Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

KAB-KEF-11 A/B/C Gyakran Ismételt Kérdések. Nem érkezett meg a regisztrációt aktiváló . Kérjük, először nézze meg a spam-ek között, hátha a levelező.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "KAB-KEF-11 A/B/C Gyakran Ismételt Kérdések. Nem érkezett meg a regisztrációt aktiváló . Kérjük, először nézze meg a spam-ek között, hátha a levelező."— Előadás másolata:

1 KAB-KEF-11 A/B/C Gyakran Ismételt Kérdések

2 Nem érkezett meg a regisztrációt aktiváló e-mail. Kérjük, először nézze meg a spam-ek között, hátha a levelező rendszere levélszemétként kezelte az aktivációs e- mailt. Amennyiben a spam-ek közt nem találta meg, akkor küldje el a regisztrációhoz megadott e-mail címet és jelszót a palyazat@ncsszi-pr.hu e- mail címre és rendszergazdánk aktiválja regisztrációját.palyazat@ncsszi-pr.hu Kérjük, először nézze meg a spam-ek között, hátha a levelező rendszere levélszemétként kezelte az aktivációs e- mailt. Amennyiben a spam-ek közt nem találta meg, akkor küldje el a regisztrációhoz megadott e-mail címet és jelszót a palyazat@ncsszi-pr.hu e- mail címre és rendszergazdánk aktiválja regisztrációját.palyazat@ncsszi-pr.hu

3 A Regisztrációs Nyilatkozatot hogyan tudom postai úton megküldeni? A „Letölthető dokumentumok” menüpontban található MS Word dokumentumot letöltés és kitöltés után postai úton küldje el a Pályázatkezelő címére (Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet, 1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.). Kérjük, a borítékra írja rá: „Pályázatkezelő Iroda” és „Regisztrációs nyilatkozat”.

4 Több telephellyel rendelkezik a szervezet, mint ahányat a Pályázatkezelő Rendszerben a Regisztrációs Nyilatkozatra fel tudok vinni, mit tegyek? A Regisztrációs Nyilatkozat beküldendő formanyomtatványa, amely a „Letölthető dokumentumok” menüpontban található, MS Word formátumú. Ezen ki tudja egészíteni a további telephelyekkel a nyilatkozatot. Célszerű azon telephelyeket feltüntetni a Pályázatkezelő Rendszerben, amelyeken a projekt megvalósul.

5 Hogyan lehet korrigálni a Regisztrációs Nyilatkozaton elrontott adatot? A palyazat@ncszi.hu e-mail címre küldje meg a korrigálandó adatokat, illetve a helyes adatokat a regisztrációhoz megadott e-mail címmel együtt.palyazat@ncszi.hu A palyazat@ncszi.hu e-mail címre küldje meg a korrigálandó adatokat, illetve a helyes adatokat a regisztrációhoz megadott e-mail címmel együtt.palyazat@ncszi.hu

6 Mennyi a Regisztrációs díj? A regisztráció a Pályázatkezelő Rendszerben díjmentes. Regisztráltam a Pályázatkezelő Rendszerben, pályázhatok? A regisztráció önmagában nem elegendő, meg kell felelni a Pályázati Felhívás és a Pályázati Útmutató egyéb feltételeinek is (pl.: Pályázók köre, …). Hogyan nyújthatom be a pályázatomat? Kizárólag elektronikus úton, az NCSSZI Pályázatkezelő Rendszerében. http://www.ncsszi-pr.hu/ Adott „Pályázati kategóriánál” nem jelenik meg az elektronikus pályázati űrlap. Ebben az esetben a pályázathoz kapcsolódó űrlap még feltöltés alatt van.

7 Mi a pályázat beadásának végső határideje? A szerver óráján az adott nap 23:59-dik perce. Hány darab pályázatot adhat be egy pályázó? Az adott pályázat Pályázati Felhívásának 7. pontja az irányadó. http://www.ncsszi.hu/palyazatok-1_2/aktualis-palyazatok-2_3

8 Mit jelent az, hogy „egy pályázó kategóriánként csak egy pályázatot nyújthat be”? Az adott Pályázati Felhívásban több kategória is szerepel (pl.: A/B/C/D), ilyen esetben minden kategóriára benyújthat a pályázó egy darab pályázatot, amennyiben az egyes kategóriák pályázati feltételeinek megfelel.

9 Mi a támogatási időszak? Amely az adott pályázat Pályázati Felhívásának 6. pontjában megadott időszak közé esik. Ez az időszak magába foglalja a projekt előkészítését, megvalósítását és lezárását is. Mi a támogatás elszámolásának végső határideje? A pályázó által megjelölt projektidőszak utolsó napját követő 30. nap. Az önerőt melyik összegből kell kiszámolni? A Pályázati Felhívásban (4. pont) megadott önerő mértékét (%) a projekt teljes tervezett összegéből (= 100%) kell kiszámolni.

10 Nem látom a benyújtott pályázatom. Ez teljesen normális, megjelenik, amint a teljes feldolgozás megtörtént. Hol tudom megnézni, hogy benne vagyok-e a korábbi évek szakértői névsorában? Az adott év szakértői névsorára kiírt pályázat Pályázatkezelőjénél érdeklődhet. Hol érhetem el a Pályázatkezelőt? Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet – Pályázatkezelő Iroda Postacím: 1134 Budapest, Tüzér u. 33-35. Telefon: (06-1) 237 6782 Fax: (06-1) 237 6782 E-mail: palyazat@ncsszi.hupalyazat@ncsszi.hu


Letölteni ppt "KAB-KEF-11 A/B/C Gyakran Ismételt Kérdések. Nem érkezett meg a regisztrációt aktiváló . Kérjük, először nézze meg a spam-ek között, hátha a levelező."

Hasonló előadás


Google Hirdetések