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Felvételi jelentkezés 2016. február. Csak az itt található tájékoztató tartalmazza a hivatalos információkat! A jelentkezési határidő: 2016.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Felvételi jelentkezés 2016. február. Csak az itt található tájékoztató tartalmazza a hivatalos információkat! A jelentkezési határidő: 2016."— Előadás másolata:

1 Felvételi jelentkezés 2016. február

2 www.felvi.hu Csak az itt található tájékoztató tartalmazza a hivatalos információkat! A jelentkezési határidő: 2016. február 15. Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet.

3 1. lépés A www.felvi.hu összes tájékoztatóját elolvasni.www.felvi.hu egyetemek, főiskolák, szakok, képzések benyújtandó dokumentumok külföldre történő jelentkezés pontszámítás, pontszámító kalkulátor hiánypótlás dátuma – július 12-ig sorrendmódosítás dátuma – július 12-ig

4 2. lépés regisztráció a www.felvi.hu-n, mely során a jelentkezőwww.felvi.hu-n biztonsági kódot kap; felvételi azonosító számot kap, melyet meg kell jegyezni, mert szüksége lesz a későbbi ügyintézés során.

5 3. lépés A jelentkezési űrlap kitöltése. különböző súgók és útmutatók segítik a kitöltést

6 4. lépés A jelentkezéshez szükséges dokumentumok csatolása: vagy feltölteni a felületre a dokumentum szkennelt példányát; vagy postai úton beküldeni a fénymásolatokat – ez esetben: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest Pf. 1190 címre A felvételi azonosító minden dokumentumon szerepeljen.

7 5. lépés Az eljárási díj befizetése: a rendszer automatikusan kiszámolja a díjat, ha egyáltalán kell fizetni, mert az első 3 hely ingyenes; a közlemény rovatban fel kell tüntetni a felvételi azonosító számot – így tehát bárki nevén lehet a bankszámla; 2016. február 15-ig be kell fizetni a díjat.

8 6. lépés A jelentkezés hitelesítése: vagy ügyfélkapun keresztül elektronikusan; vagy kinyomtatva és aláírva a hitelesítő lapot postán elküldeni az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre. Hitelesítés határideje: február 23.


Letölteni ppt "Felvételi jelentkezés 2016. február. Csak az itt található tájékoztató tartalmazza a hivatalos információkat! A jelentkezési határidő: 2016."

Hasonló előadás


Google Hirdetések