Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít."— Előadás másolata:

1 Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít a hírhedt Pekingi Tienanmen térrre, de az több ezer mérfölddel arrébb van.) A csúcsot elérni, amit megtehetsz autópályán, (Tongtian Avenue ég felé) amely 99 éles fordulat. A végén meg kell mászni a Tianti (létra a mennybe), lépcsőt, amely 999 lépés. Közúton a „mennybe „ menni halálos rémület, a „ létrán” a mennybe mászni, kifulladás!! De minden erőfeszítés érdemes, csodálatos dolgok láthatók a tetején. Találsz ott barlangot, egy természetes boltívet , egy gyönyörű templomot, valamint lélegzetelállító kilátást. Dayong város (ma Zhangjiajie) Tiamen a közeli hegység

2 A hegy mindössze 7 mérföldre van (11 km) a várostól.

3 Egy nagy hegyet kell körbe kerülni.

4 És elkezd emelkedni, és fordulni
... És elkezd emelkedni, és fordulni. Az út emelkedik 3600 láb (1100m) egy magasságban 200 m és 1300 m tengerszint feletti magasságban.…

5 Az út építése 1998-ban indult és 2005-ben lezárult, a teljes költsége csak US $ 13.200.000.

6 Az út meredeken emelkedik, a hegy emelkedése szerint
Az út meredeken emelkedik, a hegy emelkedése szerint. A 99-es kanyarban szoros kapcsolat van egymással, így mint a sárkány repülő körözés, eléri a látóhatárt.

7

8

9

10 Szerencsére van egy könnyebb módja annak, hogy elérje a csúcsot
Szerencsére van egy könnyebb módja annak, hogy elérje a csúcsot. Van egy kabinos felvonó, a város határában. Az utazás 4,7 mérföld (7,5 km) az emelkedés 4200 láb (1280 m). A megálló a csúcs közelében.

11 A költsége $ 38, de megéri a pénzt, sok a látnivaló útközben.

12 Van 98 kabin, egyenként 8 fő részére.

13

14

15 A felvonót úgy tervezték, hogy biztonságos legyen még egy földrengéskor is.

16

17 A Tianmen barlang víz által erodált barlang, a világon a legmagasabb fekvésű. Délről északra fut , magassága 434 láb (131,5 méter), szélessége 188 láb (57 méter), a mélysége 200 láb (60 méter). Az ég felé kaput mutat.

18 A Tianmen Shan a világban egyedülálló a nagy boltozatok között
A Tianmen Shan a világban egyedülálló a nagy boltozatok között. A dokumentumok szerint, Kína "Három Királyság" időszakára tehető a kialakulása. 263-ban egy katasztrofális esemény történt, amikor a hatalmas barlang beomlott. Így, a Tianmen Shan az egyike az olyan nagyon kevés természetes íveknek, amelynek pontosan ismert kora.

19 Akár felvonóval, akár busszal érkezik ide, akkor is meg kell mászni a lépcsőket, ha el akarja érni az ív alját.

20

21

22 A természetes ív hátoldala

23 Közelben van a Zhangjiajie repülőtér, Első alkalommal 1999-ben, a nemzetközi repülőnapon repülőgépek repültek keresztül a Tianmen-barlangon. 800 millió ember nézte az élő közvetítést ban, az orosz légierő tartott Aerobatic Flight Show-t a Zhangjiaji repülőtéren, és sok repülőgép repült át a boltív alatt.

24 Lefelé sokkal egyszerűbb.

25 A hegy nyugati oldalán található az újonnan épült Tianmen templom, melynek területe négyzetméter. Mielőtt az új templom épült, volt egy kisebb templom ugyanazon a helyen, ahol a buddhista zarándokok már tisztelték, a 400 évvel ezelőtti Ming-dinasztiát.

26

27

28 Bye-Bye Tianmen Mountains
Remélem, eljön nap hogy meglátogathatom.


Letölteni ppt "Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít."

Hasonló előadás


Google Hirdetések