Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szeretnél-e átkelni egy ilyen

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szeretnél-e átkelni egy ilyen"— Előadás másolata:

1 Szeretnél-e átkelni egy ilyen
HÍDON ? Kattints

2 délkeleti partján, az Ai-Petri hegyvidék területén.
Ha szeretnél látni egy lélegzet elállító tájat, akkor először bátran át kell menni a hatalmas szakadék felett ezen a függő hídon, a Krím félsziget délkeleti partján, az Ai-Petri hegyvidék területén.

3 Kínában, a Mount Hua oldalán van a világ egyik legveszélyesebb gyalogútja. Acélból lehetnek az idegei annak aki áthalad rajta, mivel halált vagy súlyos sérülést kockáztathat meg.

4 A pakisztáni Karakorum hegységben, a hunza folyó felett halad át a Hussaini rozoga híd mely kötéllel összekötött faágakból van.

5 Egy hosszú út áll előttünk:
A Svájci Alpokban van a leghosszabb gyalogos, Trift függőhíd, csak 170 m. .

6 A svájci Titlis szikla- átjáró, 3000 m
A svájci Titlis szikla- átjáró, 3000 m. tengerszint feletti magasságban, csodálatos kilátást nyujt azoknak akik (izzadó tenyérrel) hajlandók átmenni rajta.

7 A Kínában, a Yuntai hegység üvegsétánya Henan Tartományban.
Sok turistának a legnagyobb félelme valósult meg, amikor egy túrista leejtett egy bögrét az üvegsétányra. Szeptemberben javítás miatt lezárták.

8 2004-ben fejezték be a Langkawi Sky Hidat ami Maláziában a Machinchang hegy tetején épült és körülbelül 100 m. magasságban van a föld felett. A sétányon egyszerre 250 fő sétálhat és egyedülálló pillantást vethet a tájra.

9 Három vessző híd van a Japán Shikoku szigetek legkisebb szigetén
Három vessző híd van a Japán Shikoku szigetek legkisebb szigetén. A híd 7-10 cm. átmérőjű farönkökből készült mely a tartó oszlopokhoz vesszőkkel van rögzítve. Nem ajánlatos azoknak akik a szilárd talajt kedvelik.

10 Fenn a hatalmas és baljós vízmosások felett, a Dél-Koreai Daedunsan Nemzeti Parkban, úgy a hidak mint ez a létra-szerű "sétány" adrenalinnal töltött élményt nyújt a látogatóknak.

11 A tény az, hogy magasabban van mint az Eiffel-torony!
A Millau viadukt Franciaországban a biztonságosabb hid-gyűjtemények egyike, de gyakran a felhőkben, vagy az felett van. A tény az, hogy magasabban van mint az Eiffel-torony!

12 a csipkézett tűszerű csúcsokhoz.
Kapaszkodj! A madagaszkári Tsingy de Bemaraha Nemzeti Parkban, fa-függö-hídon haladnak a látogatók, a csipkézett tűszerű csúcsokhoz.

13 A sziklaív mindkét oldalán mélység tátong.
Járás közben nehogy megbotoljál az Ördög-hídján, a Red Rock-Secret hegységben, az arizónai Sedona közelében. A sziklaív mindkét oldalán mélység tátong.

14 Ha szeretnéd látni az olaszországi Gervasio St
Ha szeretnéd látni az olaszországi Gervasio St. Piemont sziklás szurdokot; egyik módja az, hogy keresztül kell menni ezen a tibeti stílusú keskeny hídon.

15 Amerika legmagasabb függőhídja a Royal Gorge függőhíd Colorado-ban,
321 méterrel a föld felett.

16 A járófelülete tikfából készült és azt 1068 cölöp tartja fenn.
Myanmar-ban, a Taungthaman tó felett az U-Bein híd majdnem egy mérföld hosszú. A járófelülete tikfából készült és azt 1068 cölöp tartja fenn.

17 Ez az ún. "Majom híd" Vietnámban, nem botlábúaknak való
Ez az ún. "Majom híd" Vietnámban, nem botlábúaknak való. Csak 1 szál fán lehet lépkedni és egy vékonyabban pedig kapaszkodni.

18 Észak-Írországban eredetileg a Carrick-a-Rede Kötélhídnak csak az egyik oldalán volt kapaszkodó.
Ma már midkét oldalán lehet kapaszkodni, de kell is, mert aki lenéz, ilyesztô látványban van része.

19 A kézi szövésű hídak, a Qoya nevű fűből készülnek.
A Q'eswachaka Inka kötél- hídak Peruban; kanyonok, szakadékok és folyók fölött találhatók. A kézi szövésű hídak, a Qoya nevű fűből készülnek. Minden évben a helyi lakosok felújítják ôket - mielőtt a kopás és használat miatt használhatatlanná válnának.

20 A Mont Blanc hegység Aiguille Du Midi csúcsán a Trift gyalogos kilátó-híd a leghosszabb a Sváci Alpokban. Ez is helyet szerzett a listánkon ahonnan 2800 m. magasságból félelmetes, de csodálatos látvány terül a látogató elé.

21 V É G E T Készítette:


Letölteni ppt "Szeretnél-e átkelni egy ilyen"

Hasonló előadás


Google Hirdetések